Zajko Gaucho mi je drag igrač, sa nama je osvojio i prvenstvo 2005 godine...Poštujem njegov nogometni opus, ali majstor se ugasio u najvažnijem dijelu sezone, ako se ne varam u zadnjih pet-šest utakmica ima 1 gol, 1 asistenciju i 1 crveni karton...Agamemnon je napisao/la:Covjek koji svojim odlucujucim golovima donese ekipi 18 bodova zasluzuje malo vise postovanja.primasquadra je napisao/la:a evo tko je najbolji igrač ? recite mi ? za mene zeba sigurno nije i kup im je upitan ... debeli benko je najbolji strijelac ... lendrićkao da neko nedostaje u anketi a nije
Ko kaze da najbolji igrac mora biti iz sampiona drzave
Kakve je Zeba golcine davao ove sezone
Najljepsi gol sezone bas vama
Najbolji igrač BHT premier lige BiH 2015/2016?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Re: Najbolji igrač BHT premier lige BiH 2015/2016?
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Nisam vjerovao da Zajko moze na ovakvom nivou odigrati jos jednu sezonu, ali nas razuvjeri lik sve.
Nije se Zajko ugasio vec je svaka odbrana fokus imala na njemu, cesto duplali cuvare sto je na kraju i omogucilo da Ordagic, Veseli i Saric, koji su sami po sebi klase, odigraju najbolje sezone karijere, a Sloboda sa 13 igraca u rotaciji dodje do vice prvaka i finala kuoa. Ovaj crveni je bio plod umora i cijelosezonskog resetanja njegovih koljena, cjevanica i zglobova
Zajko i neko iz Zrinje, vjerovatno Graovac, trebaju podijeliti taj epitet.
Nije se Zajko ugasio vec je svaka odbrana fokus imala na njemu, cesto duplali cuvare sto je na kraju i omogucilo da Ordagic, Veseli i Saric, koji su sami po sebi klase, odigraju najbolje sezone karijere, a Sloboda sa 13 igraca u rotaciji dodje do vice prvaka i finala kuoa. Ovaj crveni je bio plod umora i cijelosezonskog resetanja njegovih koljena, cjevanica i zglobova
Zajko i neko iz Zrinje, vjerovatno Graovac, trebaju podijeliti taj epitet.
tuzlanska Sloboda
Crveni je svakako bio u Kupu, a tema je najbolji igrac Premijer lige.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
OK, ali je činjenica da je pao u najvažnijem dijelu sezone, a i to je razumljivo obzirom na njegove godine, tešku sezonu, igru na dva fronta...Gifron je napisao/la:Crveni je svakako bio u Kupu, a tema je najbolji igrac Premijer lige.
Stoga, po meni:
1. Graovac
2. Zeba
3. Benko
4. Todorović
5. Kožulj...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Najbolji igrač BHT premier lige BiH 2015/2016?
[emoji106] mali je zvijer [emoji144]maxmore je napisao/la:Zvone Kožulj a to će i vrijeme pokazati.
Kako ti znaš ko je stranac u Mostaru?High je napisao/la:To ti je aksiom, ali bit će da ti navijaš za mađarizirani klub samo zato jer on okuplja Čovketovu matricu. Selam za tebe, stranče iz bh. Mostara.hskzmostar je napisao/la:To neka sarajevska historija tiskana 2015 god,ti to rekla?
Bjezi dosado...naporan si i materi a ne forumu sa svojim postovima!kako Tan prdne tako ce da bude ,bolje da mi puca nas coek nego nekakav patuljasti azijat!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Kako bi ti nazvao one što su 1942. igrali tu gdje jesu i što su drugim ukrali stadion? Nisu valjda domaćini?! Budi fin stranac - ne bacaj kamen sa Starog mosta i ne zapišavaj brda crveno-bijelom bojom. Nije ovo 19. vijek.MMM je napisao/la: Kako ti znaš ko je stranac u Mostaru?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
file:///C:/Users/Mario/Documents/FK%20Vele%C5%BE%20-%20Wikipedia.pdf Gdje su ti pravi Mostarci, ili još nisu bili sišli iz Podveležja, Nevesinja, Gacka, Vranjevića, Gubavice itd.High je napisao/la:Kako bi ti nazvao one što su 1942. igrali tu gdje jesu i što su drugim ukrali stadion? Nisu valjda domaćini?! Budi fin stranac - ne bacaj kamen sa Starog mosta i ne zapišavaj brda crveno-bijelom bojom. Nije ovo 19. vijek.MMM je napisao/la: Kako ti znaš ko je stranac u Mostaru?

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
MMM po vama ovamo sve podveležci nevesinjci gacani. Nebi brato da su dosli iz Pariza Marseja i Tuluza
jako mali postotak za malu srednju bosnu dovucenu u Mostar tokom rata i one škutore u novogradnji kojima su soko i aluminijski davali stanove sedamdesetih. Zna se gdje je mostarska raja u starim mostarskim mahalama cernica mahala luka brankovac fejiceva carina. Eto dosli ovi tvoji navedeni i istjerali starosjedioce iz tih naselja. Bjeri tamo nemoj da trolamo temu bezveze. Kod vas su samo Vlahe i Sliskovići prava mostarska familija ostalo sve došle. Ne možeš meni prodavat pricu a vikendom prazni parkinzi po aveniji i strelcevini. Svi u rodnoj grudi 

MMM je napisao/la:file:///C:/Users/Mario/Documents/FK%20Vele%C5%BE%20-%20Wikipedia.pdf Gdje su ti pravi Mostarci, ili još nisu bili sišli iz Podveležja, Nevesinja, Gacka, Vranjevića, Gubavice itd.High je napisao/la:Kako bi ti nazvao one što su 1942. igrali tu gdje jesu i što su drugim ukrali stadion? Nisu valjda domaćini?! Budi fin stranac - ne bacaj kamen sa Starog mosta i ne zapišavaj brda crveno-bijelom bojom. Nije ovo 19. vijek.MMM je napisao/la: Kako ti znaš ko je stranac u Mostaru?

Nad tobom sunce najljepše sja
Brato Hrvati se ne stide korjena pa su zato parkinzi prazni vikendom a Vaši čim jednu čašu Radobolje popiju odmah zaborave na svoje korjene.Cocaine je napisao/la:MMM po vama ovamo sve podveležci nevesinjci gacani. Nebi brato da su dosli iz Pariza Marseja i Tuluza![]()
jako mali postotak za malu srednju bosnu dovucenu u Mostar tokom rata i one škutore u novogradnji kojima su soko i aluminijski davali stanove sedamdesetih. Zna se gdje je mostarska raja u starim mostarskim mahalama cernica mahala luka brankovac fejiceva carina. Eto dosli ovi tvoji navedeni i istjerali starosjedioce iz tih naselja. Bjeri tamo nemoj da trolamo temu bezveze. Kod vas su samo Vlahe i Sliskovići prava mostarska familija ostalo sve došle. Ne možeš meni prodavat pricu a vikendom prazni parkinzi po aveniji i strelcevini. Svi u rodnoj grudi
Brato ovdje se radobolja pije 300-400-500 godina i mi nemamo druge zato si me povukao za jezik. Da ne trolamo bezveze. Nisam se mislio ukljucivat u vase diskusije
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
evo u mene pun parking svaki vikend a komsija h. svaki vikend u malom polju. glupa ti prica. 
naleti na ,Plemićko' i pozdravi novu titulu u svom gradu.
neces iduce sigurno za godinu dana

naleti na ,Plemićko' i pozdravi novu titulu u svom gradu.

neces iduce sigurno za godinu dana
Nakon 500 godina turske strahovlade u Mostaru zaista nema smisla pričati o tome tko je starosjedilac. "Starosjedilac" je svatko onaj tko je primio islam u Mostaru. Onaj tko nije, je završio pod nožem.
Brato,ne mislim naravno da su svi Podvelešci, Nevesinjci, Gačani ,ali je kod Sarajlija, Tuzlaka i ostalih pecepcija da su Svi Hrvati došle u grad pa moram to malo ispravljati kod njih,a ja vrlo dobro znam ko su Mostarci, a koji su kod DOBRILE gdje je ERO čupali rogove biku.Cocaine je napisao/la:MMM po vama ovamo sve podveležci nevesinjci gacani. Nebi brato da su dosli iz Pariza Marseja i Tuluza![]()

espresso je napisao/la:Nakon 500 godina turske strahovlade u Mostaru zaista nema smisla pričati o tome tko je starosjedilac. "Starosjedilac" je svatko onaj tko je primio islam u Mostaru. Onaj tko nije, je završio pod nožem.

Da su milovali 500 godina izlizali bi se svi a ne klali.
Vecu glupost nisam cuo u zivotu.
Neznam samo koja je to "strahovlada"kada su Bosnom vecinom upravljali Bosanski kapetani i Veziri.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Uđem na temu "Najbolji igrač BHT premijer lige 2015-16", kad ono priča o tome ko je starosjedioc Mostara, ko je iz Podveležja, iz Nevesinja... Već sam se bio prepao da nije i ova tema otišla u **** srećom nije
Teško se odlučiti između Zebe, Benke i Graovca, ali bez premca su na svojim pozicijama.

Teško se odlučiti između Zebe, Benke i Graovca, ali bez premca su na svojim pozicijama.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.