Nekada davno sam pisao ovde,vrijeme je i da se vratim,da vam pomognem u borbi protiv nejači iz Tuzlanskog kantona.Vi ste svoj posao završili,i čestitam vam na tome,sutra će i Radniktripice je napisao/la:vidim jedan si od "novih" ovdje. Drago mi je vidjeti vas u ovolikom brojuSocnoVime je napisao/la:Naprijed Radnik sačuvaj obraz naše BiH, baš kao što je to i Zrinjski uradio.
Memišević rješava,aj vozdra.![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Željezničar iz metropole!
Selam za @SocnoVime!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne prica se ovoliko o reprezentaciji dan prije utakmice koliko sarajlije pricaju o Slobodi dan prije utakmice

This time next year we'll be millionaires.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada je ovo bilo, iz prahistorije momenti.. Protiv Srbije zbog mrznje napunili dvoranu.
Ultimativno sramocenje je bilo protiv Portugala u kosarci i Njemacke u rukometu. Njemacku momci pobjedili 9 razlike pred praznom dvoranom..
U fudbalu Kosevo prozvano kao groblje reprezentacije.
Nemojte bezveze kontrirati kada ste vecinom razocarali sto se reprezentacije tice..
Ultimativno sramocenje je bilo protiv Portugala u kosarci i Njemacke u rukometu. Njemacku momci pobjedili 9 razlike pred praznom dvoranom..
U fudbalu Kosevo prozvano kao groblje reprezentacije.
Nemojte bezveze kontrirati kada ste vecinom razocarali sto se reprezentacije tice..
Jesi ti care napacen. Gdje sam napisao da bi uvijek napunili? U Sarajevu sam naveo neke bitnije stvari - barazna utakmica u rukometu, sramotna posjeta. U21 u fudbalu ne skupi maksimalno 800 ljudi a bila je i utakmica s Engleskom ove kvalifikacije. Nisam ni napisao da nikad nije bilo puno. Samo kazem da se vi ostavite Tuzlanskog patriotizma jer to je u rangu toga da ja pisem da je Tuzla veci grad od Sarajeva ili da je Sloboda trofejnija od Zelje i Sarajeva zajedno, dakle totalno retardirano. A ti samo nastavi postavljati klipove kad ste napunili dvoranu protiv Srbije, treba sramota da vas bude jer se okupite zbog mrznje prema Srbiji a ne ljubavi prema BiH kao sto se moze vidjeti po ostalim posjetama.dejavu je napisao/la:napunili bi da igrate protiv bilo koje ekipe da vam repka dolazi nakon koliko godina u grad?
sila ste![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mi punimo dvorane iz mrznje prema srbiji a vi iz ljubavi prema njoj. Sramotno
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Na istom mjestu gdje je bila i prije,ali vi 97.godina niste bili u stanju da se upoznate sa istom.Rimes87 je napisao/la:I opet momak da te pitam, pošto vidim da ne posustaješ, đe Evropa?SocnoVime je napisao/la:Naprijed Radnik sačuvaj obraz naše BiH, baš kao što je to i Zrinjski uradio.
Memišević rješava,aj vozdra.![]()
P.s. gdje nam je zagorjeliBL? Previše mu se vjerovalo da neće ispasti iz lige i u skorije vrijeme katanac na bravu staviti.Adio.
@High Selam za sandžak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada se BIH plasirala na prvenstvo u rukometu prvi put u historiji bilo ih 1000 protiv Islanda.. Ne moze se covjek vise ni sjetiti blamaza koliko ih je bilo realno
A to se treba poseban motiv u Sarajevu da bi bodrio repku.dejavu je napisao/la:napunili bi da igrate protiv bilo koje ekipe da vam repka dolazi nakon koliko godina u grad?
sila ste![]()
Ono zasitili se bili pa prazne dvorane,stadioni. ..
Sila ste
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Hajd malo proguglajSocnoVime je napisao/la:Na istom mjestu gdje je bila i prije,ali vi 97.godina niste bili u stanju da se upoznate sa istom.![]()
![]()
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Kod nas je uvijek odlicna posjeta tako da ne znam u cemu se razlikuje po posjeti ta utakmica U21 protiv Srbije od ostalih utakmica reprezentacije u Tuzli. A inace sramota treba da te bude te zajebancije, meni ne smeta pisite sta hocete, ali je blago receno bolesna i retardiranaFrancescoTotti je napisao/la:Mi punimo dvorane iz mrznje prema srbiji a vi iz ljubavi prema njoj. Sramotno
Sta vi pokusavate od Tuzle napravit Pale, a SVI ste gledali prvu utakmicu finala kupa i slušali kako cijeli Tušanj pjeva "Jedna si jedina", SVI ste gledali više puta u Mejdanu košarkaše i rukometaše i morali ste čut kako Mejdan pjeva "Jedna si jedina".dejavu je napisao/la:Hvala Bogu pa se sve dokumentujupinoglavi je napisao/la:ili mozda onih 200 sto dodju na utakmicu U21 reprezentacije? Ili takdjer mizeran broj sto se skupi na Mojmilu kada nastupa DC reprezentacija? Koja je uopste vasa reprezentacija posto vidim da BiH ne pratite?FrancescoTotti je napisao/la:A da se intonira Boze pravde, pjevali bi
Nemojte samo vi o nekakvom patriotizmu, sve se vidi a hvala Bogu i dokumentuje![]()
![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A sta ja tebi pokusavam pojasniti, kad ces opet i ti i svi tvoji istomisljenici na osnovu zadnjih 3-4 godine stvoriti sliku o Sarajevu tj pracenju svakakvih BiH timova/selekcija. Na zemlju
A to što je Tuzla aplaudirala himni Srbije, to je stvar OPĆE KULTURE. Da je himna izvjesne Republike srpske ne bi sigurno dobili ništa osim zvižduka, jer ta država NE POSTOJI. A te priče što pravite od Tuzle Pale okačite mačku o rep, nego vi sljedeći put kad bude neko gostovo u Sarajevu npr. Hrvatska, Makedonija, Slovenija, Njemačka, Farski otoci, Malta samo vi zviždite pa ćete vidjet čiji će glas jače odjeknut.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Jesi ti care napacen. Gdje sam napisao da bi uvijek napunili? U Sarajevu sam naveo neke bitnije stvari - barazna utakmica u rukometu, sramotna posjeta. U21 u fudbalu ne skupi maksimalno 800 ljudi a bila je i utakmica s Engleskom ove kvalifikacije. Nisam ni napisao da nikad nije bilo puno. Samo kazem da se vi ostavite Tuzlanskog patriotizma jer to je u rangu toga da ja pisem da je Tuzla veci grad od Sarajeva ili da je Sloboda trofejnija od Zelje i Sarajeva zajedno, dakle totalno retardirano. A ti samo nastavi postavljati klipove kad ste napunili dvoranu protiv Srbije, treba sramota da vas bude jer se okupite zbog mrznje prema Srbiji a ne ljubavi prema BiH kao sto se moze vidjeti po ostalim posjetama.dejavu je napisao/la:napunili bi da igrate protiv bilo koje ekipe da vam repka dolazi nakon koliko godina u grad?
sila ste![]()
Ja napacen? pa po citav dan palamudis kontra Sarajevu i kukas po forumu i ti mi kao takav kazes da sam ja napacen
cuj iz mrznje napunili dvoranu, kraj, ne mogu vise
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Sandžak je uz Plave i Bordo.FrancescoTotti je napisao/la:Mi volimo samo zelju i sarajevo![]()
Da ste iz ljubavi ne bi bila jedna od rijetkih utakmica kada je puna dvorana 
@tuzlak ne mozes se sjetiti svih blamaza kada je to uobicajna stvar postala kada reprezentacija igra u glavnom gradu. Nek ne gledaju, iskreno boli me qurac, nego ne volim kad ti isti prosipaju Tuzlacima pricu o tome kako ne volimo BiH
@tuzlak ne mozes se sjetiti svih blamaza kada je to uobicajna stvar postala kada reprezentacija igra u glavnom gradu. Nek ne gledaju, iskreno boli me qurac, nego ne volim kad ti isti prosipaju Tuzlacima pricu o tome kako ne volimo BiH
Aplauz himni Srbije u Tuzli je dokaz jedne civilizovane sredine i odraz jednog postovanja prema svim normalnim građanima te države. Ima ih puno više nego onih koji su najglasniji u pokusaju predstavljanja neceg sto je davno satrano u korijenu. Nisu svi srbi tniciče ni svi hrvati stašeu. Bravo Tuzla za ono. Od mene respect. Mislim da ce se svako ko je imalo normalan i ima ljudskosti u sebi složiti
ne kontas, za gindisa siAgamemnon je napisao/la:A to se treba poseban motiv u Sarajevu da bi bodrio repku.dejavu je napisao/la:napunili bi da igrate protiv bilo koje ekipe da vam repka dolazi nakon koliko godina u grad?
sila ste![]()
![]()
Ono zasitili se bili pa prazne dvorane,stadioni. ..
Sila ste
nasa noc traje danima
- Osttribine
- Kontakt:
Sramota i vas treba da bude dogadjaja na toj tekmi mladih reprezentacija BiH i Srbije, ok ispostovali ste himnu Srbije, ali zasto ste psovali glavni grad i vase drzave ili FK Sarajevo, to je takodje retardirano.pinoglavi je napisao/la:Kod nas je uvijek odlicna posjeta tako da ne znam u cemu se razlikuje po posjeti ta utakmica U21 protiv Srbije od ostalih utakmica reprezentacije u Tuzli. A inace sramota treba da te bude te zajebancije, meni ne smeta pisite sta hocete, ali je blago receno bolesna i retardiranaFrancescoTotti je napisao/la:Mi punimo dvorane iz mrznje prema srbiji a vi iz ljubavi prema njoj. Sramotno
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bezveze se blamirate, na neke vase blamaze oko posjete na utakmicama spominjete stvari koje nemaju veze sa vezom za Tuzlake i Srbe i Srbiju. Uvijek ista prica.
A inace na utakmici je bilo pola ljudi iz TK, nije samo Tuzla.
Bolje vam je da skupite narednih dana za goriva, cvijeca i rucka te dodjete u Tuzlu 25.05.
A inace na utakmici je bilo pola ljudi iz TK, nije samo Tuzla.
Bolje vam je da skupite narednih dana za goriva, cvijeca i rucka te dodjete u Tuzlu 25.05.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.