NK Zvijezda Gradačac

esprit24
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la esprit24 » 15 maj 2016, 21:06

Kao sto Metalege moze kupiti sve utakmice do kraja isto to moze uraditi i Zvijezda. Samo sto ce sada trebati duplo vise para. Ja od pocetka sezone govorim da treba zavrsiti par utakmica van terena, a mene ovdje napadaju, nazivaju puncem itd. Nadam se da jos uvijek nista nije gotovo, i da ce se Zvijezda bolje snaci u ovoj prljavoj kuhinji do kraja sezone. Bez obzira kako zavrsi ova sezona, smatram da ova uprava nema moc i znanje da nastavi dalje. Jedino zamjeram pasivnost premijera, al ocigledno da covjek ima preca posla u vladi nego da se brine o zvijezdi..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 15 maj 2016, 21:43

Ljudi zao mi je, imali ste priliku ali ste je prokockali. Da vam kazem provjerenu informaciju, Jajcani imaju obecanu pomoc u svakoj sljedecoj utakmici i ulaze 100%. I igraju na Piroti PL.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 15 maj 2016, 22:06

SamoTravnik je napisao/la:Ljudi zao mi je, imali ste priliku ali ste je prokockali. Da vam kazem provjerenu informaciju, Jajcani imaju obecanu pomoc u svakoj sljedecoj utakmici i ulaze 100%. I igraju na Piroti PL.
Ajd budi malo jasniji, ciju pomoc ce imati?? Zao mi pirote, teren ce biti unisten nakon sto tri kluba budu koristila taj stadion

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 15 maj 2016, 22:14

esprit24 je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:Ljudi zao mi je, imali ste priliku ali ste je prokockali. Da vam kazem provjerenu informaciju, Jajcani imaju obecanu pomoc u svakoj sljedecoj utakmici i ulaze 100%. I igraju na Piroti PL.
Ajd budi malo jasniji, ciju pomoc ce imati?? Zao mi pirote, teren ce biti unisten nakon sto tri kluba budu koristila taj stadion
2 kluba, Novi se vraca na svoj stadion. Pomagat ce im klubovi protiv kojih igraju a i neki drugi ljudi.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 15 maj 2016, 22:50

Combe ispravka jos cetiri kola do kraja. Neka mi smo kilavo usli od samog starta. Ja tvrdim da je Ninkovic nas vodio da bi u ovakoj ligi imali makar 20 bodova prednosti.
Al sta reci kada kod nas u upravi sjede nesposobni ljidiiii. Kada cemo svatiti da nama trebaju ljudi skolovani strucni a ne mesari rodjaci i ..... To se vidi po otkazu ovako se covjek rijesio belaja i to je to zasto nije smosio posljedice iako je otkaz zasluzio i puno prije zato sto mi u vecini utakmica nismo imali igru.
Pohvalio bi rad opstine dali su stvarno mnogo.
A to drug da mettalci imaju pomoc saveza i svih se vidi al i mi smo si sami krivi mi smo posao morali uraditi prije jer nije Gradacac ta sredina koja ce da muti. kada smo usli u Pl bilo smo osvjezenje i podrska iz svih gradova BIH govori da se ovdje igralo fer, i fa su nas sudije vise krale nego pomagale na banji.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 maj 2016, 23:33

Sad je sto posto gotovo.ispadanjem borca i slavije iz nase lige ispada 3 ekipe tako da su i gorazde i gosk osigurali opstanak.do kraja metalci nece kiksati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 16 maj 2016, 06:16

Vi zaboravili kako je jajce kiksalo sa slogom, da je sve gotovo dali bi otkaz nedimu i durguta za trenera pa lagano rastjerivanje

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 16 maj 2016, 07:44

Uključili su se za metalghe jaci ljudi od Fadila nažalost nisam vjerovao ali poslje Gracanice i Orasja to je jasno niko sretnij od mene da nije istina ali ...

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/urovsk ... dio/194589

Ovo je reci trener nije ko naš bivši Nedim sa klupe nece ustati u Orašju glumac

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 16 maj 2016, 08:10

zmaj348 je napisao/la:Čekao sam malo da se ohladi glava,pa da onda nešto napišem..Više situacija je dovelo jučer do poraza:igrali smo bez napadača 60min(Isanovic poslije prvog jačeg starta je bježao od lopte)Savić u vrhu napada :damn: Islamagic na stoperu,izgubili smo sredinu terena..primili smo dva brza gola i poslije toga se nismo znali i mogli vratiti u igru,nisam siguran da li je drugi gol regularan na snimku ćemo vidjeti...sudija je dopustio igračima Orasja grubu igru,dok je nama sve živo sudio..Igračima Orasja treba čestitati na borbenosti i reći da su zasluženo pobijedili ali brate dragi ja onoliko valjanje još nisam doživio-ali cilj opravdava sredstva ..Kako dalje? Na ovo pitanje može samo uprava odgovoriti,nije sve izgubljeno ali se oni sada moraju pokazati ili su sposobni ili ovo drugo...U ovoj ligi nažalost ne može drugačije..
drugi gol 100 % regularan, vise mi sumnjiv prvi gol

cak im je i jedan regularan gol ponisten

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 16 maj 2016, 08:35

Obadva gola kriv golman,a prije toga ovi sto su loptu izgubili na sredini....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 16 maj 2016, 09:10

Jos nije izgubljena premijer liga mada moramo svi bit svjesni da su sanse minimalne,mozda bi nam jedino u ovom momentu mogla pomoc Buducnost da odigra nerijeseno i da do kraja izguramo sa istim brojem bodova uz bolji medjusobni skor,ja nevidim druge opcije mada je kod nas sve moguce.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 16 maj 2016, 10:28

moranjak je napisao/la:Uključili su se za metalghe jaci ljudi od Fadila nažalost nisam vjerovao ali poslje Gracanice i Orasja to je jasno niko sretnij od mene da nije istina ali ...

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/urovsk ... dio/194589

Ovo je reci trener nije ko naš bivši Nedim sa klupe nece ustati u Orašju glumac

Zalosti jebote repa... na kakve nam je grane pao fudball pa to je cudo jedno... nasa liga dabog sacuva... Pa jesmol mi u stanju bilo sta napravit u ovoj drzavi? Nas mentalitet je najgori ba, najbolje da neigramo nikako ni fudbal ni nista. Eto zalosno je i da iz Republike samo dva tima imaju, zalosna liga zalostan savez... federalna liga jos gora... Deba samo se dzaba nervirati oko naseg fudbala...

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 16 maj 2016, 10:33

zmajevac je napisao/la:Jos nije izgubljena premijer liga mada moramo svi bit svjesni da su sanse minimalne,mozda bi nam jedino u ovom momentu mogla pomoc Buducnost da odigra nerijeseno i da do kraja izguramo sa istim brojem bodova uz bolji medjusobni skor,ja nevidim druge opcije mada je kod nas sve moguce.

ma deba jara bas ti mislis da ce iko moci bod uzet u Jajcu??? nema sanse ba to da bayern dodje bod nebi uzo... gotovo je i cao... :crazy: :crazy:
Nakaradan sistem nakaradno sve... Cuj neispadaju vise od tri kluba i eto gdje je tu sad ravnopravnost u borbi za ulazak i ispadanje... citav sistem nevalja... Mi smo sami sebi krivi sto nismo gajili neke odnose sa komsijama i ostalima jer svi pustaju i tako to a mi daj sve na postenje... Kogod je dolazio kod nas na Banju ide aplauz ovo ono, mi kofol jedini daj nesto na postenje... eto nam sad fino postenje... Vidimo se na tribinama jarani...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 maj 2016, 11:56

nazalost komsije ovo sam vam i predvidio pred pocetak sezone, i cekao sam da vidim kako cete proci u Orasju. kontao sam da ste bili pametni pa zavrsili tekmu a vi ko pocetnici otisli da igrate (tamo ni Barcelona ne moze dobiti ako se domacin zainati) :facepalm: vi i dalje imate sanse za titulu ali samo pod uslovom da premirate ekipe protiv kojiih Metalci igraju, tako smo mi premirali Igrama i Goska koji su syebali Biscane :kafa: nadam se da ce vase glavesine poduzeti nesto povodom toga pa da iduce godine opet imamo kantonalni derbi :thumbup:
Sloboda Tuzla

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 16 maj 2016, 21:06

Vojvodic danas odrzao je i prvi trening sa ekipom neka mu je sretno
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 17 maj 2016, 11:06

ima li iko u ovom gradu, osim uprave, da je porazgovarao sa Darkom Vojvodicem, da vidi kakva su njegova ocekivanja??

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 17 maj 2016, 12:22

Eto vam u avazu zanimljivosti vezano za utakmicu Bratstvo - Metalleghe i da ima pravde tamo spomenuti igraci bi trebali biti suspendovani...Sada vam Fadil ( oprosti mi) moze pokrenuti istragu sa policijom sto bi volio da se desi jer nije da mrzim Metalleghe nego bih volio da se jednom vise zavrsi sa cirkusom u ovoj ligi...

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 17 maj 2016, 18:58

Ja cu razgovarati ovih dana sa njim i snimit cu razgovor.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 17 maj 2016, 19:35

Treba nam ovako nesto da vidi javnost krađu

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 17 maj 2016, 20:35

[youtube][/youtube] Sreca pa sudija nije pokazao na penal....

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.