Konta on, pokušava, al nikako da nadodjeBesic je napisao/la:Reufe jel skonto genije sta se desava u ekipi ?
Inace sa Dzemicom nam nije nista ozbiljno, bice spreman za nove pobjede
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Konta on, pokušava, al nikako da nadodjeBesic je napisao/la:Reufe jel skonto genije sta se desava u ekipi ?
Ne treba ga opterecivati sa rokovima...nek to lijepo, polako bez pritiska skontaBesic je napisao/la:Koji li ce mjesec biti ili ne daj Boze godina dok vizionar skonta sta mu se desava u ekipi
pa ako je igramo(evropu) sljedeća sezona počinje upravo za 2 sedmice....nisu baš na ti s intelektom.....sreća nadođu....kasno ali nadođu....ReufHerco je napisao/la:Sef strucnog staba je ipak odustao od genijalnog plana i dodatne dvije sedmice treninga, tako da ce igraci trenirati jos sutra i nakon toga ide pauza...nastavak naravno zavisi od (ne)izlaska u Evropu.
Clansku nek vraca ko hoce ja cu je vazda imat jer vise Sarajevo od sebe volim tako da ove curice sto prave taj skup nek vrate i nek vise nikad ne dolaze brukaju klub nista viseHigh je napisao/la:Cirkus živi. Trebali bismo vratiti i obilježja?sekac je napisao/la:Eto laprdajte o vračanju članskih pa nek se dušmani naslađuju cccccccccc
??zlo87 je napisao/la:bojim se da nas čeka velika borba..
mlatite praznu slamu , već stoji zakazana reorganizacija uprave kluba od strane vlasnika...nećete valjda mjesec dana dolaziti da pišete isto svaki dan do tog datuma...???!!!SiouxLukavac je napisao/la:Emire, Dino, odlazite!
Besic je napisao/la:Ovu vec antologijsku recenicu "ne znam sta se desava s ekipom" trebamo imati svi u potpisu i kontaktirat europlakat da nam urade veliki bilbord kad se hoce gore na kosevsko.
koliko je trenera ovo već izjavilo za našim kormilomBesic je napisao/la:Ovu vec antologijsku recenicu "ne znam sta se desava s ekipom" trebamo imati svi u potpisu i kontaktirat europlakat da nam urade veliki bilbord kad se hoce gore na kosevsko.
Pročitaj još jednom interjvu sa Emirom, svi su krivi samo oni nisu.DenchiNL je napisao/la:??zlo87 je napisao/la:bojim se da nas čeka velika borba..
ne treba se zanositi, nemaš se s kim boriti....
I ja sam u onoj huji i nemoci razmisljao o vracanju clanske. Medutim kad ovako hladne glave razmislim vidim da sam u krivu i da bi to bio krajnje glup potez ipak i dodatni povod da se dusmani ismijavaju sa nama.sekac je napisao/la:Eto laprdajte o vračanju članskih pa nek se dušmani naslađuju cccccccccc
tražiš nešto čega nema...svi jesu protiv nas...pogledaj članak iznad, frišak , taze....ali i uvijek su bili protiv nas...to nije novo...SiouxLukavac je napisao/la: Pročitaj još jednom interjvu sa Emirom, svi su krivi samo oni nisu.
Svi su protiv njih, oni su sami protiv svih.
Sve im serviraju, sve afere, turbulencije i slično.
Nije do njih, do drugih je, do dušmana.
Podmeću im,namještaju, koče i svi im idu na put, hoće da ih spriječe u pravljenju evropskom Sarajevu.
ONI NISU KRIVI.
Ko ti je vise Emir? Vec danima samo ti nekog Emira spominjesSiouxLukavac je napisao/la:
Pročitaj još jednom interjvu sa Emirom, svi su krivi samo oni nisu.
Svi su protiv njih, oni su sami protiv svih.
Sve im serviraju, sve afere, turbulencije i slično.
Nije do njih, do drugih je, do dušmana.
Podmeću im,namještaju, koče i svi im idu na put, hoće da ih spriječe u pravljenju evropskom Sarajevu.
ONI NISU KRIVI.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 25 gostiju.