FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma Uprava se pravo uvalila sa dovodjenjem Jesica i njegovih pulena. I oni bi voljeli da su s njim pogodili ali nisu i zbog toga su doveli klub u situaciju kakva jeste. To je taj sportski segment kojim je klub doveden u katastrofalno stanje. Zasto i na koji nacin je bas Jesic doveden i zasto mu se toliko vjerovalo pa mu je data tolika sloboda u radu i dovodjenju je pitanje koje bi apsolutno bilo nebitno da je Jesic ostvario ono sta se od njega ocekivalo. Bolila bi nas neka stvar i za aferu punac, i za talove, menadjere i ugradjivanje, fan shop, haad bi nam bio extra...
Jedna od glavnih i osnovnih mana ove uprave je ponajvise osluskivanje zelja navijaca, foruma i mahale i ispunjavanje njihovih zelja. Zbog toga su se i doveli u ovakvu situaciju.
Jedna od glavnih i osnovnih mana ove uprave je ponajvise osluskivanje zelja navijaca, foruma i mahale i ispunjavanje njihovih zelja. Zbog toga su se i doveli u ovakvu situaciju.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ima i tu istine što se tiće osluškivanja navijača i njihovi željadr.van nostrand je napisao/la:Ma Uprava se pravo uvalila sa dovodjenjem Jesica i njegovih pulena. I oni bi voljeli da su s njim pogodili ali nisu i zbog toga su doveli klub u situaciju kakva jeste. To je taj sportski segment kojim je klub doveden u katastrofalno stanje. Zasto i na koji nacin je bas Jesic doveden i zasto mu se toliko vjerovalo pa mu je data tolika sloboda u radu i dovodjenju je pitanje koje bi apsolutno bilo nebitno da je Jesic ostvario ono sta se od njega ocekivalo. Bolila bi nas neka stvar i za aferu punac, i za talove, menadjere i ugradjivanje, fan shop, haad bi nam bio extra...

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ja mislim da niko nije želio Ješića , čak šta više ali oni su ga opet doveli.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne da mi se trazit postove ali je ovako bilo!! I kada su ga doveli pomirili smo se svi sa tim i nadali se najboljemBesic je napisao/la:Ja mislim da niko nije želio Ješića , čak šta više ali oni su ga opet doveli.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako smo mogli biti za lika koji nam nije bio ni u dupetu. Frajko radio u Mijanmaru... Jah eto raja ga tražila stoposto. Nemojte nazor sve pokušavati da prebacite na mahalu.
Samo Saraj'vo.
Apsolutno!FrancescoTotti je napisao/la:Ne da mi se trazit postove ali je ovako bilo!! I kada su ga doveli pomirili smo se svi sa tim i nadali se najboljemBesic je napisao/la:Ja mislim da niko nije želio Ješića , čak šta više ali oni su ga opet doveli.
I da se je tada trazilo izjasnjavanje ovog foruma Jesic nikada ne bi dosao. I oni koji su ga odobravali cinili su to sa dozom rezerve.
Joj Almira Bekica tokmaka
Pa imal ikakav belaj a da nas nema tu bog te vidio,znaci frajko pita nekog igraca iz Bratstva ,bili oni prodali utakmicu Metelegeu,on se naso ko neki posrednik,ja budale boze sacuvaj.Eno slika razgovora izasla u novinama.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
Daj sliku da vidimo?miky_hz je napisao/la:Joj Almira Bekica tokmakaPa imal ikakav belaj a da nas nema tu bog te vidio,znaci frajko pita nekog igraca iz Bratstva ,bili oni prodali utakmicu Metelegeu,on se naso ko neki posrednik,ja budale boze sacuvaj.Eno slika razgovora izasla u novinama.
Samo Saraj'vo.

Stavit ga na transfer listu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:

Što je najgore, vjerovatno i jest on...
Btw gledam Roma ponudila Dinamu dvije milke za igrača do 15 godina... mi potpuno izgrađenog igrača ne možemo u po' te cjene da tušnemo... (izuzev Cimirota).
Samo Saraj'vo.
Otprilike je to to. Zato je bezze prica Tan neda pare za igrace. Ljudi mi mimo akademije i izgradnje iste imamo 3 puta veci budzet od bilo kojeg kluba u BiH. Al uprava da pare za jednog Cezara, kojeg nigdje nema, a plata mu na nivou jednog Benke. Naravno dobar dio plate ide Elviru, izgovor za ovo? Pare za crne fondove.zagorski je napisao/la:Znači Uprava ipak ima koliku-toliku autonomiju u radu,naravno u okviru planiranog budžeta (koji je ja vjerujem veći i jači već kod ostalih PL klubova),i onda je samo pitanje njihove sposobnosti-nesposobnosti kako će se u tome snaći. Tanu je samo bitno da se ispune neki njegovi nalozi:da se pozitivno posluje i da se tih par akademaca progura u prvi tim.ReufHerco je napisao/la:Sto se tice Tana, istina je da njemu nije primarni cilj trofej svake godine. To je tako i sada se i pokazalo. Dosli njegovi ljudi vidjeli da se posluje manje vise pozitivno, neki mladi igraci su poceli igrati, skrenula se paznja da se sljedece sezone jos neki ozbiljnije prikljuce prvom timu. Dok je takva situacija njemu ovi uhljupi iz uprave nece smetati. Medjutim ne bi se Tan uopste ljutio niti bi mu smetalo da smo mi sve ove tri godine uzeli duple krune uz ovakvo poslovanje. Da su se umjesto menadzerskih dovodili ozbiljni igraci i treneri koji bi doprinijeli nasoj igri. Pa evo samo dokaz, Ješića i njegove Brazilce nismo baš jeftino platili. Deni, Kramar, Harba su slabije placeni ali opet nisu ni oni bas dzaba. E sad zamislite da smo umjesto njih doveli dva klasna igraca koji ce uz Benku, Dulju, Delaca bit oslonac ekipe(tako su Brazilci predstavljeni) i jos tri dobra, mladja igraca iz nase lige. Plus ozbiljnog nekog trenera. Sad bi imali sigurnu Evropu, a vjerovatno bi i neki trofej uboli. Tako da ja bih prije svega ovaj jad od sezone i situacije u klubu fakturisao na upravu, koja je ocigledno ispred sportskog napretka kluba stavila svoje dzepove i raznoraznim talovima ih punila. Nije tu Tan kriv. Kazem nece njemu smetati da svake godine uzimamo duple krune, isto kao sto mu ne smeta ni da ih ne osvajamo dok god je finansijski izvjestaj pozitivan. Jeste malo steta da nemamo sportski orijentisanog vlasnika koji stremi ka trofejima, ali vjerujte i ovo je sasvim dovoljno da mi u ovom cemeru od lige dominiramo svake godine. Al, ocigledno je bitniji pun privatni dzep od uspjeha kluba.
Ako sam dobro razumio tvoj post?
Da imamo jaku upravu, narednih 10 godina bi se ostali takmicili ko ce biti drugi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Statutom zabraniti dolazak svih igrača koji su ikad nosili dres Željezničara i Slobode u svim kategorijama od pionira do prvog tima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Sad kad te Majkl nagazi jer to utiče i na Saida onda...Besic je napisao/la:Statutom zabraniti dolazak svih igrača koji su ikad nosili dres Željezničara i Slobode u svim kategorijama od pionira do prvog tima.

Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Koji moras biti debil i **** od mozga da prvo ulazis u ovakve price drugo da pvo radis preko vibera. Kakav kurcev mozak kakva kurceva inteligencija.
- PitarBordo
- Kontakt:
Meni i dalje nije jasno zašto je potpisan neki dan novi ugovor sa Barbarićem, ako je već u martu imao ugovor sa ovim Kropicama...
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/bar ... cnost/3094
U svakom slučaju hvala Barba, lik dao haman više golova od nekih "napadača" naših.
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/bar ... cnost/3094
U svakom slučaju hvala Barba, lik dao haman više golova od nekih "napadača" naših.

Samo Saraj'vo.
@pasica, samo sto ovi nasi budzet predviden za plate igraca spiskaju u silne raskide ugovora i otpremnine. Vise su mozda za to dali vec za same plate.
Ja sam malo preletio sa nekim stavovima oko Tana. Stoji opet cinjenica da se on puno ne razumije ubfudbal i da ga puno ne interesuju rezultat.
Ali je najveci krivac nasa nesposobna i taldzijska uprava. Moze se opet izbalansirati i da Tan bude zadovoljan i da se pozitivno posluje,a i da se ostvare dobri rezultati i trofeji da dodu.
UPRAVA NAPOLJE!
Ja sam malo preletio sa nekim stavovima oko Tana. Stoji opet cinjenica da se on puno ne razumije ubfudbal i da ga puno ne interesuju rezultat.
Ali je najveci krivac nasa nesposobna i taldzijska uprava. Moze se opet izbalansirati i da Tan bude zadovoljan i da se pozitivno posluje,a i da se ostvare dobri rezultati i trofeji da dodu.
UPRAVA NAPOLJE!
Ove viber poruke namjestili momku nidje veze,nas narod nasjeda odma na prvu bez da provjeri sta,uostalom tuzice ih lik,issto je bilo kao sa Slinanovog vibera poruke a lik nije slao nista
A kako će mu to namjestiti ako nije istina onda ih tuziti treba i traziti milion KM. Ali ako ima istine dozivotno zabraniti igranje futbala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.