FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rasavoje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rasavoje » 15 maj 2016, 20:50

Treba ocekivanja samo smanjiti, i sve pet. Dobro je da je kraj sezone, patnja gledati vise. Dulja se osisao, krenulo je na bolje. :njanjanja: Neka je Olimpic ostao. I neka male raje iza nas. Morat ce dovesti boljeg trenera, prije ili kasnije, ne sekirajte se. 'Hajmo biti pozitivni'. :mrgreen:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 15 maj 2016, 20:52

budzak je napisao/la:nije prodano, nego smo fakat losi, a ovi bili puni motiva, jer vecini bi to znacilo kopacke o klin da su zavrsili u 2.ligi....al svakako nam to niste ne znaci.
4 kluba iz RS ispala, a 5. u finalu kupa...sta mislite ko ce osvojiti kup :D
odavno se znalo da ce zrinjski biti prvak, malo suskalo slobodi ce se dati kup...al kako stvari stoje sloboda se zadovoljila izlaskom u evropu.
a radnik ce ni kriv ni duzan osvojiti kup, ko nekad modrica :)
Sta smo bolan bili losi????Preko kurca odigrali,ono lopti sto je pored bogalja iz olimpica proslo namjerno fulali,delac dva puta ispusta loptu u go,bekic iz mrtve sanse vraca petom nazad,benko 2 mrtva zicera fula,da ne nabrajam dalje.Je.bo ih sviju gracic i supak napravio im od porodica Sarajevo 1946,svima koji su i ako su ucestvovali u ovome
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 15 maj 2016, 20:53

Besic je napisao/la:Neka mi se javi budala koja me neki dan pitala jel te stid što imaš takav avatar i nek' mi se javi budala koja je napisala šta imaš toliko protiv Hurtića ko da je on sam sebe postavio , Uprava ga ostavila . Ovo mi je promaklo i izbjeglo kanđiju ali to je toliko debilno i glupo razmišljanje da prevazilazi i majkla .
Evo javlja ti se "budala", koja je danas na Koševu pokisla i smrzla se.
Ne želim se spuštati na tvoj nivo komunikacije, zaista, zato ću tvoje sljedeće komentare jednostavno preskočiti, ne čitajući ih.

Ovo danas je bila bruka i sramota.
Nemam riječi.
Ne pamtim kad sam se ovako osjećao na Koševu, tuga, čemer i jad.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 maj 2016, 20:55

Prosle godine Olimpik kup, mi titulu, sad je red iz RS-a kup, a iz Hercegovine titulu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 15 maj 2016, 20:55

FrancescoTotti je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:imbecil dino je bivsi! ;)
Petrovic je nas novi trener, sacekajte juni..
Teska srca cu ovo reci: Naprijed Slobodo !
Nemoj jaro zivota ti vise insajderskih i tog namigivanja, evo ko brata te molim nemoj!
rule nemoj me tjerat da pocnem prikupljat tvoje bisere!!!! odyebi i ti i majkl u tri lijepe pic'ke materine!!!!
Kad vec zelis objasnjenje za Zahirovica, da ti kazem i za to.
Zahirovic je trebao potpisati za nas, ali je htio ugovor da na kraju sezone, poslije evrope mora otici, sto naša uprava (idioti) nije pristala, za želju se nisaam ni nadao, ali eto desilo se to.
Mozes li jos koju moju insajdersku reci.
Petrovic je nas novi trener i to ti ja tvrdim, cujemo se mi u junu šabane!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 15 maj 2016, 20:57

Samo da pozdravim svu raju koji smo danas bili na Hasetu, da se ja pitam svi koji su danas gore bili zasluzuju dozivotne besplatne karte za tekme naseg kluba. Sta reci o ovoj usranoj sezoni, jedina svijetla tacka LEON BENKO !!! Slijedece sezone neka nam je Bog na pomoci sa ovom Upravom, strucnim stabom i igracima.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 15 maj 2016, 20:58

ako uprava ne ode i mi ćemo ovo pjevati po svemu sudeći

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 maj 2016, 21:00

Daj ba propustite sa pričom loši neznaju,motiv,znam kako je kad se neko sklanja,prvo poluvrijeme hiljadu smiješnih situacija,molimo boga da nam zabiju,sklanjaju se svi od stopera do sviju.Sramota hebo vam OlimpiK porodice svima koji su učestvovali u ovome,nek se opet zelji naguze,a sa nama nek se sibaju i lome nas nek crveni sjevaju, umrle vam j.ebem prostitutke prodane.Dabogda u zatvoru završili svi fuj stoko sta radite
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 15 maj 2016, 21:02

OsmanhodzicBuco je napisao/la:bgm sumnjiva mi je ova utakmica, naši se šetkaju dok ovi zabijaju, a delač interveniše ko plakalo...
Prava istina je da je Olimpic basnoslovno premiro igrace Slavije u dogovoru sa FK Sarajevo da ovi zapnu protiv kona,a Sarajevo ih pusta pod tim uslovom :),igraci Slavije su svakako ispali prije pocetka zadnjeg kola jer su znali da u slucaju kiksa Olimpica Borac sigurno ostaje ;)
Prava istina je da smo mi **** od ekipe i da smo dobro i prosli danas :urnebes: :urnebes:
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 15 maj 2016, 21:03

miky_hz je napisao/la:Daj ba propustite sa pričom loši neznaju,motiv,znam kako je kad se neko sklanja,prvo poluvrijeme hiljadu smiješnih situacija,molimo boga da nam zabiju,sklanjaju se svi od stopera do sviju.Sramota hebo vam OlimpiK porodice svima koji su učestvovali u ovome,nek se opet zelji naguze,a sa nama nek se sibaju i lome nas nek crveni sjevaju, umrle vam j.ebem prostitutke prodane.Dabogda u zatvoru završili svi fuj stoko sta radite
haj da su i nama bar rekli da i mi koji dinar uzmemo na kladari :cry:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 15 maj 2016, 21:10

Fun fact: Čelik ima manje poraza od nas.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 15 maj 2016, 21:10

sekac je napisao/la:Eh evo mene da nešto kažem:**** mater upravi,stručnom štabu igračima i svima redom ko god je ovom jadu dao bodove da opstane pod broj jedan ,pod broj dva da Bog da im najmiliji pomrli od najtežih bolesti a svi što su štimali dobili Rak neizlječivi pod broj tri ja da se pitam i da ima države i saveza i pravde FK SARAJEVO bi završilo u četvrtoj ligi zbog štimanja.E sad me prozovite opet plačenikom a ja sam rekao da treba da na kraju pišemo kad se završi prvenstvo i evo hvala dragom Bogu završilo se a sad udri majku im klošarsku **** im Gracić sve najmilije.
Toooo brateee :) Znao sam ja da ces ti nadoci, suvise si pametan da ove podrzavas.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 maj 2016, 21:10

sekac je napisao/la:Eh evo mene da nešto kažem:**** mater upravi,stručnom štabu igračima i svima redom ko god je ovom jadu dao bodove da opstane pod broj jedan ,pod broj dva da Bog da im najmiliji pomrli od najtežih bolesti a svi što su štimali dobili Rak neizlječivi pod broj tri ja da se pitam i da ima države i saveza i pravde FK SARAJEVO bi završilo u četvrtoj ligi zbog štimanja.E sad me prozovite opet plačenikom a ja sam rekao da treba da na kraju pišemo kad se završi prvenstvo i evo hvala dragom Bogu završilo se a sad udri majku im klošarsku **** im Gracić sve najmilije.
Slusaj Sarajevo u ovakvom kontekstu ni ti ni oni ni ja ne smiju da spominju,nek privode koga hoce nije Sarajevo krivo ono je iznad svega,a ako je namjesteno pridruzujem se cestitkama,sad fino udarit sa svih strana ove debile od igraca do uprave,a svima koji zele da Sarajevo bude u cetvrtoj ligi sjetim se najmilijih ovdje i uzivo kako je kome draze

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 maj 2016, 21:12

Kraj sezone.
Katastrofa.

Još uvijek Dino i Emir šute, zašto?
Dok je išlo, svaki drugi sat ste izlazili sa intervjuima a sada vas mjesecima nema nikako.
Jel vas sramota?
Jel vas stid lopovi jedni?

High

Post Postao/la High » 15 maj 2016, 21:14

Pretjerujete s ovim spominjanjem mrtvih. Bolje ništa ne pišite.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 maj 2016, 21:14

Zip je napisao/la:
Ja to govorim od afere "punac".. Zbog ovoga najvise yebem mile Dini..
Pljunut cu ga u lice ako ga u sred grada vidim!!!
to nije dokazano i rekla i kazala nit je sta nelegalno,to nikakav problem nije imamo vecih problema

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 maj 2016, 21:15

Da ce sve biti ovako crno, ni slutio nisam, a znao sam i pisao da od titule nece biti nista. Da mi je samo sad sjesti da citam one postove gdje su me nazivali retardom zbog moje objektivnosti, prozivali po fks infu i nazivali idiotom, prestajali da pisu ovdje, jer sam ja "sirio negativu" koja im se nije citala. Nadam se da ce ovo bar biti lekcija pojedinim forumasima, da vide da se tuđe misljenje treba postovati i uvazavati, a ne odmah skakati za vrat i napadati.
Bahati, bahati Željkan!
1946

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 15 maj 2016, 21:15

E sad ocekujte da nam se dusmanske novine i portali natovare na ledja,cudo je da vec nije negdje nesto objavljeno...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 maj 2016, 21:15

pasica je napisao/la:
Toooo brateee :) Znao sam ja da ces ti nadoci, suvise si pametan da ove podrzavas.
Ja samo volim klub i dok traje liga nema psovanja i lajanja ni protiv koga a kad završi onda sam najgori od sviju to če te se uvjeriti ako me ne banuju do tad već sam na sinfu ban popio zbog >Husrefa bio a da znate samo koje je on **** a reči ču vam da je tražio Hodžića iz Radnika a ovaj mu rekao kako te nije stid ja sad pregovaram sa Sarajevom a ti kao neko ....... itd. da ne kenjam previše.
Sarajevo ljubavi moja!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 maj 2016, 21:17

PAPE1 je napisao/la:E sad ocekujte da nam se dusmanske novine i portali natovare na ledja,cudo je da vec nije negdje nesto objavljeno...
Ma svi mediji i portali su plaćeni od uprave da ništa ne pišu što se njima ne bi svidjelo.
Tražio sam intervjuje od Dine i Emira gdje prozivaju druge, omalovažavaju one koji nas guze ove sezone, gdje najavljuju grupne faze, evropsko Sarajevo, bosansko Dinamo, stadione i slično, i ništa od toga nisam našao. Neko izbrisao ili?!
Plaćeni su svi novinari da ih ne ispituju i da im ne lete za intervju.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 28 gostiju.