FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 15 maj 2016, 21:40

PitarBordo je napisao/la:
sekac je napisao/la:Eh evo mene da nešto kažem:**** mater upravi,stručnom štabu igračima i svima redom ko god je ovom jadu dao bodove da opstane pod broj jedan ,pod broj dva da Bog da im najmiliji pomrli od najtežih bolesti a svi što su štimali dobili Rak neizlječivi pod broj tri ja da se pitam i da ima države i saveza i pravde FK SARAJEVO bi završilo u četvrtoj ligi zbog štimanja.E sad me prozovite opet plačenikom a ja sam rekao da treba da na kraju pišemo kad se završi prvenstvo i evo hvala dragom Bogu završilo se a sad udri majku im klošarsku **** im Gracić sve najmilije.
Ja im nikada nisam ništa takvo kazao za njih pa si me napadao i govorio da trebam da šutim zbog dušmana, a sada kada je kasno i sve na što smo mi upozoravali se desilo sad ti tako. Nije ti to baš u redu. :salut:
Ovo je u redu a vaše nije u redu jeste li smjenili upravu i koliko ste vi uticali na lošu igru možda?Pa neko od igrača i čita forum o tome mislite e sad kad je gotovo može se svašta reči ali dok traje ni slova protiv kluba niti igrača od mene nečeš čuti ni vidjeti.
Sarajevo ljubavi moja!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 maj 2016, 21:41

Kad pokusas da zaustavis Okica da se pojavi u prvoj postavi.. :kafa:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 15 maj 2016, 21:41

joker90 je napisao/la:Navikao je @nukleus na ovakav nacin komunikacije, ovako on meni komplet familiju neki dan sasu. :kafa:

jesam,priznajem,uzvratio sam nakon tvoje gnusne uvrede,znak slabosti jbg a,i ja sam chovjek od krvi i mesa,na kraju krajeva nisam nikom pozhelio smrt u najgorim mukama i to nakon shto bih balavio po istim tim likovima[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 15 maj 2016, 21:43

Zip je napisao/la:Mene srce boli kad vidim kako i koliko trpa Kouadio, a mi ga otjerasmo..
Pa bar da je dobio priliku, al nista..

Kakvu mi katastrofalnu upravu imamo, trenere, igrace... UZAs :lol:
Ne znam jel normalno da mi je ovo smijesno postalo?
udri brigu na veselje, i meni polako sve smijesno postaje, i to sve kad sam vidio kakve fudbalske igračine smo doveli na zimu i kojeg trenerskog maga imadosmo na klupi, i šlag na kraju, hurtića za novog trenera

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 15 maj 2016, 21:43

Uhljupu koji sebe naziva navijacem Sarajeva i zeli da ugasi moj klub i formira FK Sarajevo 1946,zelim sve najgore u zivotu.Kao i svima koji su mu to omogucili.
Omogucili da svaki put poginu protiv nas a komsijama se naguze redovno.Da se opet onaj kepec smajic hvata za muda i okrece prema istoku,da supak u odijelu vadi papire kojima bi onemogucio nastup Sarajeva u Evropi....
Takvima zelim dug i bolan zivot, sve im j.ebem najmilije
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 maj 2016, 21:49

Hhahaha, pa ljudii ovo je smiješno, sad sam opet pogledao to na snimcia, te golove, ovo je za vrhovnog suda hahahhaha **** ce nas UEFA za ovo...

A ovi papci iz OlimpiĆa nek je njima na dušu, samo kad se sjetim pretprošle godine i 1:1 na Koševu, što nas je koštalo titule, al eto haajd, nek im bude...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 15 maj 2016, 21:50

Ovdje imaju dvije svari koje treba istaći.
Prva, ako smo ovo pustili onda je bruka i sramota za klub i grad. Ipak smo mi Sarajevo, ne smijemo se mi puštati na nivo seoskih klubova koji puštaju bodove da bi neko opstao i ispao. Trebamo biti primjer a ne uklapati se u ovo sivilo. Stalno ovdje kukamo kako drugi puštaju a mi iste svarimo radimo. Največe razočarenje su mi ovi nazovi navijači koji kažu da trebamo pustiti Olimpicu jer su oni kao "naši" a Borac je kao njihov. Totalno glupa priča. FK Sarajevo i njegovi navijači nikad ne smiju na takav način razmišaljati. Postojimo samo mi i naši protivnici, nikakve druge podjele nam ne treebaju. To nije duh ovog grada i ovog kluba. Još jednom ako smo ovo pustili onda je ovo fakat sramota i neka ide na čast svih onih koji su u ovome učestvovali, od igrača preko trenera do uprave.

Drugo, ako nismo pustili onda teško nama na ovim trenerom, stručnim štabom i igračima. Dno dna. Ova je gore nego kod Ješića. Hurtić nikakve taktičke postavke nema, apsolutno ništa. Jeste da je dobio neke utakmice, ni on a ni mi ne znamo kako, ali ovih zadnjih nekoliko tekmi je užas, 3 poraza i blijeda pobjeda protiv mladosti (Velež ne računam jer bi onakvog veleža i naši kadeti dobili).
Ako Hurtić ostane trener ja mu dajem maksimalno 4 kola fore i onda slijedi otkaz, i ponovo ista priča kao i ove sezone.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 maj 2016, 21:52

Vratite @Molotovljeva nek nam napise koju pametnu sad. Evo pustit cu ga da pise, necu ga samarati! :salut:

A bio se zakleo da ce nas sve otjerati, na kraju podvi rep i nestade.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 maj 2016, 21:52

Kakvu ssam sad dobru zayebanciju pročitao na borddo1946 hahahhaahahahhahahahaha

"Kako saznajemo Siroki Brijeg i Sloboda su zainteresovani za desnog beka Sarajeva i sirijskog reprezentativca Ahmada Kallasija "
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 15 maj 2016, 21:54

joker90 je napisao/la:Vratite @Molotovljeva nek nam napise koju pametnu sad. Evo pustit cu ga da pise, necu ga samarati! :salut:

A bio se zakleo da ce nas sve otjerati, na kraju podvi rep i nestade.
Eno ga na izbjeglickom forumu, dopisuje se sa istomisljenicima :D

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 maj 2016, 21:55

Isti taj Gracic je ne tako davno u jednoj emisiji popi sao Dinu i mahao mu papirima o dugovima i ne izlazku u evropu ako mu je pustio onda je dno dotakao

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 maj 2016, 21:57

sekac je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
sekac je napisao/la:Eh evo mene da nešto kažem:**** mater upravi,stručnom štabu igračima i svima redom ko god je ovom jadu dao bodove da opstane pod broj jedan ,pod broj dva da Bog da im najmiliji pomrli od najtežih bolesti a svi što su štimali dobili Rak neizlječivi pod broj tri ja da se pitam i da ima države i saveza i pravde FK SARAJEVO bi završilo u četvrtoj ligi zbog štimanja.E sad me prozovite opet plačenikom a ja sam rekao da treba da na kraju pišemo kad se završi prvenstvo i evo hvala dragom Bogu završilo se a sad udri majku im klošarsku **** im Gracić sve najmilije.
Slusaj Sarajevo u ovakvom kontekstu ni ti ni oni ni ja ne smiju da spominju,nek privode koga hoce nije Sarajevo krivo ono je iznad svega,a ako je namjesteno pridruzujem se cestitkama,sad fino udarit sa svih strana ove debile od igraca do uprave,a svima koji zele da Sarajevo bude u cetvrtoj ligi sjetim se najmilijih ovdje i uzivo kako je kome draze
Ti znaš koliko te volim i poštujem ne želim ja Sarajevo u dt rugoj a kamoli u četvrtoj ligi ali brate ako sam rekao za Željo -Leotar da treba da se Željo izbaci onda to važi i za nas i za Radnik koji daje Borcu i za sve što štimaju i nemoj se sječati mojih najmilijih haman mi je sve pomrlo osim žene i djeteta red bi bar bio jer ja ako ništa volim Sarajevo i danas sam pokisao ko pićka dok je naša uprava sjedila u loži sa Gracićem i smijali nam se u brk ćak sam gađao ih kišobranom koji se raspao nažalost a drotova pun **** mogao sam opet batine dobiti za koga bolan.
Rekao sam onom ko zeli Sarajevo u 4 ligi a znam da ti to ne zelis

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 15 maj 2016, 21:58

Hvala Dino, Edise, Elvire, hvala Uščupliću, Ješiću, Hurtiću, hvala Ševko, Harise, Edine, Džemale, Samire i svi ostali.
Hvala vam za ono što ste uradili za svetinju.
BRUKA I SRAMOTA
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 15 maj 2016, 22:00

Pa ljudi vi stvarno mislite da je prodano pa ljudi kvalitetnija ekipa je pobijedila,nikako vam iz dupeta u glavu
Samo Sarajevo

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 15 maj 2016, 22:00

Prijatelji moji duuuuusssaa me boli,sto niste realni
Olimpic je trenutno bolji klub od vas,Gostovali su u Tuzli,i nisu se osramotili.
Kakvu vi imate ekipu ,govori cinjenica ,kako ste igrali protiv Mladosti.
Cijenim Sarajevo,ali bilo me je stid gledati tu tekmu
Nemojte grijesiti dusu,jer ruku na srce sa ovim igracime vas nema nigdje.
Naravno caast dva,tri izuzetka ,ostalo nide veze

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 maj 2016, 22:00

[youtube][/youtube]
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
MAJKE SE SJETIM SVE I JEDNOJ OSOBI KOJA JE ZASLUZNA ZA OVO
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 maj 2016, 22:02

Nas bi Gracic u provaliju gurnuo da moze,kao sto je i radio a sad smo kao braca neka,kome ba braca levatima i uhljupima,deklarise se i deklarisao se kao veliki pitar al pokazao je ko je i sta je. Uostalom mi nemamo igru i nista cudno kad moze Sloboda 4 moze i Olimpic

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 maj 2016, 22:02

Neka zato cemo naredne sezone prekucati . Ima vizionar plan.
3 golmana
3 strana igraca
10 Igrace iz PL
10 Akademaca

Strašno !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 15 maj 2016, 22:07

kanarinac je napisao/la:Pa ljudi vi stvarno mislite da je prodano pa ljudi kvalitetnija ekipa je pobijedila,nikako vam iz dupeta u glavu
Ja ne mislim da smo prodali. Al im zelim sve najgore, jer doveli su klub do te tacke da nas pobjedjuje nas otpad iz Olimpica!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 maj 2016, 22:09

Egleniše se da će Klaudijo u neki nama konkurentski klub za vrh , iako se ne vidimo tamo naredne sezone . Jesmo li zaslužili da nas taj lik natrpa 4 puta naredne sezone zbog odnosa prema njemu ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], spezial, THEC i 47 gostiju.