FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Svakog 15 u mjesecu, preko 190 000 km.
Valja imati m..da i potpisati takav reprogram.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislis Denis MujkicChinaglia je napisao/la:ma ovo je za tekmu Bratstvo 0-1 Metalleghe, igranu ovog vikenda
Jasmin Mujkic nikada nije igrao za Bratstvo..
Ali je zato mislim ovaj isti Bekic bio clan kada je Sloboda igrala finala ..
ma vidis da ovaj fukara1919 ne zna sta pise, pa se sprdam hehe
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni nikad neće biti jasno kako se mi nismo ugasili pored svih zaljubljenika i vojnika Slobode svih ovih decenija... Sta su ljudi radili sa Slobode pa to je za Haga, jbt
OVO JE IZNOS ZA 3 MJESECA.Agamemnon je napisao/la:Svakog 15 u mjesecu, preko 190 000 km.
Ja volim FK Tuzla City
"Nama najveci teret pretstavlja reprogram za koji svakog 15 u mijesecu moramo izdvojiti preko 194 000 km".sloboda72 je napisao/la:OVO JE IZNOS ZA 3 MJESECA.Agamemnon je napisao/la:Svakog 15 u mjesecu, preko 190 000 km.
Rece Husic sinoc.
Mozda se zayebao,mozda je htio reci svaka tri mjeseca..
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
ako se ovaj iznos mora placati svaki mjesec, to znaci da smo duzni oko 7miliona, sto ja mislim da nije tacno.Agamemnon je napisao/la:"Nama najveci teret pretstavlja reprogram za koji svakog 15 u mijesecu moramo izdvojiti preko 194 000 km".sloboda72 je napisao/la:OVO JE IZNOS ZA 3 MJESECA.Agamemnon je napisao/la:Svakog 15 u mjesecu, preko 190 000 km.
Rece Husic sinoc.
Mozda se zayebao,mozda je htio reci svaka tri mjeseca..

Vidim i Širbegović je tu, neka,neka.Sad shvatam zašto su igrači jučer pred trening potpisivali autograme na dresove sa svojim imenom i brojem..
Ja volim FK Tuzla City
A večeras druga donatorska noć...Fino.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja vama govorim dobro je ovo, tako je i Zrinjski radio pa skupio dosta novca. Nadajmo se da ce veceras neko dati 200 000 
- Tuzlanadlanu
- Kontakt:
Da li ima mjesta kod koga za Bjeljinu ? Ko ima nek pise u P.P 
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Dodji na okupljanje, neće sigurno niko ostati u Tz ko je već kupio kartu i ko ima namjeru da ide.Tuzlanadlanu je napisao/la:Da li ima mjesta kod koga za Bjeljinu ? Ko ima nek pise u P.P
Shvatam mladje navijače koji kukaju radi prijevoza, al' ove starije 'placipicke' nikako da shvatim.. Bn sat vremena od Tuzle, ja bi taj put kao plitak potok pregazio u svakom slučaju!
Sent from my D6503 using Tapatalk
075
Prijatelju dodjes sutra kad bude okupljanje,bice mjesta nece niko ostati.Tuzlanadlanu je napisao/la:Da li ima mjesta kod koga za Bjeljinu ? Ko ima nek pise u P.P
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Kako se ba moze doc' do karte? Inace kada idem na gostovanja ili kupim ispred stadiona ili odem u FFC...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
fukara1919
- Kontakt:
Odes do udruženja i vidis je li ostalo sta karti ak ne bude valjda sutra bude tamo a to ti je upitno.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kako se ba moze doc' do karte? Inace kada idem na gostovanja ili kupim ispred stadiona ili odem u FFC...
Chini
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
fukara1919 je napisao/la:Odes do udruženja i vidis je li ostalo sta karti ak ne bude valjda sutra bude tamo a to ti je upitno.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kako se ba moze doc' do karte? Inace kada idem na gostovanja ili kupim ispred stadiona ili odem u FFC...
Chini
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Prodajna mjesta: Ban Brdo, Priboj, Ugljevik.. Možda je koja karta zalutala i u Požarnici te Loparama. Hvala na razumijevanju.
075
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hahaha brate ja sam sa Onom OFK Tuzlom isto izgubio finale kupa za juniore od Zelje...nece kup da ga ****crvenocrnitz je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Ma mi smo ludi ..majkemi daj da taj prokleti kup uzmemo ljudi peh nam je godinama..tacno da finale igramo sa OFK Tuzlom cini mi se da bi ga zijanili hahaha..ali mora biti nas moraaa
s onom OFK Tuzlom kad si ti igrao?![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987

......................ĆUP JE NAŠ, 2016........................
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.