Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

http://www.nba.com/celtics/news/sidebar ... e-facility
Features of the comprehensive practice facility will include:
-Two state-of-the-art parquet floor basketball courts where the team will practice
-Leading edge audio-visual technology throughout the facility
-Expanded strength and conditioning, training, and recovery facilities
-Best-in-class locker rooms and players’ lounge
-Physical therapy areas including hydrotherapy pools
-Sports science and nutrition facilities
-Expanded media work room, press conference and broadcast facilities
-A flexible hospitality area for guests and hosting community relations activities
-Work space for the team’s coaching and basketball front office staffs
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Šta je ba ovorio_Ferdy88 je napisao/la:
http://www.nba.com/celtics/news/sidebar ... e-facility
Features of the comprehensive practice facility will include:
-Two state-of-the-art parquet floor basketball courts where the team will practice
-Leading edge audio-visual technology throughout the facility
-Expanded strength and conditioning, training, and recovery facilities
-Best-in-class locker rooms and players’ lounge
-Physical therapy areas including hydrotherapy pools
-Sports science and nutrition facilities
-Expanded media work room, press conference and broadcast facilities
-A flexible hospitality area for guests and hosting community relations activities
-Work space for the team’s coaching and basketball front office staffs
Nije da se hvalim , pa bolje 3D rendere i animacije ja radim , tj. izlaze iz mog biroa , loše , loše
Je li veceras izvlacenje,da je kako ubosti top2 onda ne mozes fuliti, Simmons ili ingram?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pitanje : Imate playoff ekuou na istoku , a imate samo ove godine 3 picka prve runde i 5 pickova 2 runde
, hocete to prodavati za cash ili ?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Marka pickKobe Bryant je napisao/la:Pitanje : Imate playoff ekuou na istoku , a imate samo ove godine 3 picka prve runde i 5 pickova 2 runde, hocete to prodavati za cash ili ?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ajde da usere neki bolji pik i da se uzme Ingram
Sto se mene tice ostale pikove iskoristiti u trejdovima, ili barem ovim iz druge runde pouzimati nekih Evropljana.. jer i ovako i onako ko god da se izabere nece odma dobiti sansu.
U koliko sati je po nasem vremenu izvlacenje?
Sto se mene tice ostale pikove iskoristiti u trejdovima, ili barem ovim iz druge runde pouzimati nekih Evropljana.. jer i ovako i onako ko god da se izabere nece odma dobiti sansu.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ja sam skeptik za izbor na ovom draftu
Nadam se da ce me GM demantovati!
Nadam se da ce me GM demantovati!
U dva. ESPN prenosi.dscile je napisao/la:Ajde da usere neki bolji pik i da se uzme Ingram![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Postajes pesimista ko Rio.
Cudi me kako se on nije javio i rekao da cemo dobiti sesti pik i izabrati 8 bustova na draftu
@Greivis , danke sen
Cudi me kako se on nije javio i rekao da cemo dobiti sesti pik i izabrati 8 bustova na draftu
@Greivis , danke sen
- BernardBarnjak
- Kontakt:
dscile je napisao/la:Postajes pesimista ko Rio.![]()
@Greivis , danke sen
Hehehe tesko ko Rio. Ja sam realista. Uglavno, vidjet cemo... Na GM-u je da me demantuje!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znajući naše iskustvo sa draftom, ne mogu nikako biti optimista, sve i kad bi htio 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Kobe Bryant
- Kontakt:
jesi li nakon 4-te tekme u finalu 2008 bio optimista ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Znajući naše iskustvo sa draftom, ne mogu nikako biti optimista, sve i kad bi htio
- Kobe Bryant
- Kontakt:
btw. a sto ste vi otpisali Datome-a ??? jel bas bio toliko taraba ? a divi ga sada 
Najgori moguci no.3 pick, jbt odose Simmons i Ingram,ovo ostalo valja ubost dobrog igraca,nije vala ni neki izbor poslje ove dvojice
Ako bi se mogao kako Sabonis sa ovim drugim pikovima uzeti bilo bi extra.
Ako bi se mogao kako Sabonis sa ovim drugim pikovima uzeti bilo bi extra.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivano, ne znam kako je neko mogao očekivati da će NBA dopustiti da mi dobijemo jedan od prva 2 picka. Ovime su nam šanse da napravimo nešto ozbiljno po pitanju contendera u bližoj budućnosti drastično smanjene, sa ovim se pickom samo možemo slikati, jer nikakve druge koristi nema, veća je razlika u kvaliteti između ova prva dva picka i 3 negoli između 3 i 63, jer sad za njega ne možemo dobiti ništa vrijedno, a ni draftom ne možemo dobiti ništa, jer nema takvog talenta iza ona prva dva da bi nam nešto drastično poboljšao (ili uopšte poboljšao) ekipu, tako da je jedino pozitivno što mi nismo tankali za njega.
Osim toga sad tek neće Durant doći u Boston, samo lud čovjek može izabrati nas ispred OKC-a, Spursa ili Dubsa. Tako da se ne moramo ni truditi pokušavati ga dovesti, a time nam se i zatvaraju vrata za većinu drugih ozbiljnijih FA.
Osim toga sad tek neće Durant doći u Boston, samo lud čovjek može izabrati nas ispred OKC-a, Spursa ili Dubsa. Tako da se ne moramo ni truditi pokušavati ga dovesti, a time nam se i zatvaraju vrata za većinu drugih ozbiljnijih FA.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne treba biti pesimista mozda nas demantuje ovaj treci pick moze bit da je sudbinosni pick a mozda bude i neki trade ko zna nemas sta izgubiti samo dobiti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jes', al' trejd za nekog prosječnog igrača od kojeg nemamo nikave koristi, nije niko debil da uzima ovaj naš pick (i sve druge naše pickove zajedno u paketu sa pola našeg tima) i daje nama superstara, taj film nećeš gledati.
Jbt tolike smo sreće da lutrija prvi put u historiji ostane na poretku koji je bio i prije, a mi imamo 3 pick u 2 man draftu, eto kakvi baksuzi smo mi. To nema u pichki maternoj
Jbt tolike smo sreće da lutrija prvi put u historiji ostane na poretku koji je bio i prije, a mi imamo 3 pick u 2 man draftu, eto kakvi baksuzi smo mi. To nema u pichki maternoj
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisam puno pratio te NCAA igrace.. ali ako se taj pik (sa ostalim) ne moze utopiti za nekog superstara, onda bih najradije uzeo Buddy Hielda. Jeste da nije vise "mlad", ali je zato opasan igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.