BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma da, Ventspils, Skonto, kuratz palatz.Signore je napisao/la:Ventspils je igrao, ali u Rigi na stadionu Skonta![]()
Nije to los stadion ako usporedimo s nasim, ali doista, ako se tamo igralo onda ce se igrati i na Pecari s kapacitetom manjim od 8.000, a ne na BP koje je blizu cat4. Na vecoj rupi od Rige je igrao Skonto.
Hayley <3
Pa finale igras uvijek na neutralnom, a UEFA za njega ima puno vece kriterije nego za cat4. Rekao bih da je to neka zamisljena kategorija 5 koja je svake sezone sve stroza i stroza.Besic je napisao/la:De ovo objasni .Signore je napisao/la: cat4 - play off, grupna faza, knocout faza do polufinala
Ne brini, sve najbolje mislim o Pecari, samo sto je UEFA daleko rigoroznija po pitanju vip mjesta u kategoriji 4 u odnosu na kategoriju 3. Vi imate problem s nedostatkom prostora i jako tesko bi zadovoljili cat4 i da se ne racuna taj kapacitet od 8.000 sjedecih mjesta. Kamo srece da ste izmjestili stadion juzno iza onih kuca. Vjerujem da bi do sad imali svemirski brodbrig je napisao/la:
šta nema? šta je problem loža na Pecari? misliš na broj mjesta?
Široki je ugostio Udinese na BP jedino iz razloga što komisija nije dolazila da dodijeli cat3 Širokom za Pecaru jer je od ranije što je bila dala neke zadatke da se odrade koji su se odradili..Koliko se sjećam iz pisanja tadašnjih..Isto tako su iz Udinesea rekli da nemaju ništa protiv da se igra na Pecari jer su bili tu protiv Irtysha kad smo igrali..Al UEFA kenja malo..
Mi smo zadnja rupa na sviralu i nama se sve gleda, a nemate pojma na kakvim stadionima se igraju pretkola..To je tuga..Ali su lige, savezi itd utjecajniji i to sve uredno prolazi

Riga , pa i mi smo ovdje igrali protiv njih tamo nekad 2013te s repkom balon neki iza tribine
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
brigsiroki
- Kontakt:
piše u pravilniku UEFE da bi svečana loža trebala biti na glavnoj tribini a to je gdje su kamere i tv studia itd,ako se nevaram i u zenici nije loža gdje su kamere itd,isto tako uefa kaže da bi bilo dobro da svečana loža bude što bliže središnjoj crti itd,pecara ima oko 260 mjesta u loži a za 4 cat treba minimum 500 itd,ma bilino polje je najbolji stadion i tu nema priče i naj bliži su cat4 dok pecara nema nikakve šanse za cat 4brig je napisao/la:šta nema? šta je problem loža na Pecari? misliš na broj mjesta?Signore je napisao/la:Pecara i BL sigurno imaju cat3. Banja Luka trenutno nema nista jer nisu predali papire za licenciranje, a za Kosevo nisam bas siguran.
I nema sta maticni klub ucjenjivati. Moze te npr. Zeljo ucjenjivati za Grbavicu jer je Grbavica njihova, ali te ne moze ucjenjivati Celik, jer stadion nije Celikov. Stadion je u vlasnistvu Grada Zenice i Grad Zenica te jedino moze ucjenjivati, ali cisto sumnjam da hoce, jer im je u interesu da objekat bude sto cesce zakupljen, jer od tog jedino i zivi. Kada bi Zrinjski usao u grupe LP/EL mislim da bi igrali na BP i tko god bude protivnik sumnjam da ce biti manje od 10.000 ljudi, sto iz Zenice, sto iz Mostara, sto iz blize okolice i Gradu Zenici je u interesu da se te utakmice igraju na BP jer ce svi ti ljudi koji dodju potrositi neku marku, a uzet ce se i pare od najma stadiona.
Onaj tko ucjenjuje nekim iznosima je glup i nista drugo. Druga stvar ako je taj najam za sve isti, ali dignuti nekome cijenu samo da ne bi mogao igrati je smijesno. Uostalom, Siroki je vec ugostio Udinese na BP i nisam cuo da su se ista bunili i da su morali nesto puno placati. Ako te vec zaguli da ti se ne isplati onda bolje i ne igrat nikako. Istupi iz natjecanja i zdravo.
Mada, ne znam koliko je realno, ali bi Zrinjski mogao igrati i na Pecari. Jedino sto me mori je kapacitet iako je on UEFA-i na zadnjem mjestu. Mislim da Pecara nema neke vip loze, cak se cudim da su cat3 izganjali, ali OK.
Široki je ugostio Udinese na BP jedino iz razloga što komisija nije dolazila da dodijeli cat3 Širokom za Pecaru jer je od ranije što je bila dala neke zadatke da se odrade koji su se odradili..Koliko se sjećam iz pisanja tadašnjih..Isto tako su iz Udinesea rekli da nemaju ništa protiv da se igra na Pecari jer su bili tu protiv Irtysha kad smo igrali..Al UEFA kenja malo..
Mi smo zadnja rupa na sviralu i nama se sve gleda, a nemate pojma na kakvim stadionima se igraju pretkola..To je tuga..Ali su lige, savezi itd utjecajniji i to sve uredno prolazi
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, da, 0-3, road to Brazil.Besic je napisao/la:
Riga , pa i mi smo ovdje igrali protiv njih tamo nekad 2013te s repkom balon neki iza tribine
Da, balon je ovamo desno na mjestu ove montažne tribinice.
Hayley <3
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi se bas blamirano sa stadionima, gledam slucajno na Areni Srbija utakmicu Lige Srbije. Ne mogu da vjerujem da Nis ima onako dobar stadion (Cair) ..
Ne brinem ja ništa nego pitamSignore je napisao/la:Pa finale igras uvijek na neutralnom, a UEFA za njega ima puno vece kriterije nego za cat4. Rekao bih da je to neka zamisljena kategorija 5 koja je svake sezone sve stroza i stroza.Besic je napisao/la:De ovo objasni .Signore je napisao/la: cat4 - play off, grupna faza, knocout faza do polufinala
Ne brini, sve najbolje mislim o Pecari, samo sto je UEFA daleko rigoroznija po pitanju vip mjesta u kategoriji 4 u odnosu na kategoriju 3. Vi imate problem s nedostatkom prostora i jako tesko bi zadovoljili cat4 i da se ne racuna taj kapacitet od 8.000 sjedecih mjesta. Kamo srece da ste izmjestili stadion juzno iza onih kuca. Vjerujem da bi do sad imali svemirski brodbrig je napisao/la:
šta nema? šta je problem loža na Pecari? misliš na broj mjesta?
Ma realno Pecara je top cat3 to je maksimum i o tome je glupo raspravljat
ma normalno da je BP naj stadion ipak tu repka igra i najviše je realno i uloženo..ja sam to i ranije pisao tu nema dilemebrigsiroki je napisao/la:piše u pravilniku UEFE da bi svečana loža trebala biti na glavnoj tribini a to je gdje su kamere i tv studia itd,ako se nevaram i u zenici nije loža gdje su kamere itd,isto tako uefa kaže da bi bilo dobro da svečana loža bude što bliže središnjoj crti itd,pecara ima oko 260 mjesta u loži a za 4 cat treba minimum 500 itd,ma bilino polje je najbolji stadion i tu nema priče i naj bliži su cat4 dok pecara nema nikakve šanse za cat 4brig je napisao/la:šta nema? šta je problem loža na Pecari? misliš na broj mjesta?Signore je napisao/la:Pecara i BL sigurno imaju cat3. Banja Luka trenutno nema nista jer nisu predali papire za licenciranje, a za Kosevo nisam bas siguran.
I nema sta maticni klub ucjenjivati. Moze te npr. Zeljo ucjenjivati za Grbavicu jer je Grbavica njihova, ali te ne moze ucjenjivati Celik, jer stadion nije Celikov. Stadion je u vlasnistvu Grada Zenice i Grad Zenica te jedino moze ucjenjivati, ali cisto sumnjam da hoce, jer im je u interesu da objekat bude sto cesce zakupljen, jer od tog jedino i zivi. Kada bi Zrinjski usao u grupe LP/EL mislim da bi igrali na BP i tko god bude protivnik sumnjam da ce biti manje od 10.000 ljudi, sto iz Zenice, sto iz Mostara, sto iz blize okolice i Gradu Zenici je u interesu da se te utakmice igraju na BP jer ce svi ti ljudi koji dodju potrositi neku marku, a uzet ce se i pare od najma stadiona.
Onaj tko ucjenjuje nekim iznosima je glup i nista drugo. Druga stvar ako je taj najam za sve isti, ali dignuti nekome cijenu samo da ne bi mogao igrati je smijesno. Uostalom, Siroki je vec ugostio Udinese na BP i nisam cuo da su se ista bunili i da su morali nesto puno placati. Ako te vec zaguli da ti se ne isplati onda bolje i ne igrat nikako. Istupi iz natjecanja i zdravo.
Mada, ne znam koliko je realno, ali bi Zrinjski mogao igrati i na Pecari. Jedino sto me mori je kapacitet iako je on UEFA-i na zadnjem mjestu. Mislim da Pecara nema neke vip loze, cak se cudim da su cat3 izganjali, ali OK.
Nis ima rupu u koju je ulupano deset milijuna eura. Ono je sve, samo nije stadion. Ostavili su atletsku stazu, a tribine su pravljene pod nagibom za nogometni stadion tako da se s nekih mjesta staza ne vidi. Dakle, Cair nije ni nogometni, a jos manje je atletski stadion.tuzlak1987 je napisao/la:Mi se bas blamirano sa stadionima, gledam slucajno na Areni Srbija utakmicu Lige Srbije. Ne mogu da vjerujem da Nis ima onako dobar stadion (Cair) ..
Drugo, tribine su pravljene s ciljem da budu pokrivene, a nisu. Sve prokisnjavaju, podtribinski prostor je pun vlage i propada.
10 milijuna eura je dala drzava. Kod njih su se dijelile pare od strane drzave, 50% drzava, a 50% lokalna samopurava ili klub ili kombinirano. Naravno, nislije su ulupale 10 milijuna u rupu, a nisu iz svog dzepa dali ni marke. Oni su od sebe morali napraviti zapad i kompletan stadion pokriti. Nisu napravili nista od toga, nisu ni stolice na raspalom zapadu zamjenili.
Zato sad imaju to sta imaju, a uskoro nece ni to, jer ce propasti. Cijeloj Srbiji se gadi taj stadion i sve oko njega, jer su to srbi iz svog dzepa platili kao porezni obveznici, a dobili su ajmo reci privremeno rjesenje koje ce trebati mijenjati ili dobro renovirat i to jako brzo.
Ako hoces vec da gledas Srbiju. Kucaj na google Metalac Gornji Milanovac i divi se. 3 milijuna eura, ali iz privatnog dzepa. Zato i lici na stadion i nije skupo.
Kad mostarci okupiraju Pecaru u trećem pretkolu ajme meni 
- badblueboylivno
- Kontakt:
Haha, da, Čair je sprdnja po srpskim forumima.
Ne znam da neka sportska građevina izaziva onoliko mržnje, zgražanja i sprdanja, ono što se piše o Maksimiru je mala maca za Čair. 
Hayley <3
- primasquadra
- Kontakt:
ma dobro ali ako izuzmemo sve to opet stadion "na oko" izgleda pristojno ... ne znam koliko su im stadioni u srbiji uvjetni ali puno su ljepši od hrvatskih i bih stadiona kad bi ih sve sagledali .
-
brigsiroki
- Kontakt:
zrinjski će teško do trećeg predkola jer ih može zapasti: Salzburg, Celtic, APOEL, BATE Borisov, Legija, Dinamo Zagreb, Ludogorec, Qaranag, Rosenborg, Astana, Crvenu zvezda, Dinamo Tbilisi, Hafnarfjordur... jedino ovi Hafnarfjordur možda bi njega mogli maznitBesic je napisao/la:Kad mostarci okupiraju Pecaru u trećem pretkolu ajme meni
Hmm Zrinjski nek igra sve u čapljini u širokom nece.
- hskzmostar
- Kontakt:
Eto tebe ce netko pitat ,ako vam se naredi iselit ce te ,ta znas da smo u tome dobri!?Vlado555 je napisao/la:Hmm Zrinjski nek igra sve u čapljini u širokom nece.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Mogli bi i sa Dinamom, ali s ovim iz Tbilsijabrigsiroki je napisao/la:zrinjski će teško do trećeg predkola jer ih može zapasti: Salzburg, Celtic, APOEL, BATE Borisov, Legija, Dinamo Zagreb, Ludogorec, Qaranag, Rosenborg, Astana, Crvenu zvezda, Dinamo Tbilisi, Hafnarfjordur... jedino ovi Hafnarfjordur možda bi njega mogli maznitBesic je napisao/la:Kad mostarci okupiraju Pecaru u trećem pretkolu ajme meni
Bilo kako bilo, volio bi da prodju, pa da izvuku neko zvucno ime u trecem, sa dobrim navijacima, i grad Siroki bi tu profitirao
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Vratite stadion Velezu i prestanite plasit sirokobrijezanehskzmostar je napisao/la:Eto tebe ce netko pitat ,ako vam se naredi iselit ce te ,ta znas da smo u tome dobri!?Vlado555 je napisao/la:Hmm Zrinjski nek igra sve u čapljini u širokom nece.
- hskzmostar
- Kontakt:
Moze se jos igrati sa Apoelom jer Ciparski nogomet je u opadanju,lani su jedva Vardara izbacili,Celtic mozda bi odgovarao vise radi motivacije ali njih sumnjam da mozemo dobiti,Qarang i Astana po meni pozeljni,umislili bi vjerovatno da ce lako pa bi tu na opustenost ne bas odlicnih ekipa isli na iznenadjenje,Ludogorec bi nas vjerovatno ubio kao Dinamo ,Zvezda ne moze zapast jer ueffa ne dozvoljava bh i srpske klubove,Rosenborg i Salzburg bunker pa sta bude,Bate Borisov isto
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
A dobro nije ništa čudno i neobično kad mostarci izdominiraju na Pecari , jedna od konstanti na zemlji pa zato malo dižu tenzije 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.