SonVolt je napisao/la:
Sto mrzis Bosnu?
Hajde, objasni se? Sramoto.
@andrej Nisam znao da ima klauzulu. Otkud ta informacija?
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
SonVolt je napisao/la:
Sto mrzis Bosnu?
Hajde, objasni se? Sramoto.
Ne voli pjanica=mrzi bosnu [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]L'Avvocato je napisao/la:SonVolt je napisao/la:
Sto mrzis Bosnu?
Hajde, objasni se? Sramoto.![]()
![]()
@andrej Nisam znao da ima klauzulu. Otkud ta informacija?
Mislim da Isco nije realna opcija, iz ekipe Reala jedini igrac kojeg ja mislim da su spremni pustit jeste James Rodriguez jer niti je dobivao ozbiljnu minutazu niti se racuna na njega upravo radi Isca koji je svakom mogucom prilikom igrao ispred njega ali svakako da je to taj tip igraca koji bi unaprijedio nasu ofanzivu. Svasta bi Allegri mogao da iskombinuje ako mu obezbjede nekog slicnog da ne govorim sto bi rasteretio nasa dva glavna igraca prema naprijed i otvorio mnogo vise prostora za obojcu.Peace je napisao/la:Andre Gomes i Isco... i babo ruco... realno i finansijski ostvarivo... ali to se neće dogoditi... pjanic je nepotreban jer ne donosi nista sa sobom osim slobodnjaka...
Fantazije nikad nije dosta,fantazistoIlFantasista je napisao/la:Pjanić bi sigurno u veznom redu sa Pogbom i Khedirom, (na Marchisia više ne računam) sigurno bio puno bolji igrač nego što je u Romi, ali nije on ono što Juventusu treba, imamo mi već dovoljno fantazije u igri sa Pogbom i Dybalom.
Sissoko je napisao/la:O Pjaniću.
Marotta: «Alla Juve non viene»
20. Juli 2015, Marotta:"Alex Sandro? Non interessa. Non abbiamo attivato alcuna trattativa perché non riteniamo che sia il profilo di cui abbiamo bisogno".L'Avvocato je napisao/la:Sissoko je napisao/la:O Pjaniću.
Marotta: «Alla Juve non viene»
Trenutno korisnika/ca: UmjetnikZijad i 4 gosta.