Odlična prognozaBavaracZenica je napisao/la:
Werder -FrankfurtNeki gol Werdera u zadnjim minutama i erupcija odusevljenja na stadionu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Odlična prognozaBavaracZenica je napisao/la:
Werder -FrankfurtNeki gol Werdera u zadnjim minutama i erupcija odusevljenja na stadionu
ide i Hertha u ELledar je napisao/la:Na kraju potpuno zasluženo - bayo 10 bodova ispred dortmunda, ovi 18 ispred trećeg ... takva je otprilike i razlika u kvaliteti. Kusen i gladbach zasluženo u CL, štrumpfovi i mainz u EL. Hertha prema očekivanjima.
Ova dva primjera treba pokazati DFL-u, da uoce koliko je komercalizacija za 20 godina unistila Bundesligu...Fußball-Bundesliga Saison 1996/97:
FC Bayern, Bayer Leverkusen, BVB, VfB Stuttgart, VfL Bochum, Karlsruher SC, 1860 München, Werder, MSV Duisburg, Köln, Gladbach, Schalke 04, HSV, Arminia Bielefeld, Hansa Rostock, Fortuna Düsseldorf, SC Freiburg i St. Pauli
2. Fußball-Bundesliga Saison 2016/17:
VfB Stuttgart, Hannover 96, FCN/Eintracht, Union Berlin, Arminia Bielefeld, VfL Bochum, Eintracht Braunschweig, Fortuna Düsseldorf, SpVgg Greuther Fürth, 1. FC Heidenheim, 1. FC Kaiserslautern, Karlsruher SC, 1860 München, SV Sandhausen, FC St. Pauli, Dynamo Dresden, Aue i MSV Duisburg
Bravo SemaDesperado09 je napisao/la:Fantasy završio. Dominacija žutih znalaca s mojom malenkosti na čelu.![]()
I onda ces doci u stuaciju da ti karte za par godina poskupe za 300% sto svakako navijacima nije u interesu. Mislim ima tu dosta faktora i razlictih stavova od navijaca koji zive klub, navijaca koji simpatiziraju klub i navijaca koji prate klub kao mi iz ostatka svijeta. Ma komplikovano je to sveamerosm je napisao/la:Ova dva primjera treba pokazati DFL-u, da uoce koliko je komercalizacija za 20 godina unistila Bundesligu...Fußball-Bundesliga Saison 1996/97:
FC Bayern, Bayer Leverkusen, BVB, VfB Stuttgart, VfL Bochum, Karlsruher SC, 1860 München, Werder, MSV Duisburg, Köln, Gladbach, Schalke 04, HSV, Arminia Bielefeld, Hansa Rostock, Fortuna Düsseldorf, SC Freiburg i St. Pauli
2. Fußball-Bundesliga Saison 2016/17:
VfB Stuttgart, Hannover 96, FCN/Eintracht, Union Berlin, Arminia Bielefeld, VfL Bochum, Eintracht Braunschweig, Fortuna Düsseldorf, SpVgg Greuther Fürth, 1. FC Heidenheim, 1. FC Kaiserslautern, Karlsruher SC, 1860 München, SV Sandhausen, FC St. Pauli, Dynamo Dresden, Aue i MSV Duisburg
Prema ovom primjeru to je skoro 50%, a ukoliko jos tu dodamo Kaiserslautern i FCN/Eintracht onda je to preko 50%. Mislim da bi se trebalo poceti razmisljati o ukidanju 50+1 pravila pa onda nek navijaci odluce zele li nekog investitora u klubu ili ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.