zagorski je napisao/la:Mene brinu ovi malezijci/kinezi Bgm. i to dobro. Vise vec nasa nesposobna i taldzijska Uprava.
Welcome in the club.
Ne pricam ja ovo nista bezveze.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zagorski je napisao/la:Mene brinu ovi malezijci/kinezi Bgm. i to dobro. Vise vec nasa nesposobna i taldzijska Uprava.
Ne volim da sirim negativu,ali mozda je i vrijeme da se kazu neke stvari o kojima siguran sam mnogi navijaci Sarajeva razmisljaju,ali se ne usuduju (jer ih je strah tog scenarija i jer zele da nas klub uvijek bude u vrhu kako mu i tradicija nalaze) da ih glasno kazu.Evander je napisao/la:zagorski je napisao/la:Mene brinu ovi malezijci/kinezi Bgm. i to dobro. Vise vec nasa nesposobna i taldzijska Uprava.
Welcome in the club.
Ne pricam ja ovo nista bezveze.
THEC je napisao/la:e cuj Tan nama prezentovao nekakve grupne faze pa nas zajeborekoh i tebi i evanderu, prica vam je glupa, nadjite investitore koji vole Sarajevo pa nek oni uloze i onda cete biti mirni, samo problem je sto niko para ne da, ali srati preko tastature, tu smo najjaci na dunjaluku
pa pustit ce i njima, i oni su dio priceKingJamesMVP je napisao/la:Kako će Olimpic vratiti ovu uslugu od jučer? Vama pustit a borit se protiv Želje ili...
Procitaj pazljivije sta sam napisao pa onda daj svoj komentar.THEC je napisao/la:e cuj Tan nama prezentovao nekakve grupne faze pa nas zajeborekoh i tebi i evanderu, prica vam je glupa, nadjite investitore koji vole Sarajevo pa nek oni uloze i onda cete biti mirni, samo problem je sto niko para ne da, ali srati preko tastature, tu smo najjaci na dunjaluku
Pa Besa dragi,naravno da nisam zaboravio Majkla,ali zar njega treba uopste uzimati u obzirBesic je napisao/la:Omjer 1:1000 u čemu ?
da nema nikakvih rezultatskih ambicija uopste im ne bi dao pare da dovode onolike igrace, nije ni on toliki levat da misli da se iz ove vukojebine mogu prodavati igraci za neke vece pare bez rezultata, a kao drugo ja ne vidjeh da smo djecu poslali u neki njegov klub, osim Barbarica kojeg smo pri tome dobro uvalili Kortrijku (i nemam nista protiv da ih i dalje nastavimo levatiti sa ovakvim igracima) nijedan drugi se nije dovodio u kontekst s njima, a o Cardiffu je suvisno pricati jer radnu dozvolu im jedino kraljica moze nabaviti, i na kraju svega, za ovo sto se trenutno desava su krivci samo nasi ljudi i niko vise, jedina mana koja se moze vezati uz Tana je sto je daleko pa ne vidi iz prve ruke sta se sve desava no opet s druge strane je itekako dobra stvar sto ima neko ko upravlja jer nece dozvoliti da se desi ono sto se nekad desavalo u klubu a to je da ode u milionske dugove jer kako smo krenuli da njega nema to bi se sigurno desilo u roku od par godina...i u najgoroj varijanti, ne mora njega zanimati nista u vezi Sarajeva, samo je dovoljno da ne dopusti da klub ode u minus, za sve ostalo pravi ljudi sa vizijom mogu mnogo da urade i da namaknu pare, siguran sam da je neko prije 5 godina pa i vise ponudio da vrati dugove i da napravi trening kamp i poslije toga ni marke vise ne ulozi da bi svaki navijac Sarajeva prihvatio tako nestozagorski je napisao/la:Procitaj pazljivije sta sam napisao pa onda daj svoj komentar.THEC je napisao/la:e cuj Tan nama prezentovao nekakve grupne faze pa nas zajeborekoh i tebi i evanderu, prica vam je glupa, nadjite investitore koji vole Sarajevo pa nek oni uloze i onda cete biti mirni, samo problem je sto niko para ne da, ali srati preko tastature, tu smo najjaci na dunjaluku
Nisam ja rekao da nam je Tan ista prezentovao pa nas zajebo,nego sam rekao da nam je Uprava (bez Tanovog pokrica te price ocigledno) najavljivala 'evropsko Sarajevo',grupne faze,dominaciju u ligi itd.,a da smo sada samo spustani u realnost,onako kako je Tan i od samoga pocetka planirao. Dakle akademija,prodaja igraca,proizvodnja igraca za njegove evropske klubove,dok je u toj prici sportski rezultat sporedan i nije ga apsolutno briga o ambicijama i zeljama navijaca. I dakako da se nijedan navijac fks ne moze i nece zadovoljiti takvim razvojem dogadaja,da igramo sporednu ulogu u ovoj sugavoj ligi,a kao lafo 'klub bez dugova','vlasnika nam milijarder' itd.
Uostalom zivi bili pa vidjeli.
Trenutno korisnika/ca: Dadox, Haksss, mire971, napoleon72 i 18 gostiju.