cuj ispsovo se sudiji ...pa bolan ti ko da na utakmici nisi nikad bio...sudijama se je.be sve od do, nije ni prvi ni zadnji ...bojler je napisao/la:Ovo je potpuno zasluzena kazna jer se fakat ispsovo sudiji ko da pored prodavnice stoje sa pivama u rukama a ne na terenu , al opet s druge strane nakon onakvih Kazi iz Zenice trebo je dobit max 3 utakmice ili cak 2 da su kazne bile u Zenici pravedne ovo bi bila normalna odluka al ovako je retardirana
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
boomerang5
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa Zeba nije vise mlad 
-
sergejevic
- Kontakt:
Sto ovaj pokusava slagati, sudija je napisao da nije htio dati crveni jer se sve desilo ispred navijaca da ne bi izazvao vece nerede. Onaj nije zastitar nego zenicki dripac koji satro popravlja teren, a pljuje gostujuce igrace.
takav igrač koji bi trebao biti primjer svim ostalima na terenu i uradi to što je uradio. Neka su mu dali 5 utakmica kazne i samo nek slijede isti primjer ubuduće
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
-
shalabajzer
- Kontakt:
Nadji zapisnik ima ovdje sliku je neko posatvio. Sudija napisao u zapisniku zbog toga sto su se u blizini nalazili i navijaci, ali i igraci Zelje, koji bi negodovali, zbog sigurnosti nije smio pokazati crveni karton.sergejevic je napisao/la:Sto ovaj pokusava slagati, sudija je napisao da nije htio dati crveni jer se sve desilo ispred navijaca da ne bi izazvao vece nerede. Onaj nije zastitar nego zenicki dripac koji satro popravlja teren, a pljuje gostujuce igrace.
Navijaci Zelje likuju na ove odluke saveza.....nemojte likovati, kad tad mecka zaigra i pred vasim vratima....Nece Osima starijeg (kojeg cijenim) vjecno biti, da stiti interese Zelje u savezu.
-
shalabajzer
- Kontakt:
Kazna bi bila pravedna i realna da savez nije kontradiktoran. I oni "mladi" igraci su idoli omladini na tribinama. I savez je svojim kaznama prema njima, pokazao da je uredu biti huligan, udarati svakoga ko ne dijeli tvoje misljenje, gadjati navijace bakljama i sl. Obit' ce se ovakve kazne i odluke savezu kad tad o glavu.tripice je napisao/la:takav igrač koji bi trebao biti primjer svim ostalima na terenu i uradi to što je uradio. Neka su mu dali 5 utakmica kazne i samo nek slijede isti primjer ubuduće
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ziv bio, znas li koliko Osim stariji nije u savezu? Eto, covjek koji se jedva krece i jedva govori mu presudio iz, pazi sad, Graza.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sta je stete napravio i para oprao preko zlatne generacije reperezentacije, dzepova napunio...napredovala liga...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
shalabajzer
- Kontakt:
Kakve veze ima to sto nije u Savezu ??? Osim je doveo ove ljude u savez, on ih je aminovao. Nisam ja nigdje rekao, ziv ti meni bio, da je Osim rekao kaznite ga sa 5 utakmica. Aj ti meni nemoj reci da Zeljo nema povlastice u Savezu na osnovu gospon Osima? Budite malo realni, ev abs oko ovih kazni. Sad mi ev realno reci ako je kazna za Zebu realna(po meni jeste) koliko utakmica zabrane su trebali dobiti igraci Zelje za ono ponasanje ?? Ajde, da vidmo da li si imalo realan. Ako vec savez trenira neku strogocu, to treba raditi na svima, a ne neke tapsati po ramenu.Thetraphak1921 je napisao/la:Ziv bio, znas li koliko Osim stariji nije u savezu? Eto, covjek koji se jedva krece i jedva govori mu presudio iz, pazi sad, Graza.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zeba nije dobio pet tekmi samo radi kartona, vec i zbog seljackog ponasanja, prakticno napada na sudiju, ulazenja na teren iako je iskljucen, sukobljenja sa gostujucim trenerom itd.
Slazem se da izgleda prestrogo kad se uporedi sa Kosjevskim, ali treba kaznjavati seljacko ponasanje. Koliko god sudije bile lose, ipak zaslizuju minimum respekta, kao i radnici, a i kao ljudi.
Slazem se da izgleda prestrogo kad se uporedi sa Kosjevskim, ali treba kaznjavati seljacko ponasanje. Koliko god sudije bile lose, ipak zaslizuju minimum respekta, kao i radnici, a i kao ljudi.
-
sergejevic
- Kontakt:
@shalabajzer
Pa jel logicno da sudija ne smije dati crveni u takvom ambijentu jos pred navijacima ? Lahko je tebi i meni laprdati ovdje, a covjek je ispravno postupio, moglo ga je nesto pogoditi u glavu, moglo je dovesti do vecih nereda, ulijetanja u teren i slicno. Mogao je to sve uraditi u tunelu ili navesti u zapisnik pa nek savez kaznjava te igrace, kao sto je uradio. Uopste ne stoji prica da nije smio od igraca dati karton, onda isto nije smio Fenanu i polovici igraca Celika dati jos jedan karton nakon onog grupnog nasrtanja na sudiju. Je li to realna opcija bila ? Pogledaj malo i iz drugog ugla, najlakse je navaliti na nekoga i tjerati tako. Sta bi ti uradio da te neko pljune poslije poraza i vjerovatno gubitka Evrope ? Naravno, uopste nije smio uraditi nesto onako, ali ako realno pogledamo onaj tip uopste nije smio biti iza Vedranovog gola u tim trenucima, nije smio(kako je sam naveo) pjevati neke pjesme ispred momka jer je on uposlenik na stadionu, ima odgovornosti kao i Kjosevski, a niko o tome ne prica. Povrh svega pljunuti momka u lice i ispasti neka zrtva, da ne pricamo o konstantnom provociranju navijaca, drzanja za medjunozje(postoji i slika). Ja mislim da onakvog lika treba osuditi jer je mogao dovesti do mnogo gorih stvari svojim provociranjem.
Opet prica o nekoj protekciji u savezu koje zapravo i nema. Pitari imaju svoje ljude u savezu i Zeljo je odlaskom Amara i na tom polju dobro pao. Zasto se niko ne zali jer je Bekic dobio dvije utakmice suspenzije, a uradio je isto sto i Vedran. Zapravo nije bas isto, nego je udario sakom u lice covjeka kojem je posao da bude na terenu. Zeljo ce uvijek imati odredjenu moc i u savezu i medijima, jer ima ponajvise navijaca u drzavi, najvise trofeja i tako je u svakoj zemlji, pa i ovdje.
Pa jel logicno da sudija ne smije dati crveni u takvom ambijentu jos pred navijacima ? Lahko je tebi i meni laprdati ovdje, a covjek je ispravno postupio, moglo ga je nesto pogoditi u glavu, moglo je dovesti do vecih nereda, ulijetanja u teren i slicno. Mogao je to sve uraditi u tunelu ili navesti u zapisnik pa nek savez kaznjava te igrace, kao sto je uradio. Uopste ne stoji prica da nije smio od igraca dati karton, onda isto nije smio Fenanu i polovici igraca Celika dati jos jedan karton nakon onog grupnog nasrtanja na sudiju. Je li to realna opcija bila ? Pogledaj malo i iz drugog ugla, najlakse je navaliti na nekoga i tjerati tako. Sta bi ti uradio da te neko pljune poslije poraza i vjerovatno gubitka Evrope ? Naravno, uopste nije smio uraditi nesto onako, ali ako realno pogledamo onaj tip uopste nije smio biti iza Vedranovog gola u tim trenucima, nije smio(kako je sam naveo) pjevati neke pjesme ispred momka jer je on uposlenik na stadionu, ima odgovornosti kao i Kjosevski, a niko o tome ne prica. Povrh svega pljunuti momka u lice i ispasti neka zrtva, da ne pricamo o konstantnom provociranju navijaca, drzanja za medjunozje(postoji i slika). Ja mislim da onakvog lika treba osuditi jer je mogao dovesti do mnogo gorih stvari svojim provociranjem.
Opet prica o nekoj protekciji u savezu koje zapravo i nema. Pitari imaju svoje ljude u savezu i Zeljo je odlaskom Amara i na tom polju dobro pao. Zasto se niko ne zali jer je Bekic dobio dvije utakmice suspenzije, a uradio je isto sto i Vedran. Zapravo nije bas isto, nego je udario sakom u lice covjeka kojem je posao da bude na terenu. Zeljo ce uvijek imati odredjenu moc i u savezu i medijima, jer ima ponajvise navijaca u drzavi, najvise trofeja i tako je u svakoj zemlji, pa i ovdje.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ne bi ni bilo te zlatne generacije da nije njega bilo, niti bi bilo SPa. Suspendovani smo bili, sjecas li se?ultrasstyle_tz je napisao/la:sta je stete napravio i para oprao preko zlatne generacije reperezentacije, dzepova napunio...napredovala liga...
Ne bi nam ni klubovi EL ili LP igrali. Ali vas to toliko nije ni doticalo, stavise, bolio vas je ku.rac.
Zbog ovakvih postova, i to na ozbiljnoj temi a ne onoj na kojoj se pisu iskljucivo besmisleni postovi, sada me narocito raduje sto je dobio pet utakmica. Trebao je jos vise, to jedina zal osatje.
Bit svega, a vi i dalje nas nastavite optuzivati za ovo, tacno nas sarajevski kurcevi zabole.
Kako je moguce da savez kazni Slobodu zbog propusta u organizaciji utakmice, (kup),a istu organizuje savez a ne Sloboda 
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
shalabajzer
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Zeba nije dobio pet tekmi samo radi kartona, vec i zbog seljackog ponasanja, prakticno napada na sudiju, ulazenja na teren iako je iskljucen, sukobljenja sa gostujucim trenerom itd.
Ja ne govorim ovdje o Kjosevskom. On je prica za sebe. Pogledaj dio klipa kad sudija pokusava dati igrcu Zelje crveni karton. Mislis da su tu pljustale pohvale ??? Slazem se da Zebu treba kazniti. Ja samo uporedjujem kazne za Zeljine igrace i kaznu za Zebu. Ako je kazna za Zebu 5 utakmica, najmanja kazna za Zeljine igrace i za ono ponasanje trebalo je ici od 10 utakmica pa na gore. O tome je ovdje rijec. Da su igraci Zelje kaznjeni na pravi nacin, mislim da se niko ne bi bunio na kaznu za Zebu. Ali davati kaznu istu za onakvo ponasanje i Zebi zbog verbalnog napada je smijesno. Pa na vakoj utakmici igracima J*** sve od reda, pa nista. Ovo je treniranje neke strogoce saveza na Slobodi !!!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Cim kazne Bekica kako Bog zapovijeda, neka i nase igrace kazne.shalabajzer je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Zeba nije dobio pet tekmi samo radi kartona, vec i zbog seljackog ponasanja, prakticno napada na sudiju, ulazenja na teren iako je iskljucen, sukobljenja sa gostujucim trenerom itd.
Ja ne govorim ovdje o Kjosevskom. On je prica za sebe. Pogledaj dio klipa kad sudija pokusava dati igrcu Zelje crveni karton. Mislis da su tu pljustale pohvale ??? Slazem se da Zebu treba kazniti. Ja samo uporedjujem kazne za Zeljine igrace i kaznu za Zebu. Ako je kazna za Zebu 5 utakmica, najmanja kazna za Zeljine igrace i za ono ponasanje trebalo je ici od 10 utakmica pa na gore. O tome je ovdje rijec. Da su igraci Zelje kaznjeni na pravi nacin, mislim da se niko ne bi bunio na kaznu za Zebu. Ali davati kaznu istu za onakvo ponasanje i Zebi zbog verbalnog napada je smijesno. Pa na vakoj utakmici igracima J*** sve od reda, pa nista. Ovo je treniranje neke strogoce saveza na Slobodi !!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja sam za strogo kaznjavanje. To je sve.shalabajzer je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Zeba nije dobio pet tekmi samo radi kartona, vec i zbog seljackog ponasanja, prakticno napada na sudiju, ulazenja na teren iako je iskljucen, sukobljenja sa gostujucim trenerom itd.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kazna za Zebu realna, za nase "huligane" sramotno nisko. Ovo ce ti reci svako ko je iskren i ko zeli dobro bh fudbalu.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 17 maj 2016, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
shalabajzer
- Kontakt:
Logicno je da ne smije dati crveni u takvim uvjetima. To se slazem, al zato postoje ovi silni komiteti i komisije koje zasjedaju nakon utakmica ?? Il se ne slazemo u tome. Oni sluze za uzimanje dnevnica po tebi ???sergejevic je napisao/la:@shalabajzer
Ja ti kazem na osnovu onoga sto sam vidio na TV-u. Mogao je i momak onaj izjaviti da ga je Kjosevski prvi pljunuo, a on vratio i pjevao mu onu pjesmu putuj Evropo ?? Da li igdje ima dokaz da je momak pljunuo Kjosevskog. Izjednaciti tu kaznu sa kaznom Zebi je u krajnju ruku degutantno i ja kazem da ce se obiti savezu kad tad' o glavu !!!
-
shalabajzer
- Kontakt:
E o tome je riejc i ovo je jedini normalan komentar......Cijelo vrijeme to i pokusavam reci, al sa neozbiljnim komentatorima se ne da natezati. Slazem se da se treba stati u kraj i zastiti sudije maksimalno i sve aktere na terenu. Al javio sam se na ovu temu zbog likovanja navijaca Zelje koji izjednacavaju kazne Zebi i Kjosevskom i ostaloj skvadri huligana.plavousrcu je napisao/la:Kazna za Zebu realna, za nase "huligane" sramotno nisko. Ovo ce ti reci svako ko je iskren i ko zeli dobro bh fudbalu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tacno kad bi nabrojao koliko puta su nas pokrali i ostetili ove godine, to bi bilo degutantno i mucno gledati...i opet drugo mjesto i prilika za trofej
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.