FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kad vec lupate te cifre de nam napisite ko koliku platu ima. Vidim da ste uluceni u to.
Najgori su mi ljudi koji zaviruju u tudji dzep a puno ih je ovde.
Druga stvar ako je neko na kraju polusezone i mislio da cemo u evropu taj je bio je beni optimista. Nama je falio dobar trener da ovo poslozi kako treba. Ima igraca kod nas dobrih kojima mulalic nije htio da dadne sansu. Tako da njega najvise krivim za ovaj neuspjeh prvo ko pomocnika Odovicu jer ga je miniro pa do sad dok je bio glavni trener.
A ko god misli da nesto drasticno vise trosimo na plate nego prije vara se grdno.
Sto se tekme ove tice. Nismo imali srece u zavrsnici. U drugom poluvremenu smo imali dobeih prilika ali nam se nije dalo. Sad se treba dobro pripremiti za sledecu sezonu i napasti sve trofeje.
Nadam se da ce Miske poslusati osima u izboru trenera
Najgori su mi ljudi koji zaviruju u tudji dzep a puno ih je ovde.
Druga stvar ako je neko na kraju polusezone i mislio da cemo u evropu taj je bio je beni optimista. Nama je falio dobar trener da ovo poslozi kako treba. Ima igraca kod nas dobrih kojima mulalic nije htio da dadne sansu. Tako da njega najvise krivim za ovaj neuspjeh prvo ko pomocnika Odovicu jer ga je miniro pa do sad dok je bio glavni trener.
A ko god misli da nesto drasticno vise trosimo na plate nego prije vara se grdno.
Sto se tekme ove tice. Nismo imali srece u zavrsnici. U drugom poluvremenu smo imali dobeih prilika ali nam se nije dalo. Sad se treba dobro pripremiti za sledecu sezonu i napasti sve trofeje.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Da se Osim pita u klubu nebi nikad doslo do trenerskih smjena. (Memic, Odovic, Capljic I Mulalic, sve redom Zeljini ljudi)Alleenn je napisao/la:
Sad ce tesko privuci nekog kvalitetnog trenera, jer niko ozbiljan nece sa amaterima da ima posla.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Da se ima para Amar bi se vratio, I nebi bila ovolika panika na kraju sezone da se izbori Europa, koja u zimskoj pauzi nije bila ni na vidiku. U sportskom segment su amateri uradili svoj posao. Juniori podbacili skroz, kadeti i nekako. Dovode se igraci preko menadzera, a ne za pare.
Teska buducnost ceka klub, kad prodje vijek Osimova.
Teska buducnost ceka klub, kad prodje vijek Osimova.
-
zaboljegzelju
- Kontakt:
Stižu već, kad ih već imamo gdje postavitiWolfOfWallStreet je napisao/la:Tražite od Totenhema da vam donira plave stolice
Da ih moramo po lavoru redati bio bi problem...
|***Against Modern Football***|
- amazon
- Kontakt:
Ne možemo tako. Amar je imao svojih aferima mogu pisati dva sata. Nego, kad nema rezultata i uspjeha, lahko ćemo naci da kritikujemo, sutra i Amara kad bi došao.samoposmatram je napisao/la:Da se Osim pita u klubu nebi nikad doslo do trenerskih smjena. (Memic, Odovic, Capljic I Mulalic, sve redom Zeljini ljudi)Alleenn je napisao/la:
Sad ce tesko privuci nekog kvalitetnog trenera, jer niko ozbiljan nece sa amaterima da ima posla.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Znači naprosili stezaboljegzelju je napisao/la:Stižu već, kad ih već imamo gdje postavitiWolfOfWallStreet je napisao/la:Tražite od Totenhema da vam donira plave stolice
Da ih moramo po lavoru redati bio bi problem...
-
samoposmatram
- Kontakt:
Amar ima obraz. Ponasanje prema ljudima koji cine kao I navijaci Zelju je nezahvalno. Ponavljam da se svi u klubu ponasaju po rijecima budi Zeljo nebi pustili da klub ostane bez Memica, Odovica, Capljica I sad Mulalica. Sa tim ljudima smo puno jaci nego bez.amazon je napisao/la:Ne možemo tako. Amar je imao svojih aferima mogu pisati dva sata. Nego, kad nema rezultata i uspjeha, lahko ćemo naci da kritikujemo, sutra i Amara kad bi došao.samoposmatram je napisao/la:Da se Osim pita u klubu nebi nikad doslo do trenerskih smjena. (Memic, Odovic, Capljic I Mulalic, sve redom Zeljini ljudi)Alleenn je napisao/la:
A da nisu usmeni kontrakti u pitanju k* bi oni tako lako mijenjali trenere.
Bez obraza se nemoze daleko dogurati. Nadam se da spomenuti znaju da, su u pitanju "poslovni ljudi" koji vode klub, I da je familija Zeljo njihova reklama za marku vise.
samoposmatram, dijelim tvoje misljenje. Dosta dobro rezonujes stvari ali danas je to opasno jer ces odmah niti etiketiran. Mi ovdje imamo veliki problem jer se olako vezemo za ljude iz vrha kluba. Sjecam se kao da je juce bilo kako smo svrsavali kada se sa Osimom vratio Zujo, kako smo na Nijazove bravure pljeskali, kako smo u Gredica gledali kao u totema. Ispostavilo se da su svi ti ljudi imali sjajnih ali i losih stvari. Tako je i danas, celnici kluba su nam bitniji od Zelje. Ako se ko usudi i napise kritiku drzavni je neprijatelj. A svi oni su prolazni i upamtite svi su tu radi svog licnog interesa. Samo smo mi navijaci i Zeljo vjecni.
Pricas o nekom obrazu, a ti nemaju obraza da ponude ostavke nakon niza losih rezultata. Nismo mi karitas. Nisi ostvario cilj noga.samoposmatram je napisao/la:Ne možemo tako. Amar je imao svojih aferima mogu pisati dva sata. Nego, kad nema rezultata i uspjeha, lahko ćemo naci da kritikujemo, sutra i Amara kad bi došao.[/quoteamazon je napisao/la:Da se Osim pita u klubu nebi nikad doslo do trenerskih smjena. (Memic, Odovic, Capljic I Mulalic, sve redom Zeljini ljudi)samoposmatram je napisao/la:[quote="Alleen
Amar ima obraz. Ponasanje prema ljudima koji cine kao I navijaci Zelju je nezahvalno. Ponavljam da se svi u klubu ponasaju po rijecima budi Zeljo nebi pustili da klub ostane bez Memica, Odovica, Capljica I sad Mulalica. Sa tim ljudima smo puno jaci nego bez.
A da nisu usmeni kontrakti u pitanju k* bi oni tako lako mijenjali trenere.
Bez obraza se nemoze daleko dogurati. Nadam se da spomenuti znaju da, su u pitanju "poslovni ljudi" koji vode klub, I da je familija Zeljo njihova reklama za marku vise.
Treba se ponekad otici na stadion i pogledati utakmicu i vidjeti sta se desava, upoznati stvari. Pa onda piskarati po forumima.
Muerte tvojom logikom sve iz kluba otjerati. Zeljo je sportski klub i nije shoping firma, cilj nije ostvaren i svima noga. Ja se slazem s tobom, nismo karitas i neke treba preuzeti odgovornost za sramnu sezonu ali za razliku od tebe ne mislim da treba sve otjerati.
Pa jeste trebali smo Edisa drzati i gledati kako unistava Memiju na lijevom krilu, kako se citava taktika svodi na nabijanje lopti i udaranje, gdje nema 3. izmjenu, gdje moraju pojedini igraci igrati iako su na terenu katastrofalni. Dobio je igrace kakve svaki trener u PL moze pozeliti, a on se na njih popisao. A i unistio bi ostatak tima za ligu 12. Bili bi kanta za nabijanje.
I ko je to "otjeran" da nije zasluzio ? Odovicu je ponudjen posao nije ga prihvatio, Edisu i ostaloj ekipi ce isto biti ponudjeno nova funkcija. Do njih je.
Dobio si zadatak, ti si ga prihvatio. Nisi ga ispunio, trebas sam otici, a ne doci u situaciju da te neko tjera.
I ko je to "otjeran" da nije zasluzio ? Odovicu je ponudjen posao nije ga prihvatio, Edisu i ostaloj ekipi ce isto biti ponudjeno nova funkcija. Do njih je.
Dobio si zadatak, ti si ga prihvatio. Nisi ga ispunio, trebas sam otici, a ne doci u situaciju da te neko tjera.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Znali iko koga se misli dovesti u odbranu, kao zamjenu za Bogdanovica?
-
samoposmatram
- Kontakt:
3. Osim je na jednoj utakmici Nikica ostavio na na klupi, i tada su navijaci poceli skandirati: Hocemo Nikolu...?
- Poslao je on mene na zagrijavanje. I ja tako trckaram 70 minuta. Prokuho. Publika vice Nikola, Nikola,... Pozove me Osim do klupe, pet minita prije kraja, i ja se pocnem skidati. A on ce: Ne, ne, neces na teren. Ja kazem: sefe sto necu, a on veli: Ti ces gore. sto cu gore, pitam. Osim kaze: Pa vidis da te traze. I ja se obucem i medju navijace. Kad sam onda poceo da psujem.
- amazon
- Kontakt:
[quote="samoplavi"]samoposmatram, dijelim tvoje misljenje. Dosta dobro rezonujes stvari ali danas je to opasno jer ces odmah niti etiketiran. Mi ovdje imamo veliki problem jer se olako vezemo za ljude iz vrha kluba. Sjecam se kao da je juce bilo kako smo svrsavali kada se sa Osimom vratio Zujo, kako smo na Nijazove bravure pljeskali, kako smo u Gredica gledali kao u totema. Ispostavilo se da su svi ti ljudi imali sjajnih ali i losih stvari. Tako je i danas, celnici kluba su nam bitniji od Zelje. Ako se ko usudi i napise kritiku drzavni je neprijatelj. A svi oni su prolazni i upamtite svi su tu radi svog licnog interesa. Samo smo mi navijaci i Zeljo vjecni.[/quote]
Ne BiH ja to gledao na taj način jer to nisu navijaci. Ovo sto se može pročitati na forumima i kad je negativno pišu pozitivnu to su radili ljudi koji imaju dodira s klubom i koji od kluba žive tj. primaju platu. Oni su sad na drugom forumu ali se ne brini kao sto vidiš dodu ovdje. S druge strane imaš one koji nemaju veze s klubom ali pišu kao da su u klubu to su kompleksasi od kojih ne smiješ nijednu kritiku iznijet. Hoću reci da "obični" navijači su najrealniji. Kritikuju kad treba, hvale kad treba, a nekad se pretjera u oba smjera ali nije zlonamjerno. Svi pišu kad imaju lovu od tog nečega a kad nemaju odmah su kritike. Ko zna bilo koga da je prije bio u Želji a vise da laje od njih. Ni to nije uredu. Pročitati samo postove fkz, kakve on gluposti valja. Kod njega je sve dobri, biće dobro, piše to dvije godine a mi bez trofeja odavno. Hajd sto nema trofeja, nego nismo ni blizu. To meni smeta a prave po 100 ACC da pljuju po onim koji ih kritikuju izmisljajuci laži.
Ne BiH ja to gledao na taj način jer to nisu navijaci. Ovo sto se može pročitati na forumima i kad je negativno pišu pozitivnu to su radili ljudi koji imaju dodira s klubom i koji od kluba žive tj. primaju platu. Oni su sad na drugom forumu ali se ne brini kao sto vidiš dodu ovdje. S druge strane imaš one koji nemaju veze s klubom ali pišu kao da su u klubu to su kompleksasi od kojih ne smiješ nijednu kritiku iznijet. Hoću reci da "obični" navijači su najrealniji. Kritikuju kad treba, hvale kad treba, a nekad se pretjera u oba smjera ali nije zlonamjerno. Svi pišu kad imaju lovu od tog nečega a kad nemaju odmah su kritike. Ko zna bilo koga da je prije bio u Želji a vise da laje od njih. Ni to nije uredu. Pročitati samo postove fkz, kakve on gluposti valja. Kod njega je sve dobri, biće dobro, piše to dvije godine a mi bez trofeja odavno. Hajd sto nema trofeja, nego nismo ni blizu. To meni smeta a prave po 100 ACC da pljuju po onim koji ih kritikuju izmisljajuci laži.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
zaboljegzelju
- Kontakt:
Znaš li koja funkcija će biti ponuđena Edisu?Muerte je napisao/la:Pa jeste trebali smo Edisa drzati i gledati kako unistava Memiju na lijevom krilu, kako se citava taktika svodi na nabijanje lopti i udaranje, gdje nema 3. izmjenu, gdje moraju pojedini igraci igrati iako su na terenu katastrofalni. Dobio je igrace kakve svaki trener u PL moze pozeliti, a on se na njih popisao. A i unistio bi ostatak tima za ligu 12. Bili bi kanta za nabijanje.
|***Against Modern Football***|
Ti su mi najgori, ali potpuno si u pravu kad kazes. U strucnoj terminologiji se takvi likovi nazivaju Botovi i oni nas pokusavaju uvjeriti da je crno bijelo. Mi na zelenu granu necemo ako se nesto debelo ne pronijeni u sportskom segmentu kluba i to cu ponavljati dok sam aktivan na forumu. Mi nismo Gradjevinsko preduzece, mi smo Fudbalski klub. Nadam se da ce to odgovorni u klubu konacno shvatiti i da ce se u kratkom vremenu rijesiti pitanje sportskog segmenta.amazon je napisao/la:Ne BiH ja to gledao na taj način jer to nisu navijaci. Ovo sto se može pročitati na forumima i kad je negativno pišu pozitivnu to su radili ljudi koji imaju dodira s klubom i koji od kluba žive tj. primaju platu. Oni su sad na drugom forumu ali se ne brini kao sto vidiš dodu ovdje. S druge strane imaš one koji nemaju veze s klubom ali pišu kao da su u klubu to su kompleksasi od kojih ne smiješ nijednu kritiku iznijet. Hoću reci da "obični" navijači su najrealniji. Kritikuju kad treba, hvale kad treba, a nekad se pretjera u oba smjera ali nije zlonamjerno. Svi pišu kad imaju lovu od tog nečega a kad nemaju odmah su kritike. Ko zna bilo koga da je prije bio u Želji a vise da laje od njih. Ni to nije uredu. Pročitati samo postove fkz, kakve on gluposti valja. Kod njega je sve dobri, biće dobro, piše to dvije godine a mi bez trofeja odavno. Hajd sto nema trofeja, nego nismo ni blizu. To meni smeta a prave po 100 ACC da pljuju po onim koji ih kritikuju izmisljajuci laži.samoplavi je napisao/la:samoposmatram, dijelim tvoje misljenje. Dosta dobro rezonujes stvari ali danas je to opasno jer ces odmah niti etiketiran. Mi ovdje imamo veliki problem jer se olako vezemo za ljude iz vrha kluba. Sjecam se kao da je juce bilo kako smo svrsavali kada se sa Osimom vratio Zujo, kako smo na Nijazove bravure pljeskali, kako smo u Gredica gledali kao u totema. Ispostavilo se da su svi ti ljudi imali sjajnih ali i losih stvari. Tako je i danas, celnici kluba su nam bitniji od Zelje. Ako se ko usudi i napise kritiku drzavni je neprijatelj. A svi oni su prolazni i upamtite svi su tu radi svog licnog interesa. Samo smo mi navijaci i Zeljo vjecni.
Samposmatram, ne znam za stopera i to niko ne zna pa ni ovi Botovi.
- amazon
- Kontakt:
Ne znam tacno koliko je Misimovic tu dvije ili tri godine? Na sportskom dijelu nisu nista uradili. Kazes i nadas se da su shvatili, ali ako jesu trebat ce nama vremena za neke rezultate. Jer za trofeje treba kontinuitet da trener ispuni sve sta zeli. Nema niko strpljenja za to, a do sada se to trebalo srediti. Svaka cast za stvari oko stadiona, ali to ce sve biti dzaba akoo ne bude trofeja i evropa narednih godina. Stvarno nisam upucen ko dovodi igrace, ali ce se morati ozbiljno analizirat da li neki igraci zasluzuju imati ogromna primanja a da pri tome nisu kvalitet za to. Isto tako se ne smije prodati nijedan igrac posebno od ovih koji su tek dosli, jer ako sad opet prodaju nekog od ovih koji su valjali, onda je logicno da tu niko nema pojma o fudbalu.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
dok je edis bio tu **** smo losa igra, lose izmjene, losi sastavi, pi.cka nece da izbaci bekrica, yebo ga bogicevic, ne zna taktiku napraviti, hocemo sa dva napadaca, debil, majmun, pojima nema
kad je edis otisao, zasto se mjenja, trebalo mu je vremene, super je bio, nije on kriv, ne valjaju igraci, ne valja uprava, ne valja nista osim njega, greska otkaz
i sta ocekivat od ove popisane teme kad balavci nemaju svoje misljenje svoje ja nego samo se kontrira i siri ta negativnost, pa se okrece iz dana u dan drugacija prica, edis od majmuna do mucenika ispade
kad je edis otisao, zasto se mjenja, trebalo mu je vremene, super je bio, nije on kriv, ne valjaju igraci, ne valja uprava, ne valja nista osim njega, greska otkaz
i sta ocekivat od ove popisane teme kad balavci nemaju svoje misljenje svoje ja nego samo se kontrira i siri ta negativnost, pa se okrece iz dana u dan drugacija prica, edis od majmuna do mucenika ispade
O cemu ti decko. Ti i slicni ste svrsavali na Edisa i na pojacanja dok su na njega svrsavali Miske i podanici. Nemoj da se lazemo, kad su ga otjerali, onda vam je svima odjednom kreten, nepismen, ne zna pricati i slicno. Tvoje i misljenje tebi slicnih formiraju ljudi koji su rezultatski nas klub doveli u obicni prosjek ove jadne lige. Od njegovog imenovanja sam govorio da nije za Zelje i nije, nazalost strucnjaci iz naseg kluba su to kasno uvidjeli. Ali barem su priznali svoju gresku pa tako i vi uvlakaci u njihove zadnjice.JoseeMourinho je napisao/la:dok je edis bio tu **** smo losa igra, lose izmjene, losi sastavi, pi.cka nece da izbaci bekrica, yebo ga bogicevic, ne zna taktiku napraviti, hocemo sa dva napadaca, debil, majmun, pojima nema
Edit: Tema ako ti se ne svidja i ako ne mozes shvatiti da jos uvijek ima i nas koji volimo Zelju ali razmisljamo svojom glavom, **** u troskoku.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
cekaj sad ko ja i slicni?? ja koliko znam ova tema je aktivna u pm ti seres redovno po upravi i tu je jos 2-3 i ne prestajete ionako ste privatizovali temu i nikad nista pozitivno nije

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, EDobric1997, Ejnur, Emindoks20, knoa i 62 gosta.