Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Sredili Juka i Enes.lumani je napisao/la:Eto doslo i njegovo vrijeme..Sulejmanovic od 01.07 u BIH dresu...

kakve su trenerske reference selektora još je dobarKK_Bosna je napisao/la:23 godine i igra drugu italijansku ligu... strasan talenat

KK_Bosna je napisao/la:francuska 3. liga, i to mu ekipa ispala u 4. ligu...

.KK_Bosna je napisao/la:23 godine i igra drugu italijansku ligu... strasan talenat
musu i atica... nikola je nazalost izgubljen za ozbiljnu kosarkunerminh74 je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:francuska 3. liga, i to mu ekipa ispala u 4. ligu...
ništa Gajića i Atića u vatru
e moj nihade

nerminh74 je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:francuska 3. liga, i to mu ekipa ispala u 4. ligu...
ništa Gajića i Atića u vatru
e moj nihade
 6 Strijelac druge Spanske.
 6 Strijelac druge Spanske.
Dodaj još Mašića,Sinanovića,Todića(koji je nekima ovdje idol ali nikad nije zaigrao) kupili smo igrače sa trideset i nešto godina a mogli smo iste rezultate napraviti i sa našom djecom koji su igrali za sve naše mlade selekcije.Greivis je napisao/la:Ako Djedovic ne bude igrao, je li Musa vec sada najbolji bek?
Kad vidim Sutala, Persica i kompaniju.
mislis Felix Sturmlumani je napisao/la:Mula dobro nam dosao
Ako je Mula izdajica onda je i Adnan Catic kojem ljubite dupe nakon svakog meca.
 al jbg Felix je svjetski prvak, uz takve se bosnjo vazda slepao... zaboravit ce i Damiru sve ovo za sto ga sad optuzuju ako napravi kakav rezultat, a napravit ce
   al jbg Felix je svjetski prvak, uz takve se bosnjo vazda slepao... zaboravit ce i Damiru sve ovo za sto ga sad optuzuju ako napravi kakav rezultat, a napravit ce   
musa je swingman, ali bolje se snalazi na beku trenutnoTarik91 je napisao/la:Musa je trica a ne bek. Atic je nas trenutno najbolji bek. Vrabac je tu, durmo
Musa je lagano i pleja igrao kad su uzeli zlato.KK_Bosna je napisao/la:musa je swingman, ali bolje se snalazi na beku trenutnoTarik91 je napisao/la:Musa je trica a ne bek. Atic je nas trenutno najbolji bek. Vrabac je tu, durmo
Tako nekako i treba biti.Tracy3McGrady je napisao/la:Majke mi, ja bi volio vidjeti našu repku u sastavu Djedovic, Atic, Musa, Teletovic, Nurkic i rezerve da budu Amer, Gordic, Karahodzic, Sulejmanovic, Stipanovic, Kikanovic i još Camparu pa kad se nebi ni kvalifikovali.
do sad bi to bilo objavljeno da je to tako i da on želi da igra za nasemir79 je napisao/la:Pa igrace Nihad, on je jos u aprilu stekao pravo da ponovo igra za BiH.
On je uradio isto kao sto je i Bicakcic, zadrzao njemacko , a vratio BH pasos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.