BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- primasquadra
- Kontakt:
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Da oce bilo koji nas klub proc 2.pretkolo lp pa nek se igra gdje god.
Upravoprimasquadra je napisao/la:Da oce bilo koji nas klub proc 2.pretkolo lp pa nek se igra gdje god.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- hskzmostar
- Kontakt:
Ma uci u LP,samo bunker pa sta bude!primasquadra je napisao/la:Da oce bilo koji nas klub proc 2.pretkolo lp pa nek se igra gdje god.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- FrancescoTotti
- Kontakt:
hskzmostar je napisao/la:Eto tebe ce netko pitat ,ako vam se naredi iselit ce te ,ta znas da smo u tome dobri!?Vlado555 je napisao/la:Hmm Zrinjski nek igra sve u čapljini u širokom nece.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ne seri hahHHahah ma kažem to jer ako zrinja izgubi pozz stolicama i svemuSignore je napisao/la:Vratite stadion Velezu i prestanite plasit sirokobrijezanehskzmostar je napisao/la:Eto tebe ce netko pitat ,ako vam se naredi iselit ce te ,ta znas da smo u tome dobri!?Vlado555 je napisao/la:Hmm Zrinjski nek igra sve u čapljini u širokom nece.![]()
![]()
-
brigsiroki
- Kontakt:
ma volio bi i ja da zrinjski prođe jer bi sigurno dosta nas došlo na stadion, a ove provokatore nemojte doživljavat,znamo da su se događale ružne stvari i da su novinari malo potpalili stvar ali netrebamo se svađati,huligana je bilo i bit će a mi normalni moramo smirivat strasti 
Izdominiraju ko fukare u mostaruBesic je napisao/la:A dobro nije ništa čudno i neobično kad mostarci izdominiraju na Pecari , jedna od konstanti na zemlji pa zato malo dižu tenzije
De ba, kad sam procitao sta je covjek procitao zakoceno sam seVlado555 je napisao/la:
Ne seri hahHHahah ma kažem to jer ako zrinja izgubi pozz stolicama i svemu
Da da, taj u Milanovcu je bas bombonica!Signore je napisao/la: Ako hoces vec da gledas Srbiju. Kucaj na google Metalac Gornji Milanovac i divi se. 3 milijuna eura, ali iz privatnog dzepa. Zato i lici na stadion i nije skupo.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
I u Smederevu stvar zeza kliziste i prilazi stadionu koji su zapusteni. Taj stadion bi sad vjerojatno bio najbolji u Srbiji da se klub nije tako raspao i da je ostao na visokoj nozi. Kliziste bi vec nekako sanirali.
Uzice vise nego pristojan stadion. Napravljen u okviru mogucnosti, tj. onako kako prostor dozvoljava, ali opet prava preslika stanja i Srbiji. Nit je nogometni, nit je atletski. Staza neiskoristiva, a uzima fin prostor. Da se bar izmjestila na drugo mjesto sad bi taj stadion izgledao puno skladnije. I taj Milanovac muci muku s prostorom iza golova pa je onaj sjever nikakav. Trebali su to rijesiti s Takovom.
Uzice vise nego pristojan stadion. Napravljen u okviru mogucnosti, tj. onako kako prostor dozvoljava, ali opet prava preslika stanja i Srbiji. Nit je nogometni, nit je atletski. Staza neiskoristiva, a uzima fin prostor. Da se bar izmjestila na drugo mjesto sad bi taj stadion izgledao puno skladnije. I taj Milanovac muci muku s prostorom iza golova pa je onaj sjever nikakav. Trebali su to rijesiti s Takovom.
Jbt kakvi stadioni (za Ex-Yu prilike), i onda neko kaze "ma nisu oni daleko od nas". Srbija, Hrvatska i Slovenija su ispred nas u svakom pogledu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ovaj mi se pravo svidja
podsjeca me na onaj u genovi, valjda zbog strmih tribina

Moze neko postaviti one grupe zadnjih godina za nase klubove u CL ??
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ja mislim da ce Zrinjski ukoliko prodje ovo prvo pretkolo morati na Pecaru igrati drugo
Evo, sad sam nasao jedan svoj post na drugom forumu, pisan prije godinu dana pa da ti malo prezentiram hrvatske nizeligaseSabinho je napisao/la:Jbt kakvi stadioni (za Ex-Yu prilike), i onda neko kaze "ma nisu oni daleko od nas". Srbija, Hrvatska i Slovenija su ispred nas u svakom pogledu.
Post je pisan prije godinu dana. Malo sam izmjenio, pogotovo ove rangove takmicenja. Svi ovi klubovi su igrali drugu i trecu ligu prosle sezone. Samo su ovi iz Suhopolja bili u istom rangu. Tek sad vidim da je dobar broj klubova odustao od takmicenja i otisao u najnize rangove. Ipak, stadioni im i dalje stoje i pozeljeli bi ih svi nasi nizeligasi. Neki bi bili dobri i za PL.Cibalia Vinkovci, 10.000 - 2HNL - Sminkano prije 4-5 godinaDugopolje, 5.200 - 2HNL - otvoren 2009.Lucko, 1.200 - 2HNLMedjimurje Cakovec, 8.000(5.000 stolica) - 3HNLVarazdin, 10.800 - 3HNLImotski, 4.000 - 2HNLSibenik, 8.000 - 2HNLJunak Sinj, 3.096 - 3HNLVrbovec, 3.000 - 3HNLKarlovac, 12.000 - zupanijska liga (5.-6. rang)Suhopolje, 8.000 - zupanijska liga (5.-6. rang)Gorica, 8.000 - 2HNLOvo bi bili stadioni druge i trece lige (uz dva iz nizih koji su mi pali napamet) koji imaju minimalno dvije tribine koje lice na nesto. Ima njih jos s dvije, ali jedna OK, druga u rasulu. Od onih koji nemaju sva sjedeca mjesta samo sam za Cakovec nasao informacije dok stadioni u Vinkovcima, Sibeniku, Karlovcu, Gorici i Suhopolju takodjer nemaju sve stolice.
Stadion u Vinkovcima takodjer ima tri tribine, gostujuca iza jednog gola ima par redova, nema nigdje normalne slike pa nisam stavljao nista. Nnisam postavio stadion Kamen Ingrada iz Velike koji je ovdje bio milijun puta, a ionako ga nitko ne koristi.
Evo stadioni koji imaju jednu normalnu tribinu ili tribinu koja se barem da lijepo srediti za jako mali novac(Postavit cu ovdje i one koji imaju dvije tribine, ali jednu normalnu):
Pomorac Kostrena, 3.000 sjedecih - ugaseni prije godinu, ne znam jesul opet startali i gdje igrajuSegesta Sisak, 8.000 ukupno - 2HNLZelina, 1.000 sjedecih - zupanijska liga (5.-6. rang)Nedelisce, 1.500 ukupno - zupanijska liga (5.-6. rang)Zmaj Makarska, 3.000 ukupno - 3HNLNASK Nasice, 1.000 sjedecih - zupanijska liga (5.-6. rang)Livada Zeljeznicar Slavonski Brod, 1.000 sjedecih - zupanijska liga (5.-6. rang)Rudes Zagreb, 2.000 sjedecih - 2HNLOvaj zadnji stadion, stadion Rudesa je cijeli montazni, svi nosaci i cijela tribina. Samo su temelji i ovaj zid betonski, odnosno zidani.
PS. Nadam se da nisam smorio. Tek sad vidim da uopce nije tema o rekonstrukciji, al ajde, kad smo vec raspalili o stadionima
ŽELJEZNICAR(2013/14)Mokes je napisao/la:Moze neko postaviti one grupe zadnjih godina za nase klubove u CL ??
Steaua București (ROM)
Viktoria Plzeň (ČEŠ)
Sheriff Tiraspol (MOL)
Maribor (SLO)
Neftchi Baku (AZE)
ZRINJSKI (2014/15)
FC BATE Borisov (BLR)
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
FC Sheriff (MDA)
NK Maribor (SVN)
FK Aktobe (KAZ)
SARAJEVO(2015/16)
APOEL FC (CYP)
NK Maribor (SVN)
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
KKS Lech Poznań (POL)
Qarabağ FK (AZE)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ma nema šta ,što se tiče nogometne infrastrukture u poređenju sa Srbijom i Hrvatskom mi smo još u kamenom dobu.Vidim svi nešto navlače montažne tribine ,rasvjetu,,,glavni problem je travnjak...tu se treba uložiti.Realno na skoro sve i jednom stadionu treba izvršiti kompletne zemljane radove..dići staro zemljište,kopati u dubinu,drenažu,grijanje,prskalice,pa kvalitetnu travu...Lopta mora da kliže ...da ide kao po loju...i tek onda se može očekivati bolji fudbal.Zaista sam pozitivno iznenađen stadionima u Srbiji..izgledaju zaista prelijepo..
@signore svaka cast i hvala puno. Zaista dobra situacija obzirom na desavanja u devedesetim i ekonomsku situaciju nakon toga.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Vecina stadiona lijepo izgleda na slikama,nazalost stvarnost nije takva.
Hrvatska i Srbija imaju bolje stadione ali daleko od toga da je situacija dobra. Pola klubova ima oranice umjesto travnjaka, oni stadioni sto su teoretski uslovni su nenatkriveni i/ili ruzni (Maksimir, JNA) , oni sto su lijepi i natkriveni su zastarjeli (Poljud,Marakana) a oni novi su jednostavno premali da bi im se previse divilo (Gornji Milanovac, Rujevica, Dugopolje).
90% stadiona u ex-Yu je krs, a cak i onih 10% koji zadovoljavaju UEFA-ine standarde su smijesni u usporedbi sa modernim europskim stadionima.
Jedan prosjecan turski ili poljski stadion je avion za sve nase, o njemackim da ne govorim.
Hrvatska i Srbija imaju bolje stadione ali daleko od toga da je situacija dobra. Pola klubova ima oranice umjesto travnjaka, oni stadioni sto su teoretski uslovni su nenatkriveni i/ili ruzni (Maksimir, JNA) , oni sto su lijepi i natkriveni su zastarjeli (Poljud,Marakana) a oni novi su jednostavno premali da bi im se previse divilo (Gornji Milanovac, Rujevica, Dugopolje).
90% stadiona u ex-Yu je krs, a cak i onih 10% koji zadovoljavaju UEFA-ine standarde su smijesni u usporedbi sa modernim europskim stadionima.
Jedan prosjecan turski ili poljski stadion je avion za sve nase, o njemackim da ne govorim.
Jesi nasao s kim ces nas poredit, da si nas poredio npr s rumunijom pa hajd, al njemacka, turska poljskavirtuoz je napisao/la:Vecina stadiona lijepo izgleda na slikama,nazalost stvarnost nije takva.
Jednostavno koliko para toliko muzike, a o lopovluku da ne pricamo. Kada se negdje nadju neke pare vecina zavrsi po razno raznim dzepovima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.