NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
A i po Bihacu su kruzile price da su odredjeni likovi par dana unaprijed govorili kako je utakmica sredjena, da Jedinstvo dobija i da se odigra dvojka koja je u Lutriji bila 6.70 na Jedinstvo...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Pa sigurno i da jeste kupljena utakmica,jarane mi ne mozemo nikog dobit a da ne kupimo,jos pogotovo na strani.Vidjet ces iducu subotu protiv Podgrmeca,necemo im zabit vise od 2 gola
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Podgmeč je premiran od strane Jedinstva i da otkine barem bod Radničkom. Iz tog razloga su se i stariji igrači Podgrmeča sad priključili treninzima
. Nije to ništa protivzakonito, ali ako je istina ono za potkupljivanje igrača Radničkog...to je već drugi par cipela.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Nema šanse da Bratstvo da bodove Radničkom,,,oni znaju zašto,,,ako budu ovisili o utakmici sa Bratstvom oni su drugoligaš,,,Bratstvo je dalo bod Gorazdu i odigralo sa pola snage u NT da bi pokopali Radnički,,,Radnički se ne moze spasit,,,LloriS je napisao/la:Druze bar bi ti trebao znati neke stvari a to su:Zoom088 je napisao/la:Mozete li vi meni objasniti kako ovaj poraz moze goditi Radnickom, sve i da pobijedi u SM? Radnicki je eventualnom pobjedom u ovoj utakmici i u SM barem na tren mogao ponuditi nadu u opstanak, a klub bi sam odlucivao o svojoj sudbini.
Sada status Radnickog ovisi i o rezultatima u Premijer ligi, a ne samo u Prvoj federalnoj.
Ako je neko iz Uprave Radnickog dogovarao bilo sto s onim koji nam je na zadnjem gostovanju u Bihacu psovao "cetnicku majku" (meni, treneru i nekim igracima), a on je kao neki direktor pod suspenzijom, onda nasima iz Uprave sve po spisku...od a do z.
Pozz za ekipu SN koja je bila u Lukavcu
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sljedece kolo uzimate tri boda u SM a Buducnost kuci dobija Travnik tj. igra za vas upravo iz razloga sto ce vam zadnje kolo dati 3 boda sto znaci da imate dvije pobjede u gostima uz dvije pobjede kuci Sloga i Bratstvo to je 12 bodova dok za Orasje nisam siguran sta ce biti.
Druga stvar Travnik ce kuci dobiti Gosk i Gorazde a u gostima idu Branitelju i Capljini i sad vidjecemo sta ce tu biti jednu ce uzeti sigurno ako ne i obe i oni bi znaci imali 12 bodova u zadnjih pet kola, sto znaci da bi vi morali u Orasju dobiti tri boda, Orasje ce odlucivati ko ostaje ili vi ili Travnik a iskreno se nadam da ste to vi.
I da Vitez je ostao u PL a ispadaju Olimpic i Slavija sto znaci da ce ovdje ispasti 4 ekipe, za tri znamo e sad je dilema samo ili Radnicki ili Travnik, a kombinacija je milion, ponavljam ti jos jednom vi imate u zadnjih 5 kola 4 pobjede sigurno a vidjecemo sta ce biti u Orasju.
Ovaj "načelnik" se uživio u svoj nick kao da se on pita
Izgleda se neko od siouxa šunjo ispod prozora spavaće sobe našeg načelnika pa ovaj nemože da smisli Lukavčane 
Načelniče mi imamo male šanse tako da će se sve to znat prije Bratstva, a ako budemo ikako zavisili od vas tu ćemo sigurno dobiti bodove. Lik nas hejta zbog one utakmice kad smo pobijedili u Gračanici kad nama nije nizašta trebalo a ni njima al on navodi da su oni tad mogli ugroziti Mladost DK iako nisu imali šansi. Ne možeš to gledati, a ovi timovi su se međusobno pomagali davno i u 2. Ligi FBiH grupa Sjever..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Istina je druze da je nasa uprava dala pare 4 vasa igraca,i cak su i preko kladionice uzeli lovu na kvotu 6.7 na Jedinstvo.Zoom088 je napisao/la:Podgmeč je premiran od strane Jedinstva i da otkine barem bod Radničkom. Iz tog razloga su se i stariji igrači Podgrmeča sad priključili treninzima. Nije to ništa protivzakonito, ali ako je istina ono za potkupljivanje igrača Radničkog...to je već drugi par cipela.
Ciganska uprava NK Jedinstva,volio bih da mi ispadnemo a vi da ostanete
u jednom si upravu a to je pomagali,,prošlo vrijeme,,,to više nema,,,iako budete zavisili od te utakmice ispadate sigurno,,,preko sda-mafije ste već dogovorili utakmicu u Banovićima,,,,,Iraola je napisao/la:Načelniče mi imamo male šanse tako da će se sve to znat prije Bratstva, a ako budemo ikako zavisili od vas tu ćemo sigurno dobiti bodove. Lik nas hejta zbog one utakmice kad smo pobijedili u Gračanici kad nama nije nizašta trebalo a ni njima al on navodi da su oni tad mogli ugroziti Mladost DK iako nisu imali šansi. Ne možeš to gledati, a ovi timovi su se međusobno pomagali davno i u 2. Ligi FBiH grupa Sjever..
-
reddragon001
- Kontakt:
Sve ovaj nacelnik zna, hahahah idi bolan ne trolaj ljudima temu.
Zar ocekujes da neko kaze platili smo tim i tim igracima da nam puste bodove,ili da ti igraci kazu igrali smo za Jedinstvo u dresu RadnickogIraola je napisao/la:A ne zna se koja su to 4 igrača ?
Zna forumaš načelnik ko su ta četvoricaBihac96 je napisao/la:Zar ocekujes da neko kaze platili smo tim i tim igracima da nam puste bodove,ili da ti igraci kazu igrali smo za Jedinstvo u dresu RadnickogIraola je napisao/la:A ne zna se koja su to 4 igrača ?Nece se to nikad ni saznat koji su igraci u pitanju
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa kad se zna da su to tačno neka 4 igrača, ima sigurno neko i da zna, bar ti načelniče.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
To su dječije priče,,,,ili ti bajke,,,,ovim vašim je rano da pitaju za bodove,,ima još par kola nek sačekaju,,,Iraola je napisao/la:Pa kad se zna da su to tačno neka 4 igrača, ima sigurno neko i da zna, bar ti načelniče.
Samo da dode kuci , dobicete odgovor( nakon sto ga on dobijeharden je napisao/la:Zna forumaš načelnik ko su ta četvoricaBihac96 je napisao/la:Zar ocekujes da neko kaze platili smo tim i tim igracima da nam puste bodove,ili da ti igraci kazu igrali smo za Jedinstvo u dresu RadnickogIraola je napisao/la:A ne zna se koja su to 4 igrača ?Nece se to nikad ni saznat koji su igraci u pitanju
Bodovi Radnickom . bez problema , nastavljaju se dobri odnosi kao i uvijek
-
arabijskisupi
- Kontakt:
Tekst jednog od navijača Sile Nebeske, preuzeto s biscani.net
Šta je smisao ove lige svi se pitaju,razvoj mladih igrača ?? Osigurana radna mjesta poslanicima saveza ???
Poboljšanje kvalitete nogometa ???
Što više si upucen i što više znaš to ti se cirkus colorado sve više gadi,gade ti se sudije,kontrolori,delegati,funkcioneri kluba,predstavnici,treneri,uprave ?? Zasto momci koji se bave nogometom tipa u Jedinstvu,gdje imas tipa nasih 7-8 momaka koji su izasli iz juniora,koji vrijede moraju kad trebaju da dostignu svoj vrhunac moraju učestvovati i zadnjim kolima cirkus colorado lige gdje se prestaje igrati nogomet subotom,nego se on rješava radnim danima,u kalkulacijama u sastancima na brifinzima ,u svlacionicama ??? Čemu je smisao da neko opstane u ligi za koju ti treba 250.000 km godisnje,čemu je smisao slaviti namješten opstanak ??? Kako se osjecas nakon toga,da li si u prvim nogometnim koracima i snovima uopste razmisljao da ces ucestvovati u ovakvim stvarima,znam ubija vas u pojam,ubija i mene tamo na tribinama širom seoske prve lige federacije…Sta sada znaju se detalji,zna se da Hodža i Dominkovic djeluju sukladno,zna se na tim sastancima da oni unaprijed guraju pojedine klubove,čemu je smisao delegiranja tih sudija koji kad krenu u to ne sanjaju da ce biti upleteni u te stvari ali na kraju sami shvataju da moraju biti dio tog cirkusa ako zele se nastaviti tim poslom ? U čemu je smisao da Mirza povali Novi Travnik u Banovicima sad za vikend,u cemu je smisao da Grabus povali Radnickog u Sani ,u cemu je smisao da Borcu Izacic sude 2 sudca iz Bugojna čija Iskra je u konkurenciji za titulu glavni…U čemu je smisao da ce Zvijezda ili Metalleghe biti povaljeni na strani u korist toga kako su se oni dogovorili ?? Gdje je smisao fair-playa,gdje je nogomet tu uopce,gdje je smisao svih kalkuacija kad ja računam da ce nam bti potrebno 5 pobjeda uz zadnju kupljenu u Orasju a nas ne ide,nemamo neku ekipu,igramo slabo i da cemo furiozno zavrsit prvenstvo odjednom s 5 pobjeda kao Borac banjalučki u PL….U čemu je smisao da ce Radnicki Lk (meni osobno najdrazi klub uz NKJ) pobjediti sve utakmice do kraja a igrači ne vrijede ni kantonalne nazalost osim kapitena Elke koji je klasa za sve igrače…U čemu je smisa da ce Novi Travnik nakon sto bude povaljen u Banovicima dobiti svih 5 utakmica do kraja jer gostuju “svojima” Čapljini i Branitelju….I onda kazes sebi mozda je najbolje **** sve informacije i medije i kuloare i sve i pratit svoj nogometni klub kakav god da jest,veselit se pobjedi,tugovat u porazu i ne znati ništa,biti zadovoljan s tim što imaš,uvijek se nadati boljem iako bolje ne dolazi,navijati da tvojih momaka iz juniora nema 7-8 nego 17-18 uz kvalitetne strance (Topic) i ici igrat koliko toliko pošteno pa makar i u jos gorem cirkusu druga liga federacije ili prva isto je meni to,mi cemo biti tu jos 50 godina . U svemu tome ima čar onaj osjecaj kad znash da je to tvoj klub i da subota je rezervisana za beton,za tribine…nikad nije niti ce taj osjecaj biti bezvrijedan jer smo u tome pronasli sebe i toj prici nema kraja….jer te uvijek privlaci onaj zvuk stadiona,sjecanja,tradicije koja je to od 1937….
Crvena i bijela to su boje moje….
Šta je smisao ove lige svi se pitaju,razvoj mladih igrača ?? Osigurana radna mjesta poslanicima saveza ???
Poboljšanje kvalitete nogometa ???
Što više si upucen i što više znaš to ti se cirkus colorado sve više gadi,gade ti se sudije,kontrolori,delegati,funkcioneri kluba,predstavnici,treneri,uprave ?? Zasto momci koji se bave nogometom tipa u Jedinstvu,gdje imas tipa nasih 7-8 momaka koji su izasli iz juniora,koji vrijede moraju kad trebaju da dostignu svoj vrhunac moraju učestvovati i zadnjim kolima cirkus colorado lige gdje se prestaje igrati nogomet subotom,nego se on rješava radnim danima,u kalkulacijama u sastancima na brifinzima ,u svlacionicama ??? Čemu je smisao da neko opstane u ligi za koju ti treba 250.000 km godisnje,čemu je smisao slaviti namješten opstanak ??? Kako se osjecas nakon toga,da li si u prvim nogometnim koracima i snovima uopste razmisljao da ces ucestvovati u ovakvim stvarima,znam ubija vas u pojam,ubija i mene tamo na tribinama širom seoske prve lige federacije…Sta sada znaju se detalji,zna se da Hodža i Dominkovic djeluju sukladno,zna se na tim sastancima da oni unaprijed guraju pojedine klubove,čemu je smisao delegiranja tih sudija koji kad krenu u to ne sanjaju da ce biti upleteni u te stvari ali na kraju sami shvataju da moraju biti dio tog cirkusa ako zele se nastaviti tim poslom ? U čemu je smisao da Mirza povali Novi Travnik u Banovicima sad za vikend,u cemu je smisao da Grabus povali Radnickog u Sani ,u cemu je smisao da Borcu Izacic sude 2 sudca iz Bugojna čija Iskra je u konkurenciji za titulu glavni…U čemu je smisao da ce Zvijezda ili Metalleghe biti povaljeni na strani u korist toga kako su se oni dogovorili ?? Gdje je smisao fair-playa,gdje je nogomet tu uopce,gdje je smisao svih kalkuacija kad ja računam da ce nam bti potrebno 5 pobjeda uz zadnju kupljenu u Orasju a nas ne ide,nemamo neku ekipu,igramo slabo i da cemo furiozno zavrsit prvenstvo odjednom s 5 pobjeda kao Borac banjalučki u PL….U čemu je smisao da ce Radnicki Lk (meni osobno najdrazi klub uz NKJ) pobjediti sve utakmice do kraja a igrači ne vrijede ni kantonalne nazalost osim kapitena Elke koji je klasa za sve igrače…U čemu je smisa da ce Novi Travnik nakon sto bude povaljen u Banovicima dobiti svih 5 utakmica do kraja jer gostuju “svojima” Čapljini i Branitelju….I onda kazes sebi mozda je najbolje **** sve informacije i medije i kuloare i sve i pratit svoj nogometni klub kakav god da jest,veselit se pobjedi,tugovat u porazu i ne znati ništa,biti zadovoljan s tim što imaš,uvijek se nadati boljem iako bolje ne dolazi,navijati da tvojih momaka iz juniora nema 7-8 nego 17-18 uz kvalitetne strance (Topic) i ici igrat koliko toliko pošteno pa makar i u jos gorem cirkusu druga liga federacije ili prva isto je meni to,mi cemo biti tu jos 50 godina . U svemu tome ima čar onaj osjecaj kad znash da je to tvoj klub i da subota je rezervisana za beton,za tribine…nikad nije niti ce taj osjecaj biti bezvrijedan jer smo u tome pronasli sebe i toj prici nema kraja….jer te uvijek privlaci onaj zvuk stadiona,sjecanja,tradicije koja je to od 1937….
Crvena i bijela to su boje moje….
Tekma Jedintvo-Rudar bila dogovorena 2-1 za Jedinstvo i povede Jedinstvo 4-0,ustaje trener Rudara i dodje do Irfe kaže mu "baš si p.icka"
I onda Irfo svojim pulenima naredi da puste 2 gola.
Pa bilo 2-0 i onaj lik zabije autogol, četvrti gol ni Halid ne zna kako je zabio, sjela mu muškiBihac96 je napisao/la:Tekma Jedintvo-Rudar bila dogovorena 2-1 za Jedinstvo i povede Jedinstvo 4-0,ustaje trener Rudara i dodje do Irfe kaže mu "baš si p.icka"![]()
I onda Irfo svojim pulenima naredi da puste 2 gola.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
bihac1968 je napisao/la:Sve se već zna i zato tvrdim ponovo:" Jedinstvo i Radnički ostaju"!! Zapamti ovu moju tvrdnju pa se čujemo po završetku prvenstvaZoom088 je napisao/la:@Bihac1968
Kako prijatelju moj. Kako?
Jedino ako se u PL spase Vitez i Olimpic. Samo tako bi možda ova dva kluba mogla sačuvati Prvoligaški status.
Ali pošto je izvjesno da će jedan od navedenih klubova iz PL ispasti, tako je izvjesno i da jedan od klubova (Jedinstvo ili Radnički) ispada iz Prve lige FBiH. Radnički je mnogo bliži nižem rangu.
U slučaju da i Vitez i Olimpic ispadnu iz PL, onda možemo zajedno mahati raji u Prvoj ligi za goodbye.
@Iraola
N. Travnik je već "zatvorio" 3 od 4 utakmice.
Zoom088 jesi li vidio sad da sam bio u pravu?? hahahhah
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Što jest, jest, da se nisu danas poklopili rezultati iz PL, najvjerovatnije da bi Radnički ispao, al najviše zahvaljujući vama, ne zamjerim ništa sada, ali činjenica samo. Sportski pozdrav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.