PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ja samo znam da mi ne psujemo tuzlu osim kada igramo sa slobodom .
Toliko
Toliko
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Yebe mi se za repku, dok god na tekme dolaze onakvi navijaci. Zna se dobro da su se Horde i Manijaci povukli sa tih tekmi. Horde skroz, dok je nasa manja grupa ostala. Adio
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
sta bi sa bracom?zenica159 je napisao/la:Zvanicni stav Robijaša je da ne postoje tzv bratske navijacke grupe niti navijacke grupe sa kojima se Robijaši gotive.R32 je napisao/la:Jes visamocelik je napisao/la:Ko mi?![]()
Zar do sad nisu bili neki dobri odnosi Zenica-Tizla?
Mada, fukare ne mogu nazvati ozbiljnom navijackom grupom
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja nisam nikad psovao Sarajevo na utakmicama, niti psujem cak igracima i trenerima protivnika. Nisam od toga .. To se treba izbaciti, dosta ljudi nervira to skandiranje ozbiljnoFrancescoTotti je napisao/la:Ja samo znam da mi ne psujemo tuzlu osim kada igramo sa slobodom .
Toliko
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Aha.tuzlak1987 je napisao/la:Ja nisam nikad psovao Sarajevo na utakmicama, niti psujem cak igracima i trenerima protivnika. Nisam od toga .. To se treba izbaciti, dosta ljudi nervira to skandiranje ozbiljnoFrancescoTotti je napisao/la:Ja samo znam da mi ne psujemo tuzlu osim kada igramo sa slobodom .
Toliko
Ne svidja mi se to sto smo jeb.avali Sarajevo jbg. Trebali smo i ZeljuOsttribine je napisao/la: Sramota i vas treba da bude dogadjaja na toj tekmi mladih reprezentacija BiH i Srbije, ok ispostovali ste himnu Srbije, ali zasto ste psovali glavni grad i vase drzave ili FK Sarajevo, to je takodje retardirano.
Sad ozbiljno, mene jest sramota radi yebavanja Sarajeva. Kako god, ne planiram ulaziti u pricu sta treba da bude sramota Sarajlije a sta Tuzlake nego me nema nikakvog smisla kad se pise da se u Tuzli ne voli BiH, pogtovo kad to pise neko iz Sarajeva.
Nad tobom sunce najljepše sja
- JohnCleese
- Kontakt:
Takodjer i ta posjeta iz mrznje prema protivniku ( Srbija) bila je instant pojava
3 godine poslije isti protivnik ( tada viceprvak Evrope)
3 godine poslije isti protivnik ( tada viceprvak Evrope)
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Robijas ima isto misljenje i za vas i za ''bracu'' iz Tuzledejavu je napisao/la:
sta bi sa bracom?![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Isto kao sto su svi muslimani teroristi tako i svi Tuzlaci psuju Sarajevo na utakmicama 
Nego da bi pjevali Boze Pravde? Retardirana zajebancija toti ozbiljno kazem, ti nastavi ako hoces, ja sam svoje napisao.FrancescoTotti je napisao/la:Nije niko rekao da ne volite BIH .
Dodik je rekao da nisu svi muslimani teroristi, nemoj tako naglo..tuzlak1987 je napisao/la:Isto kao sto su svi muslimani teroristi tako i svi Tuzlaci psuju Sarajevo na utakmicama
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
zenica159 je napisao/la:Robijas ima isto misljenje i za vas i za ''bracu'' iz Tuzledejavu je napisao/la:
sta bi sa bracom?![]()
nasa noc traje danima
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nismo svi, evo npr kod mene ima jedna nena u familiji ona nijeRokoko87 je napisao/la:Dodik je rekao da nisu svi muslimani teroristi, nemoj tako naglo..tuzlak1987 je napisao/la:Isto kao sto su svi muslimani teroristi tako i svi Tuzlaci psuju Sarajevo na utakmicama
- Osttribine
- Kontakt:
Pa dobro sad ne znam koliko volite BiH, obzirom da furate ovo drzava Tuzlapinoglavi je napisao/la:Ne svidja mi se to sto smo jeb.avali Sarajevo jbg. Trebali smo i ZeljuOsttribine je napisao/la: Sramota i vas treba da bude dogadjaja na toj tekmi mladih reprezentacija BiH i Srbije, ok ispostovali ste himnu Srbije, ali zasto ste psovali glavni grad i vase drzave ili FK Sarajevo, to je takodje retardirano.![]()
Sad ozbiljno, mene jest sramota radi yebavanja Sarajeva. Kako god, ne planiram ulaziti u pricu sta treba da bude sramota Sarajlije a sta Tuzlake nego me nema nikakvog smisla kad se pise da se u Tuzli ne voli BiH, pogtovo kad to pise neko iz Sarajeva.
Ma u principu glupa rasprava ali eto fkt je ono glupo bilo psovati Sarajevo tokom utakmice reprezentacija BiH i Srbije, psovanje bilo kojeg BiH grada tokom neke od utakmica reprezentacija u Sarajevu ja nisam cuo ni dozivio.
pa ovdje ponovo ista priča 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
[youtube][/youtube]
Za drustvo u cosku i odsutneee
Za drustvo u cosku i odsutneee

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hajmo ti i ja popravljat ove odnose tuzla-sarajevoAerials je napisao/la:pa ovdje ponovo ista priča
Joj sad kad Franto uleti, namirisati ce on ovu raspravu i uci na forum
Sto ne bi sa mnom?FrancescoTotti je napisao/la:Hajmo ti i ja popravljat ove odnose tuzla-sarajevoAerials je napisao/la:pa ovdje ponovo ista priča![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.