Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Šteta, i ja sam se donekle nadao da bi se mogao izvući taj 2. pik, ali je bilo realno za očekivati da će prva dva dobiti indijanci Sixersi i Lakersi. Razlika potencijala između Igrama, Simmonsa i svih ostalih jeste očita, no ništa ne mora značiti. Ima tu jos 4,5 talenata koji definitivno mogu isplivati. Velika mana i nesreća je što Boston ima ovoliki broj pikova na jednom ovakvom draftu, gdje su vrijednosti tih pikova uveliko manje kada se rade trejdovi. Zamislite da su ovu zalihu imali prošle godine, gdje bi im bio kraj. Ja se nadam da će Ainge ipak tokom ljeta uspjeti namamiti neku ozbiljnu zvjerku.
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovako izgleda kad si baksuz

Zadnji put kad smo napredovali dobili smo Lena i svi znamo šta se desilo poslije toga

Zadnji put kad smo napredovali dobili smo Lena i svi znamo šta se desilo poslije toga
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Već par dana želim odgovoriti pa nikako... Zar si očekivao bilo kakav drugačiji ishod nego ovaj?rio_Ferdy88 je napisao/la:Jes', al' trejd za nekog prosječnog igrača od kojeg nemamo nikave koristi, nije niko debil da uzima ovaj naš pick (i sve druge naše pickove zajedno u paketu sa pola našeg tima) i daje nama superstara, taj film nećeš gledati.
Jbt tolike smo sreće da lutrija prvi put u historiji ostane na poretku koji je bio i prije, a mi imamo 3 pick u 2 man draftu, eto kakvi baksuzi smo mi. To nema u pichki maternoj
Pa jasno je bilo kao dan da će prva dva picka ići Lakersima i Phily i to već davno jer se mora pomoći Lakersima da slože nekako ekipu a sa ovom upravom u Phily se također želi skinuti ta dugogodišnja loša situacija kod njih.
I ko ostane zakinut? Pa bilo je jasno da ćemo to biti mi. Iskreno, možemo biti sretni sa ovim pickom. Nema tu sad puno filozofije, ako ništa drugo barem imamo i taj pick. Znam, nisam niti ja sretan ali sam objektivan i znao sam da nećemo dobiti bolji pick. Sva sreća pa koliko toliko taj pick ima težinu.
Ako želimo bilo kojeg jačeg igrača jasno je oduvijek bilo da moramo i neke igrače dati jer drugačije neće ići, svakako nas čeka jako uzbudljivo ljeto jer će rumorsa biti i previše a ovo je ljeto koje će odlučiti da li ćemo biti narednih godina prosječna ekipa, contenderi ili championship team.
Ne pratim bas puno vijesti Amera sto se tice NBA kosarke.. ali skoro sam citao da bi veoma lako mogli uzeti Okafora. Tj da bi Philla bila zainteresovana za trejd Dunn (kojeg bi uzeo Boston kao treceg) za Okafora. Uz eventualno dodati nekog mladog igraca tipa Young ili RJ..
Meni se iskreno taj potez svidja. Ne racunajuci Ingrama i Simmonsa, vecina ostalih top prospekta su igraci backcourta.. a tu vec ima i previse igraca. Postoji naravno Bender, ali on se mora cekati nekoliko godina, a ne vidim svrhu cekanja ako se odma moze dobiti Okafor koji je i pored odbrane, vec sada moze biti faktor na terenu i potencijalni fransizni igrac.. a i uvijek sam bio stava da ce se najveci duduk prije nauciti da bude u odbrani solidan, nego u napadu. Naravno da bih vise volio da se dovede Cousins, ali mislim da ga Divac nece pustiti ni u kom slucaju..
Sve u svemu, jedva cekam da vidim poteze Aingea u off seasonu..
Meni se iskreno taj potez svidja. Ne racunajuci Ingrama i Simmonsa, vecina ostalih top prospekta su igraci backcourta.. a tu vec ima i previse igraca. Postoji naravno Bender, ali on se mora cekati nekoliko godina, a ne vidim svrhu cekanja ako se odma moze dobiti Okafor koji je i pored odbrane, vec sada moze biti faktor na terenu i potencijalni fransizni igrac.. a i uvijek sam bio stava da ce se najveci duduk prije nauciti da bude u odbrani solidan, nego u napadu. Naravno da bih vise volio da se dovede Cousins, ali mislim da ga Divac nece pustiti ni u kom slucaju..
Sve u svemu, jedva cekam da vidim poteze Aingea u off seasonu..
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Danny Ainge je bio danas u Pioniru na utakmici Zvezda - Mega..
Pitanje je koga je gledao, jer na draft izlaze Zagorac, Guduric, Zubac, Luwawu, Jaramaz.. ova zadnja dvojica nisu uopste igrala, Guduric igrao 3-4 minute jer se oporavlja od povrede.. Zubac je bio ocajan, a Zagorac u svom stilu imao 20 poena, 11 skokova i 2 asistencije.
Pitanje je koga je gledao, jer na draft izlaze Zagorac, Guduric, Zubac, Luwawu, Jaramaz.. ova zadnja dvojica nisu uopste igrala, Guduric igrao 3-4 minute jer se oporavlja od povrede.. Zubac je bio ocajan, a Zagorac u svom stilu imao 20 poena, 11 skokova i 2 asistencije.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
dscile je napisao/la:Danny Ainge je bio danas u Pioniru na utakmici Zvezda - Mega..
Iskreno se nadam da nece uzeti niti jednog od gore pobrojanih...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ha nece sigurno u prvoj rundi.. iako se npr Luwawu kotira izmedju 10-30 mjesta, sto sam nekad prije citao.
Mislim da bi bilo dobro potrositi jedan od tih pet pikova druge runde na Zagorca.. od njega bi za koju godinu mogao biti dobar NBA igrac, jer ima sve za to.. i fizikalije, i sut, i ball handling, pa i IQ.
Mislim da bi bilo dobro potrositi jedan od tih pet pikova druge runde na Zagorca.. od njega bi za koju godinu mogao biti dobar NBA igrac, jer ima sve za to.. i fizikalije, i sut, i ball handling, pa i IQ.
- IlCapitano
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svaka cast.Temelji su tu.IlCapitano je napisao/la:Produženi ugovori Dannyu i Stevensu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma ništa što se nije očekivalo. Sa pohvalama treba sačekati dok ne vidimo kako će ljeto proći.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 03 jun 2016, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa ja licno nisam ocekivao da ce Brad dobiti novi ugovor (iako zasluzuje).. iz prostog razloga, sto je vec imao jos 3 godine ugovora.
Jos okruglo tri sedmice do drafta..
Jos okruglo tri sedmice do drafta..
- TheTruth34
- Kontakt:
Vakat je vise da se upeca neka zvjerka..Valjda Aingie opet nece zamazivati oci, nego ce ostro krenuti na nekog kapitalca.
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
- IlCapitano
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Divi hasishara 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Zanimljivo ce ovo ljeto biti sto se tice tradeova, prvo sta ocekivati u naredna 3 dana,pise se da smo zagrizli za Buttlera ( bradley + jos neki igraci i 3 pick), ako njega uspijemo dovesti velike su nas sanse za KD,vidim Ainge ponovo uspostavio kontakt sa Loveom sad nekoga morano dovesti jer je i SC narastao na 94 miliona i imamo ogromnu svotu za potrositi...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ja i dalje sanjam Rodju u zelenom..
Koliko prostora ima u salary capu, moze se ladno i pretplatiti koji igrac.. KD-a iskreno ne ocekujem.. ali zato bi bilo fino uhvatiti Butlera + neke FA, npr. Whitesidea (kad vec ne mozemo do Cousinsa) i Horforda.
Dajem primjer petorke: Thomas, Butler, Carrol, Horford, Whiteside. Defanzivno izuzetno potentna, ali ni u napadu ne zaostaje puno.. uglavnom bolja nego ovosezonska, ali i dalje bi tu falio jedan superstar da bi se moglo ici na krajnji cilj. Tacnije bili bi ni na zemlji ni na nebu..
Ali dobro, ko zna sta ce se sve izdesavati.. ovo su samo neke moje teorije, ali koliko god nerealno bilo za mene bi najbolja opcija bila Butler + KD + Whiteside.
Uglavnom, nadamo se najboljem
Koliko prostora ima u salary capu, moze se ladno i pretplatiti koji igrac.. KD-a iskreno ne ocekujem.. ali zato bi bilo fino uhvatiti Butlera + neke FA, npr. Whitesidea (kad vec ne mozemo do Cousinsa) i Horforda.
Dajem primjer petorke: Thomas, Butler, Carrol, Horford, Whiteside. Defanzivno izuzetno potentna, ali ni u napadu ne zaostaje puno.. uglavnom bolja nego ovosezonska, ali i dalje bi tu falio jedan superstar da bi se moglo ici na krajnji cilj. Tacnije bili bi ni na zemlji ni na nebu..
Ali dobro, ko zna sta ce se sve izdesavati.. ovo su samo neke moje teorije, ali koliko god nerealno bilo za mene bi najbolja opcija bila Butler + KD + Whiteside.
Uglavnom, nadamo se najboljem
Nerealan si druze plus SC ne funkcionise tako kako ti zamisljas plus sa ovim rastom capa,narastao je i max. ugovor.
Takodje imate vi i svoje igrace koje treba produziti,garantovati itd ili ce se eazbiti nas sve u sta sumnjam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.