Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

rodrigo87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la rodrigo87 » 15 maj 2016, 21:07

Mozemo i na Grbavici, da odigramo barem jednu ovo ljeto na Grbavici :mrgreen:
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 15 maj 2016, 21:07

rodrigo87 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Sta ima komsije, jeste i vi pokisli danas?
Nista novo kod nas :mrgreen: Ocemo jednu prijateljsku krajem juna vi i mi ?
Al da lova od ulaznica ide navijacima. Red je da i mi rahat na more odemo :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 15 maj 2016, 21:22

U koliko je veceras Aleksandar Babic sa pregledom kola? :-D 22:30?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 15 maj 2016, 21:24

JerryLouis je napisao/la:U koliko je veceras Aleksandar Babic sa pregledom kola? :-D 22:30?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U 22:15

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 15 maj 2016, 21:26

rodrigo87 je napisao/la:Mozemo i na Grbavici, da odigramo barem jednu ovo ljeto na Grbavici :mrgreen:
Nek ponesu stolica sa sobom

rodrigo87
Kontakt:

Post Postao/la rodrigo87 » 15 maj 2016, 21:28

lisander je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Mozemo i na Grbavici, da odigramo barem jednu ovo ljeto na Grbavici :mrgreen:
Nek ponesu stolica sa sobom
Pa normalno. Bez toga ne moze. Kad se krene u goste, ponese se uvijek nesto :lol: :lol:
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 maj 2016, 21:29

FK FK SLAVIJA

U 90+5 minuti sa klupe za rezervne igrače odstranjen pomoćni trener FK Slavija,Bjelica Dragan lic.br.169 zbog namjernog ubacivanja druge lopte u teren,isti je po završetku utakmice prilikom izlaska sudaca sa terena i prolaska kroz hodnik ispod tribine prema službenim prostorijama udario otvorenom rukom u predjelu uha prvog pomoćnog suca Radaković Igora pritom govoreći mu džukelo jedna.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 maj 2016, 21:30

Zukanovic je napisao/la:FK FK SLAVIJA

U 90+5 minuti sa klupe za rezervne igrače odstranjen pomoćni trener FK Slavija,Bjelica Dragan lic.br.169 zbog namjernog ubacivanja druge lopte u teren,isti je po završetku utakmice prilikom izlaska sudaca sa terena i prolaska kroz hodnik ispod tribine prema službenim prostorijama udario otvorenom rukom u predjelu uha prvog pomoćnog suca Radaković Igora pritom govoreći mu džukelo jedna.
Odma mogu reći da nije istina. Tj. istina je da je Radaković džukela, ali ne i da ga je udario. :D

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 15 maj 2016, 21:47

wobly92 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Nece se morati mijenjati. Ako umjetna tzadovoljava standarde UEFA-e na njoj se moze igrati...
U pravu si...
SPECIFIKACIJA TERENA ZA IGRU
Alternativa 1: Teren može biti pokriven prirodnom travom.
Alternativa 2: Teren može biti pokriven vještačkom travom (zelene boje), u skladu sa UEFA-e standardima kvaliteta i odobren od NS/FS BiH.

Mada UEFA nalaže da to bude ovaj neki najmoderniji tip umjetne trave, ali ovi naši iz saveza progledaju svima kroz prste, kada su mogli Slaviji, Prijedoru, Drini, Vitezu itd, neće ni Krupa imat problema nikakvih.
Moš si ga misliti što FK Krupa ima travu umjetnu pp UEFA standardima :lolno:
To je smrt za igrače, a ako ostane da igraju na umjetnoj to će se i pokazati tokom sezone ako već oni ulaze u viši rang

Nadam se da im neće dozvoliti

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 maj 2016, 21:55

Umjetna trava je spas, a ne smrt. Smrt je teren u IS i slicni. Nitko nema drenaze, bez obzira na teren. Gledao sam danas utakmicu u Mostaru. Teren je odlican, ali pljusak je poplavio sve. Teren je izdrzao, bio je besprijekoran, nigdje nije bilo blata sto znaci da je teren odlican, ali drenaza je zakazala. Teren je bio natopljen vodom i to je veliki minus. Da je drenaza bolja dobili bi prolaznu ocjenu.

Problem je sto manji klubovi i da imaju drenazu ne vode brigu o odrzavanju terena i manja kisa stvara blato. Zato, bar sprijeciti to blato, a to se moze postici umjetnom travom. Jos ako se odradi dobra drenaza imas veliki plus.

Ta umjetna trava mozda negdje drugo jeste smrt, ali za nas ipak ne. Uostalom, na njoj se igralo finale LP tako da nemam sta dalje pricati.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 15 maj 2016, 22:00

"Nažalost, ispali smo, ali mislim da to nije jedini problem. Ovo je sramotno i žalosno, sve se znalo i prije ovog kola. Žalosno je što sude ovakve sudije, a mene je sramota što sam dolazio u bh. fudbal. Ovdje se ne igra fudbal, ovdje se igra po principu daj onome kome treba. Drago mi je što odlazim i nadam se da se više nikada neću vratiti u bh. sport", rekao je razočarani i ljuti Đurovski, te nastavio u istom stilu: "Ne mislim samo na posljednje kolo. Otkako sam došao, sve je isto. Jednostavno, sve je tako krenulo i prije 10-15 utakmica se znalo ko će da ispadne. Žalosno je ovo i za ligu i za fudbal. Umjesto da nas puste da igramo normalno, dešavaju se ovakve stvari. Na kraju krajeva, kad već nismo opstali, žao mi je što Željo nije pobijedio pa da ide u Evropu. "Sve utakmice smo odigrali pošteno, mogli smo i mi da pustimo Želji kad su i drugi puštali na svojim utakmicama. Ponavljam, ja odlazim i ako me kazne nakon ovih izjava, nasmijat ću se. Suci u BiH? To je banda. Neću da imenujem, ali suci su često imali čistu namjeru da nas pokradu. Iskreno, ovaj fudbal nema nikakvu budućnost", zaključio je trener Slavije. Slavija je sezonu završila na 12. mjestu sa 35 osvojenih bodova i sljedeće će igrati u 1. ligi Republike Srpske.

:urnebes:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 15 maj 2016, 22:14

Covjek je apsolutno upravu, svaka mu je na mjestu. Svaka mu cast sto je imao hrabrost da kaze sve ovo u javnost. Mislim da je ovo najveci razlog sto je fudbal u BiH na tako niskim granama, fudbal nije zdrav. 20 godina stoji u mjestu, nikakvog napretka nema. Nit ce ga bit jos dugo, sve dok, kako ovaj covjek rece fudbal se bude igrao na travnjaku, ne van njega :tokralju:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 15 maj 2016, 22:16

NYKnicks Fan je napisao/la:"Nažalost, ispali smo, ali mislim da to nije jedini problem. Ovo je sramotno i žalosno, sve se znalo i prije ovog kola. Žalosno je što sude ovakve sudije, a mene je sramota što sam dolazio u bh. fudbal. Ovdje se ne igra fudbal, ovdje se igra po principu daj onome kome treba. Drago mi je što odlazim i nadam se da se više nikada neću vratiti u bh. sport", rekao je razočarani i ljuti Đurovski, te nastavio u istom stilu: "Ne mislim samo na posljednje kolo. Otkako sam došao, sve je isto. Jednostavno, sve je tako krenulo i prije 10-15 utakmica se znalo ko će da ispadne. Žalosno je ovo i za ligu i za fudbal. Umjesto da nas puste da igramo normalno, dešavaju se ovakve stvari. Na kraju krajeva, kad već nismo opstali, žao mi je što Željo nije pobijedio pa da ide u Evropu. "Sve utakmice smo odigrali pošteno, mogli smo i mi da pustimo Želji kad su i drugi puštali na svojim utakmicama. Ponavljam, ja odlazim i ako me kazne nakon ovih izjava, nasmijat ću se. Suci u BiH? To je banda. Neću da imenujem, ali suci su često imali čistu namjeru da nas pokradu. Iskreno, ovaj fudbal nema nikakvu budućnost", zaključio je trener Slavije. Slavija je sezonu završila na 12. mjestu sa 35 osvojenih bodova i sljedeće će igrati u 1. ligi Republike Srpske.

Ovakva legenda opra čitav BH fudbal i onda kad mi iz Tuzle kažemo da suđenje ne valja ispade mi luudi, tretiraju nas ko p.ičke kojima nijedno suđenje ne godi :clap: ovom čovjeku spomenik dić

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 15 maj 2016, 22:18

zagor1987 je napisao/la:
taj DIV nije Dino taj DIV jer dero u bivsoj yugi i tutule osvajo dok ste vi kup borovnica igrali pod nazivom listica,a mi sa nekim Man Utd,HSV
Nema šta od tog M UTD, HSV ... samo raste, narastao do te razine da spusti gaće na kosevu ni manje ni više ne Nijazu.... guraj nijaze i ne pitaj koliko košta.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 15 maj 2016, 22:20

Covjek je sve rekao, ova liga je cirkus gdje se sve vec unaprijed zna. :)
FK Željezničar
Chelsea FC

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 maj 2016, 22:22

NYKnicks Fan je napisao/la:"Nažalost, ispali smo, ali mislim da to nije jedini problem. Ovo je sramotno i žalosno, sve se znalo i prije ovog kola. Žalosno je što sude ovakve sudije, a mene je sramota što sam dolazio u bh. fudbal. Ovdje se ne igra fudbal, ovdje se igra po principu daj onome kome treba. Drago mi je što odlazim i nadam se da se više nikada neću vratiti u bh. sport", rekao je razočarani i ljuti Đurovski, te nastavio u istom stilu: "Ne mislim samo na posljednje kolo. Otkako sam došao, sve je isto. Jednostavno, sve je tako krenulo i prije 10-15 utakmica se znalo ko će da ispadne. Žalosno je ovo i za ligu i za fudbal. Umjesto da nas puste da igramo normalno, dešavaju se ovakve stvari. Na kraju krajeva, kad već nismo opstali, žao mi je što Željo nije pobijedio pa da ide u Evropu. "Sve utakmice smo odigrali pošteno, mogli smo i mi da pustimo Želji kad su i drugi puštali na svojim utakmicama. Ponavljam, ja odlazim i ako me kazne nakon ovih izjava, nasmijat ću se. Suci u BiH? To je banda. Neću da imenujem, ali suci su često imali čistu namjeru da nas pokradu. Iskreno, ovaj fudbal nema nikakvu budućnost", zaključio je trener Slavije. Slavija je sezonu završila na 12. mjestu sa 35 osvojenih bodova i sljedeće će igrati u 1. ligi Republike Srpske.

Legendarni Boško Đurovski je ime za razliku od ovih što vode tzv. FSBiH. Dok je on zabijao golove po terenima nekadašnje domovine SFRJ, ovi kokošari su se krili od milicije da ne bih dobili po plećima. Nikada bh. fudbal neće naprijed NIKADA!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 15 maj 2016, 22:24

coelho41 je napisao/la:

Ovakva legenda opra čitav BH fudbal i onda kad mi iz Tuzle kažemo da suđenje ne valja ispade mi luudi, tretiraju nas ko p.ičke kojima nijedno suđenje ne godi :clap: ovom čovjeku spomenik dić
Ne kuzim zasto je onda dolazio u ovo bosansko blato!? Prica nam suplju pricu, ko je mogao pogoditi danasnje rezultate? Niko! Ali su zato veceras svi pametni i svako je svakome pustio..
Volim te Bosno!!!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 15 maj 2016, 22:30

xavi26 je napisao/la:Ne kuzim zasto je onda dolazio u ovo bosansko blato!? Prica nam suplju pricu, ko je mogao pogoditi danasnje rezultate? Niko! Ali su zato veceras svi pametni i svako je svakome pustio..
Očigledno je osjećao represiju tokom čitavog svog mandata u Slaviji i osjećao ili se susretao sa nekim iznad sebe koji mu govori šta da uradi i vjerovatno se s time još nije susreo nigdje tokom svog života i to ga je haman natjeralo da da ovakvu izjavu.
Ne vidim stvarno šta je pogriješio u izjavi, ne govori o današnjim rezultatima nego o ligi generalno.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 15 maj 2016, 22:34

Signore je napisao/la:Umjetna trava je spas, a ne smrt. Smrt je teren u IS i slicni. Nitko nema drenaze, bez obzira na teren. Gledao sam danas utakmicu u Mostaru. Teren je odlican, ali pljusak je poplavio sve. Teren je izdrzao, bio je besprijekoran, nigdje nije bilo blata sto znaci da je teren odlican, ali drenaza je zakazala. Teren je bio natopljen vodom i to je veliki minus. Da je drenaza bolja dobili bi prolaznu ocjenu.

Problem je sto manji klubovi i da imaju drenazu ne vode brigu o odrzavanju terena i manja kisa stvara blato. Zato, bar sprijeciti to blato, a to se moze postici umjetnom travom. Jos ako se odradi dobra drenaza imas veliki plus.

Ta umjetna trava mozda negdje drugo jeste smrt, ali za nas ipak ne. Uostalom, na njoj se igralo finale LP tako da nemam sta dalje pricati.
Sam sebi kontriraš..kažeš problem drenaža pa drenaža ti je problem i na umjetnoj.. Isto tako ako nije dobra bit će ti natopljeno i to gore nego prirodna..isto kao i u Mostaru što spominješ
Umjetna je smrt i pitaj bilo kojeg igrača isto će ti reć..Tu su ozljede češće i ona se isto mora održavati i možda je i skuplje nego prirodnu..Ti o umjetnoj što pričaš to možda da kod bogatih i u sređenim ligama gdje je to sve po redu i kako treba al razmisli, kakva umjetna trava je u FK Krupa? Nemojmo se zavaravati da je to neki standard itd

Milko se popišao na ligu :salut:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 15 maj 2016, 22:37

Previše se vjerovalo Dodiku i njegovom pozivanju na podršku.
Ćao Bojac.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []