Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da mi je neko rekao da Zeljo nece imati pobjedu u ligi nakon derbija...

Ispali smo **** ga kad se malo bolje pogleda nismo ni zasluzili opstanak.a za ove sto se raduju sto je borac ispao totalno glupo razmisljanje kad se dolazi u BL svake grupe dolazi uvijek veliki broj jer gostovanje kod nas ima neki svoj smek i raja to gotivi. Ako vam je bolje ici u goste olimpiku na prazan stadion i ako je to radost onda neka bude. Vidimo se dogodine dok se malo ustabilimo AJ BORAC
Sto ovako nije pricao poslije utakmice sa Radnikom, kad mu je Celo pustio i vratio za ono pustanje prosle sezoneNYKnicks Fan je napisao/la:"Nažalost, ispali smo, ali mislim da to nije jedini problem. Ovo je sramotno i žalosno, sve se znalo i prije ovog kola. Žalosno je što sude ovakve sudije, a mene je sramota što sam dolazio u bh. fudbal. Ovdje se ne igra fudbal, ovdje se igra po principu daj onome kome treba. Drago mi je što odlazim i nadam se da se više nikada neću vratiti u bh. sport", rekao je razočarani i ljuti Đurovski, te nastavio u istom stilu: "Ne mislim samo na posljednje kolo. Otkako sam došao, sve je isto. Jednostavno, sve je tako krenulo i prije 10-15 utakmica se znalo ko će da ispadne. Žalosno je ovo i za ligu i za fudbal. Umjesto da nas puste da igramo normalno, dešavaju se ovakve stvari. Na kraju krajeva, kad već nismo opstali, žao mi je što Željo nije pobijedio pa da ide u Evropu. "Sve utakmice smo odigrali pošteno, mogli smo i mi da pustimo Želji kad su i drugi puštali na svojim utakmicama. Ponavljam, ja odlazim i ako me kazne nakon ovih izjava, nasmijat ću se. Suci u BiH? To je banda. Neću da imenujem, ali suci su često imali čistu namjeru da nas pokradu. Iskreno, ovaj fudbal nema nikakvu budućnost", zaključio je trener Slavije. Slavija je sezonu završila na 12. mjestu sa 35 osvojenih bodova i sljedeće će igrati u 1. ligi Republike Srpske.
U ovoj ligi svi namjestaju, evo Borac, zahvaljujuci namjestenim utakmicama su danas imali priliku da se izvuku, ali ne mogu im svi pustiti, jbg i Vitezu je trebao bod
Iskreno zao mi Borca i Veleza, i nadam se da ce se sto prije vratiti, nije isto kad igras protiv njih i protiv Krupe npr, ipak tu postoji neki rivalitet i vise ce publike doci na te utakmice.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Vidjet ćemo sve s vremenom...aleksandar_veliki je napisao/la:Umjetna trava u kampu Sarajeva je prosla UEFA-inu kontrolu. Ako prodje i ova Krupina tu ce se igrati. Bio sam na stadionu i vjeruj da je unutrasnjos bolja nego bilo gdje, izuzmemo li Bilino polje. Nedostaje im tribina, mislim da ce to rijesiti jer ljudi koji vode klub imaju lovu. Bolja je kod njih umjetna nego na Gradskom u BL prirodna.brig je napisao/la:Sam sebi kontriraš..kažeš problem drenaža pa drenaža ti je problem i na umjetnoj.. Isto tako ako nije dobra bit će ti natopljeno i to gore nego prirodna..isto kao i u Mostaru što spominješSignore je napisao/la:Umjetna trava je spas, a ne smrt. Smrt je teren u IS i slicni. Nitko nema drenaze, bez obzira na teren. Gledao sam danas utakmicu u Mostaru. Teren je odlican, ali pljusak je poplavio sve. Teren je izdrzao, bio je besprijekoran, nigdje nije bilo blata sto znaci da je teren odlican, ali drenaza je zakazala. Teren je bio natopljen vodom i to je veliki minus. Da je drenaza bolja dobili bi prolaznu ocjenu.
Problem je sto manji klubovi i da imaju drenazu ne vode brigu o odrzavanju terena i manja kisa stvara blato. Zato, bar sprijeciti to blato, a to se moze postici umjetnom travom. Jos ako se odradi dobra drenaza imas veliki plus.
Ta umjetna trava mozda negdje drugo jeste smrt, ali za nas ipak ne. Uostalom, na njoj se igralo finale LP tako da nemam sta dalje pricati.
Umjetna je smrt i pitaj bilo kojeg igrača isto će ti reć..Tu su ozljede češće i ona se isto mora održavati i možda je i skuplje nego prirodnu..Ti o umjetnoj što pričaš to možda da kod bogatih i u sređenim ligama gdje je to sve po redu i kako treba al razmisli, kakva umjetna trava je u FK Krupa? Nemojmo se zavaravati da je to neki standard itd
Milko se popišao na ligu
Milko popiso? Veliko trenersko ime, idi nemoj me zajebavati.
Šta je bolje u Krupe nego bilo gdje? Friško obojani zidovi? Nemoj zajebavat. Samo im tribina nedostaje veliš? Pišeš da je bolje kod Krupe (eto osim Bilinog) nego Pecara npr koja ima istu kategoriju kao BP?
Šta čovjek ovdje neće sve pročitat
Na pišanje sam mislio svojim izjavama jer ipak je on neko ime i ovo će se prenijet
-
fukara1919
- Kontakt:
HAHAHAH cuj ovog Pilava prvenstvo je regularno, i radit ce na tome da novinarima poboljsaju uslove, a terene ove nase divne PL ko ih hebe.
- JohnCleese
- Kontakt:
Bruka i sramota.
Izvjestaj iz Lukavice
uz onaj iz Sarajeva
Pa kad ovo vidim onda se zapitam sta ste sve morali "gutati" u proslosti za onih par titula
Milko popisa cijelu ligu, sudije i svaka mu cast
a onda sat poslije dodje Pilav i kaze kako sve regularno 
Izvjestaj iz Lukavice
Pa kad ovo vidim onda se zapitam sta ste sve morali "gutati" u proslosti za onih par titula
Milko popisa cijelu ligu, sudije i svaka mu cast
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Qrac bi sad 14 ekipa potpisalo regularnost lige
milko je i na slobodu ciljao, između ostalih. malo te prenijelo ko lakija...
Kad smo kod infrastrukture...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kad pričamo o unutrašnjosti jesi bio na Pecari? U svlačionicama, press sobama itd itd? Ako sam ja dobro upratio Krupa je to uradila prije 1-2 mjeseca i jedino što je novo pa možeš reć da je bolje nego negdje drugo je li tako? Meni je drago da ljudi rade isto kao i Mladost npr Super je toaleksandar_veliki je napisao/la:brig, rekao sam unutrasnjost, a bio sam i na Pecari. Priznaj da nisi bio u Krupi, sto samim tim znaci da ne mozemo diskutovati po ovom pitanju.
Al po meni umjetna trava (ne mislim na onu pravu po standardima) je loša po igrače
Nisam bio u Krupi ali eto ako uđu gledat ću da odem na utakmicu
široki ugrožen pa slavija pa sloboda malo nepiŕodno zvuči.
Ono sto je meni najsmjesnije,to je ova emisija koju vodi ovaj nevidjeni amater.
Sam postavlja pitanja,na pola sam odgovori, upada ljudima u rijec.....
Kako uticati da se ovo promjeni ima li nacina da se cuje glas javnosti,ubjedljivo najjadnija emisija u regionu.
Tereni katastrofa,jao terena Koseva,ili u Istocnom Sarajevu.
Sam postavlja pitanja,na pola sam odgovori, upada ljudima u rijec.....
Kako uticati da se ovo promjeni ima li nacina da se cuje glas javnosti,ubjedljivo najjadnija emisija u regionu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Neka je kao.sto vama vasi dizu gace jel ti krivo? Najgore sto Nijazovi dizu i zrinjskom.gace prije nego nama. Uostalom.neka.Borusija dodje u playofu dok ste bi na tv gledalimaxmore je napisao/la:Nema šta od tog M UTD, HSV ... samo raste, narastao do te razine da spusti gaće na kosevu ni manje ni više ne Nijazu.... guraj nijaze i ne pitaj koliko košta.zagor1987 je napisao/la:
taj DIV nije Dino taj DIV jer dero u bivsoj yugi i tutule osvajo dok ste vi kup borovnica igrali pod nazivom listica,a mi sa nekim Man Utd,HSV
- hskzmostar
- Kontakt:
Milko sere,Slavija je imala Rudara,Drinu,Viteza,Borac toliko mec lopti za opstanak na kraju sudije i citava liga krivi a do prije par kola izjavljivao nemam igraca koji moze zapucat u gol...mars gdje ti je bolje cobane zapusteni!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jad od emisije fujjjj treba sad odma u est ako nisi u stanju domaci teren pred tekmu pripremit 3-0 za goste i vozdraAgamemnon je napisao/la:Ono sto je meni najsmjesnije,to je ova emisija koju vodi ovaj nevidjeni amater.![]()
Sam postavlja pitanja,na pola sam odgovori, upada ljudima u rijec.....![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hskzmostar je napisao/la:Milko sere,Slavija je imala Rudara,Drinu,Viteza,Borac toliko mec lopti za opstanak na kraju sudije i citava liga krivi a do prije par kola izjavljivao nemam igraca koji moze zapucat u gol...mars gdje ti je bolje cobane zapusteni!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
koliko su isfrustrirani ovi nasi "noisy neighbors" ,oni i kad slave titulu (njih par stotina)ne mogu ni tada da ne spomenu Rodjene sto samo govori o velicini Velikog Crvenog kluba
Zasluzeno ispadamo
(i to odavno) ali i kao takvi losi ipak smo u mislima nasih sampiona
(bola idite slavite okanite se nas,ha ja ,pa ne mozete ni titulu proslaviti bez Rodjenih
).Ipak to je donekle razumljivo jer je njihov smisao postojanja da kontriraju Rodjenima,i recimo kad bi se kojim slucajem Rodjeni rasformirali i oni bi nestali istog trena jer ne bi imali vise nikakvog smisla postojanja
.Njih puno ne zanimaju titule,pobjede drugih timova ,samo ih interesuje Velez
.E pa nase dragi "noisy neighbors" morat ce te se strpiti malo bez Rodjenih,eto nas brzo nazad,znam da ce vam biti dosadno bez nas ,i nece vam se militi ni igrati liga bez Rodjenih,ali morate se malo pretrpiti 
Zasluzeno ispadamo
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Neka je kao.sto vama vasi dizu gace jel ti krivo? Najgore sto Nijazovi dizu i zrinjskom.gace prije nego nama. Uostalom.neka.Borusija dodje u playofu dok ste bi na tv gledali[/quote]zagor1987 je napisao/la:maxmore je napisao/la:Nema šta od tog M UTD, HSV ... samo raste, narastao do te razine da spusti gaće na kosevu ni manje ni više ne Nijazu.... guraj nijaze i ne pitaj koliko košta.zagor1987 je napisao/la:
taj DIV nije Dino taj DIV jer dero u bivsoj yugi i tutule osvajo dok ste vi kup borovnica igrali pod nazivom listica,a mi sa nekim Man Utd,HSV
Nemam problema da vas olimpic kara, samo udri Olimpiče! Ovaj drugi dio boldan ne razumijem.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- hskzmostar
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ma trener u pokusaju. Meni je samo krivo sto kod nase raje i dalje pale ove ublehaske price.hskzmostar je napisao/la:Milko sere,Slavija je imala Rudara,Drinu,Viteza,Borac toliko mec lopti za opstanak na kraju sudije i citava liga krivi a do prije par kola izjavljivao nemam igraca koji moze zapucat u gol...mars gdje ti je bolje cobane zapusteni!
Treba skiniti kapu npr Rudaru i Drini koji su srusili Zeljine i Slobodine ambicija a ljudi vec ispali bili i onda dodje jedna bradata spodoba i kaze sve se znalo,sta se znalo?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Slavija ispala više nego zasluženo, ali da te pitam, mada i da znaš nešto ne znam da li bi rekao ovako javno ali probat ću...Da li si ti 100% siguran, i da li znaš, je li ove sezone sve bilo regularno i je li bilo mutnih radnji?aleksandar_veliki je napisao/la: Ma trener u pokusaju. Meni je samo krivo sto kod nase raje i dalje pale ove ublehaske price.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.