nikad_izvini je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:boccaccio je napisao/la:@fczeljo
ja sam ovo napisao za raju koja nije bila na prozivci,potrudio sam se,mogao si i ti...ili mozda da pisem neke nesuvisle komentare,viceve,mozda bi to bilo bolje...napisao sam kako sam ja vidio trening,u cemu je problem,napisi i ti,pa ako mislis drugacije napisi skroz drugacije...niko nije strucnjak,ali svako ima pravo da napise sta misli o svakom momentu,igracu,treningu i svemu...ti preskoci buraz ako ti se ne cita..pozz
Imamol' mi sta od Dzekinog transfera?
Ako se neko primi na ovo onda stvarno:S
Znaš i sam da nemamo, što bezveze ložiš raju

Ma ja,napunio 23 godine
Šampion krenuo sa Grbavice
Sa ekipom treniralo i deset igrača iz juniorskog pogona
Fudbaleri Željezničara počeli su pripreme za novu sezonu, koja će početi već 13. ili 14. jula, utakmicom 2. pretkola Lige šampiona.
Igrači na probi
Pored prvotimaca iz prošle sezone, na glavnom terenu stadiona Grbavica bilo je i nekoliko igrača koji se nalaze na probi, a stručni štab će do ponedjeljka odlučiti da li će neki od njih nastaviti pripreme sa „Plavima".
Od novih imena pored golmana Elvisa Karića i Makedonca Gorana Gančeva, koji su već potpisali ugovore, trenirao je Zajko Zeba,.
Na Grbavici su bili Spahić, Radovanović, Bogičević, Serdarević, Rovčanin, Stanić, Šehić, Višća, H. Bešlija, M. Bešlija, Kerla, Ćulum, Čolić, Svraka, Mešić, Perak, Popović i Selimović, dok se u narednim danima očekuje dolazak Alena Mešanovića.
Prvo u Fojnicu
Ekipi se priključilo i deset juniora, Aščerić, Brković, Muhasilović, Zolotić, Prutina, Kalkan, Kustura, Poturović, Pljevljak i Mahović.
- Prvi dio priprema obavit ćemo u Fojnici, a u toku su dogovori da tamo odigramo utakmicu protiv hrvatskog prvoligaša Šibenika. Nakon Fojnice, slijedi odlazak u Međugorje - rekao je Amar Osim, menadžer i trener Željezničara.
Zeba zadužio desetku
Odmah na prvom treningu fudbaleri Željezničara radili su sa loptom, igrali na dva gola. Prvotimci su trenirali u dresovima sa brojevima koje su nosili prošle sezone.
Dres sa brojem 10, koji je nosio Samir Bekrić, odmah je zadužio Zajko Zeba, koji bi trebao biti kreator igre plavih u narednoj sezoni. Zeba tokom naredne sedmice očekuje raskid ugovora sa ruskom Alanijom, nakon čega bi potpisao za klub u kojem je ponikao.
Avaz, 19.06.2010.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua