FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZaZelju
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZaZelju » 15 maj 2016, 21:49

Bolje sto je Olimpik ostao u ligi, nego recimo Slavija sa onakvim stadionom.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 15 maj 2016, 22:03

ZaZelju je napisao/la:Bolje sto je Olimpik ostao u ligi, nego recimo Slavija sa onakvim stadionom.
Ma **** Olimpic i Slaviju. Mi moramo gledati samo sebe. Tri godine smo bez pehara, nakon Amarovog odlaska ne mozemo ni pomisliti na trofej a ako se neke stvari ozbiljno ne promijene tako ce biti i u buducnosti. Ja razumijem da je sredjivanje administracije i pocetak obnove stadiona velika stvar, ali ne mogu da shvatim da je vecina navijaca ravnodusna na ovu rezultatsku bruku. Mi smo peti zavrsili u ovom cirkusu od lige. Ne treci, nego peti a usput smo u drugom dijelu sezone potrosili vise novca od prvaka. To znaci da je nesto trulo u drzavi Danskoj samo sto se to pokusava gurnuti pod tepih. Sutra ocekujem koju objavu na facebooku, tipa počela se postavljati zeljezna konstrukcija, prekosutra postavljena i tako dalje. Rekao sam vec prije par dana, precrtani smo gurbeti od prije tri godine samo sto su oni u osvojili dva pehara u vremenu kada mi nismo ni jedan.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 maj 2016, 22:13

Je li iko s foruma gledao utakmicu, pa zna dešavanja? Meni ne djeluje tako, jednostavno teren na kojem se lopta ne može kretati 10 metara da ne stane u neku lokvu, blato na sve strane, dosta dobra prilika Slavije u prvom dijelu i naša ofanziva kasnije, ali nažalost nedovoljna za 3 boda, vi i dalje tvrdite da je namješteno i pišite sve to iz svojih kuća dok pojma nemate šta se u stvarnosti dešava ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 15 maj 2016, 22:19

anonimni je napisao/la:Je li iko s foruma gledao utakmicu, pa zna dešavanja? Meni ne djeluje tako, jednostavno teren na kojem se lopta ne može kretati 10 metara da ne stane u neku lokvu, blato na sve strane, dosta dobra prilika Slavije u prvom dijelu i naša ofanziva kasnije, ali nažalost nedovoljna za 3 boda, vi i dalje tvrdite da je namješteno i pišite sve to iz svojih kuća dok pojma nemate šta se u stvarnosti dešava ;)
Ma pusti kakva namjestaljka za sta i za koga??? Samo lupaju pojedinci gluposti!

zaboljegzelju
Kontakt:

Post Postao/la zaboljegzelju » 15 maj 2016, 22:26

samoplavi je napisao/la:
ZaZelju je napisao/la:Bolje sto je Olimpik ostao u ligi, nego recimo Slavija sa onakvim stadionom.
Ma **** Olimpic i Slaviju. Mi moramo gledati samo sebe. Tri godine smo bez pehara, nakon Amarovog odlaska ne mozemo ni pomisliti na trofej a ako se neke stvari ozbiljno ne promijene tako ce biti i u buducnosti. Ja razumijem da je sredjivanje administracije i pocetak obnove stadiona velika stvar, ali ne mogu da shvatim da je vecina navijaca ravnodusna na ovu rezultatsku bruku. Mi smo peti zavrsili u ovom cirkusu od lige. Ne treci, nego peti a usput smo u drugom dijelu sezone potrosili vise novca od prvaka. To znaci da je nesto trulo u drzavi Danskoj samo sto se to pokusava gurnuti pod tepih. Sutra ocekujem koju objavu na facebooku, tipa počela se postavljati zeljezna konstrukcija, prekosutra postavljena i tako dalje. Rekao sam vec prije par dana, precrtani smo gurbeti od prije tri godine samo sto su oni u osvojili dva pehara u vremenu kada mi nismo ni jedan.
Koliko smo potrošili mi a koliko prvak?
|***Against Modern Football***|

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 maj 2016, 22:34

amazon je napisao/la:Ma ovaj samozeljo deriste neko.Vidim po zvanicnoj stranici kakva djeca sve komentarisu.Onaj iz Zenice, onaj iz pm. sve strucnjaci o stimanju.
Ne prozivaj ljude bezveze samo zato sto misle drugacije.
Ti si vjerovatno novopeceni punoljetnik ili si blizu toga pa mislis da si veliki?

Ja mislim da ovo kolo nije regularno imam pravo na to misljenje. Moram li sutiti i gledati pozorisnu predstavu?

Ne znam ja ko se sjeca kad je skoro pola jugoslovenske lige bilo kaznjeno sa -6 bodova zato sto su nastimali rezultate u zadnjem kolu?
Tada nije bilo kladionica, sada ima pa je situacija jos gora.
To zadnje kolo je izgledalo ozbiljnije i stvarnije od ovog danas.

Mlad si i ocigledno jos zelen. Ne znas ti jos sta su pare jer iste sigurno jos nikad nisi zaradio. Pa zato i ne znas sta sve ljudi rade za pare.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 15 maj 2016, 22:36

zaboljegzelju je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
Vise od 150.000 smo u drugom dijelu mjesecno na plate trosili. Uvjeren sam dda Zrinjski nije toliko trosio.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 maj 2016, 22:38

SamoZeljo je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ma ovaj samozeljo deriste neko.Vidim po zvanicnoj stranici kakva djeca sve komentarisu.Onaj iz Zenice, onaj iz pm. sve strucnjaci o stimanju.
Ne prozivaj ljude bezveze samo zato sto misle drugacije.
Ti si vjerovatno novopeceni punoljetnik ili si blizu toga pa mislis da si veliki?

Ja mislim da ovo kolo nije regularno imam pravo na to misljenje. Moram li sutiti i gledati pozorisnu predstavu?

Ne znam ja ko se sjeca kad je skoro pola jugoslovenske lige bilo kaznjeno sa -6 bodova zato sto su nastimali rezultate u zadnjem kolu?
Tada nije bilo kladionica, sada ima pa je situacija jos gora.
To zadnje kolo je izgledalo ozbiljnije i stvarnije od ovog danas.

Mlad si i ocigledno jos zelen. Ne znas ti jos sta su pare jer iste sigurno jos nikad nisi zaradio. Pa zato i ne znas sta sve ljudi rade za pare.
Dzesi direktore nisam te prepoznao. Ti radis pa znas kako to ide s stimanjem oko love? :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 maj 2016, 22:40

aleksandar_veliki je napisao/la:Za prepucavanja imate pp. Tamo nastavite.
Nisu prepucavanja, nego iznosi lazi bez argumenata. Pise da moj klub stima, hajd sto laze nego bez argumenata to radi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 maj 2016, 22:41

amazon je napisao/la:Dzesi direktore nisam te prepoznao. Ti radis pa znas kako to ide s stimanjem oko love? :urnebes:
18 godina radnog staza.
U pravu je aleksandar, hajde na PP pa cemo razmjeniti facebook profile i vidjet ces da ti mogu tata biti. Balavac.

Deriguz
Kontakt:

Post Postao/la Deriguz » 15 maj 2016, 23:15

vidim niko ne spominje KATASTROFALAN teren, ono je nevjerovatno, ono nije fudbalski teren, ono je njiva oranica
utakmice ne samo premijer lige se ne bi smjele igrat na onom, nego nijedne lige. Fudbal se uopste ne bi trebao igrat na onom
4-5 dobrih prilika smo fulali iskljucivo zbog blata, i toga sto igrac jednostavno ne moze osutati loptu po onom. Nije mi samo jasno zasto ne suspenduju stadione sa onakvim travnjakom i prijave neki drugi stadion. Strasno ,...

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 15 maj 2016, 23:24

Deriguz je napisao/la:vidim niko ne spominje KATASTROFALAN teren, ono je nevjerovatno, ono nije fudbalski teren, ono je njiva oranica
utakmice ne samo premijer lige se ne bi smjele igrat na onom, nego nijedne lige. Fudbal se uopste ne bi trebao igrat na onom
4-5 dobrih prilika smo fulali iskljucivo zbog blata, i toga sto igrac jednostavno ne moze osutati loptu po onom. Nije mi samo jasno zasto ne suspenduju stadione sa onakvim travnjakom i prijave neki drugi stadion. Strasno ,...
To je veliki problem. Popustljivost prema nekim klubovima zbog mira u kuci. Nadam se da ce Liga 12 bar po tom pitanju biti mnogo bolja.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 maj 2016, 23:37

Izgubili smo tri boda iz dva razloga. Jako los teren i bez 5 igraca ne mogu igrati puno jaci klubovi na svijetu. Pri tome se povrijedila dva igraca, plus onih 5 to je cijela ekipa u out-u. Pisati da smo nesto stimali moras biti dobro malouman jer ne vidim drugaciju rijec za tako napisanu glupost.Trudili smo se, nazalost nismo uspjeli otici u evropu. Srediti stadion i juris na ligu 12.

zaboljegzelju
Kontakt:

Post Postao/la zaboljegzelju » 15 maj 2016, 23:45

ZaZelju je napisao/la:
Vise od 150.000 smo u drugom dijelu mjesecno na plate trosili. Uvjeren sam dda Zrinjski nije toliko trosio.[/quote]

@samoplavi:

Izračunaj koliko smo trošili u prvom dijelu, izračunaj koliko Zrinjski, poslije izračunaj prosjek (budući da sezona ne traje samo 3 mjeseca), pa će se jasno sve vidjeti. A drugo, pare su bitne, ali ne i presudne, tako da se ne može gledati sve preko novca.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 15 maj 2016, 23:51

zaboljegzelju je napisao/la:
ZaZelju je napisao/la:
Vise od 150.000 smo u drugom dijelu mjesecno na plate trosili. Uvjeren sam dda Zrinjski nije toliko trosio.

@samoplavi:

Izračunaj koliko smo trošili u prvom dijelu, izračunaj koliko Zrinjski, poslije izračunaj prosjek (budući da sezona ne traje samo 3 mjeseca), pa će se jasno sve vidjeti. A drugo, pare su bitne, ali ne i presudne, tako da se ne može gledati sve preko novca.[/quote]

Naglasio sam u drugom i to namjerno. Bruku para smo potrosili na dovodjenje 13 igraca od kojih ce u klubu ostati pet-sest i trojica od njih ce ostaviti ozbiljan trag u iducoj sezoni. O tome pricam cijelo vrijeme, sportski segment kluba nam je na dnu i bice tu dok se s njim bave Dejo i Miske, dok se igraci dovode preko instatscouta i video priloga.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 maj 2016, 00:00

Uz renoviranje stadiona Uprava Zelje je puno po meni ruadila u ovoj polusezoni. Dovela dosta dobrih igraca i malo je falilo da se izbori Evropa. Ono sto nedostaje je dobar trener, npr Odovic bi sa ovom ekipom ubjedjen sam igrao puno bolje. Ova 3 pojacanja koja su vec dovedena za novu seznu i uz jos koje kvalitetno i ciljano pojacanje i naravno dobrog trenera, naredne sezone se mogu ocekivati puno bolje igre i rezultati, plus sa Grbavicom u novom ruhu, siguran sam da ce navijaci to prepoznati i nastaviti dolaziti u velikom broju na stadion. Samo neka se nastavi sa ovim projektom "evropski Zeljo" na "evropskoj Grbavici" i uspjeh je neminovan..

zaboljegzelju
Kontakt:

Post Postao/la zaboljegzelju » 16 maj 2016, 00:01

@samoplavi:
Ja generalno nemam ništa protiv tvog mišljenja, čak se i slažem da nam je potreban kvalitetan sportski menadžer, ali.....

Cijele godine čitam kako ljudi trube kako su nam igrači SILA za našu ligu, kako bolje ne može, kako ovo, kako ono, kako je problem Edis i veliko je pitanje hoće li on to uklopiti?

Recimo da nije uspio uklopiti, za što je vjerovatno i dobio otkaz, ali otkud sada potpuno drugačija priča, igrači ovakvi, igrači onakvi, skupi, jeftini, igrali prije - vratili se, mladi, stranci, kurci, palci....?

Što se ove sezone tiče, po meni je najpozitivnija stvar priča oko renoviranja grbavice (i do sada se mnogo uradilo), a vjerujem da je ovo samo početak. Ako je ovo sve prvi korak ka dodatnom jačanju kluba, i ako će to sve dovesti do toga da osvojimo Ligu 12 naredne sezone, onda nema šta toliko Uprava da se spominje.

Što se tiče Amara i Misketa, vidim mnogi palamude oko toga da u klubu vlada strahovlada... Kako je bilo kad je bio Osim? Kakvi su bili rezultati?

Po meni, mora da se zna poredak, mora da se zna ko je glavni, a po meni su uradili mnogo, mnogo više dobrog nego lošeg za našeg Želju, za veoma kratko vrijeme.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 16 maj 2016, 00:33

Pričajte vi sta hocete u ovom timu nema niti jedan da zna lopte igrati ovo sto je dovedeno je samo da se čovjek ispovraca, koga prodati i na kome zaraditi? Koga se afirmisalo i sta je sa mladim? Zasto ovo pitanje niko ne postavi

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 16 maj 2016, 00:34

Ne mogu da vjerujem kakve sam postove sada procitao ovdje, drago mi je da su se te osobe odlucile distancirati od Zeljeznicara jer je to bolje i za njih i za nas. Bruku prijavljenih postova. Sto se tice utakmice, katastrofalan teren koji iziskuje duplo vise energije za svaki korak, po mom sudu utakmica se ne bi ni odigrala ali to sam ja. Rezultat k'o rezultat, naravno da mi je zao sto nismo pobjedili i nadali se pobjedi Slobode u srijedu ali sta je tu je, losi rezultati su takodjer dio igre :)

Toreador1992
Kontakt:

Post Postao/la Toreador1992 » 16 maj 2016, 01:19

Ja ne mogu da vjerujem malo nam je falilo do Evrope , sreca nas nije pratila itd... Alo ba kakva sreca kakve pi.ke materine , cuj malo nam falilo , pa bolan mi smo Željo mi bi svake sezone trebali biti medju prva 3 tima , a ne **** peti. U sve je ovo politika upletena siguran sam. Pod br 1: Sarajevo u roku 5 minuta prima 2 jeftina gola usred Koseva. Pod br. 2: Zeljo zabija mozda najbitniji gol u sezoni , niko ne slavi , a vazda bude slavlje , vazan gol kontam uprava ce uletiti na teren. Pod br 3: Da Željo ne moze 10 + preostalih minuta do kraja izdrzati i sacuvati rezultat. Toliko.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.