After party.

Ne pomaže ondje ni primarijus za uređivanje fudbalskih terena. Loše odrađen, a u ozbiljnim zemljama se za tako nešto krivično odgovara.fedeltafrotta je napisao/la:Joj danas terena, šta je ono pappy ? pa vodi li iko brigu o terenu ?
Nije, ispadamo iz Prve RS.Chinaglia je napisao/la:Pappy, eto, ispadoste
je li ti dosta ironije
Klasični problem drenaže terena sa kojim se susreću i drugi stadioni u BiH. Još ako ekipa odrađuje i treninge na stadionu, nije ni čudo što je ovakav.Pappy je napisao/la:Ne pomaže ondje ni primarijus za uređivanje fudbalskih terena. Loše odrađen, a u ozbiljnim zemljama se za tako nešto krivično odgovara.fedeltafrotta je napisao/la:Joj danas terena, šta je ono pappy ? pa vodi li iko brigu o terenu ?
Nije, ispadamo iz Prve RS.Chinaglia je napisao/la:Pappy, eto, ispadoste
je li ti dosta ironije
Leotar ispada u Drugu. Nama neće ni biti cilj odmah se vratiti. Treba prvo stabilizovati ekipu.FliX je napisao/la:Tesko cete se vratit u Premijerku..
Borac B., Rudar P., pa i Mladost V.O. ... sve su to ekipe s kojima cete igrati derbije naredne sezone, ah zaboravio sam na Leotar T,
Brz. Tačka.Ugrovacaboy je napisao/la:Kakav igrač je Barić?
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Eto ti gore odgovora.Ugrovacaboy je napisao/la:Ma mislio sam na Stefana Barića?
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Unitarizaciju?nellic07 je napisao/la:Kako se u Istočnom Sarajevu gleda na unitarizaciju Republike Srpske ? http://sportsport.ba/bh_fudbal/borac-se ... ece/197827
A ko je pred prošlu sezonu dao sto iljade bez kojih ne bi ni igrali PL? Tata Mile i Ćosić, Miletov načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo.lovcen16 je napisao/la:evo po prvim izvjestajima su izgleda ispusilforu na ovoj donatorskoj veceri...nedovoljan odziv zvanica...a sto rece Pappy ko ih yebe mi gledamo samo sebe imamo mi dovoljno svojih problema ali je stvarno jadno jadno i zalosno da se otvoreno staje na stranu jednog kluba kao da ostali uopste nepostoje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.