Slo slo Sloboda !NYKnicks Fan je napisao/la:Mozesa ti pisati sta hoces, ali ti i tvoji pajdasi iz sveg srca navijate za Slobodu danas. [emoji106]Memara je napisao/la:Ili možda da ste 97 godina bez trofeja :/
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
Doslo 100 fukara 
45Lakoste je napisao/la:Doslo 100 fukara
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Hahaha ma daaaaj! 
Eno na buvaljaku ima nekakvih pehara,trofeja i nagradni plaketa,ima i medalja plus..
Idi,leti gospodine Husiću i kup i koji od gore navedenih da popuniš one klupske vitrine,što si im obećao i pompezno najavljivao naivnoj Tuzlanskoj raji!!! Kao što smo i sami..
Idi,leti gospodine Husiću i kup i koji od gore navedenih da popuniš one klupske vitrine,što si im obećao i pompezno najavljivao naivnoj Tuzlanskoj raji!!! Kao što smo i sami..
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A razmontirali i vas i nas. Tuga.FrancescoTotti je napisao/la:Ova ekipa slobode je prevara stoljeca
Trebalo ih je ići više, ali nije moj komšija dao autobus, Bijeljevac, da ih vozi, jer se ne znaju ponašati.Prijedor je napisao/la:45Lakoste je napisao/la:Doslo 100 fukara
- FrancescoTotti
- Kontakt:
KapitenK je napisao/la:A razmontirali i vas i nas. Tuga.FrancescoTotti je napisao/la:Ova ekipa slobode je prevara stoljeca
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ne placa klub vise gostovanja pa ih nema
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Sto bi oni rekli : Samo bahato, ko' plitki potok ........
Volio bih da Sloboda dobije, ali sumnjam da mogu.
Volio bih da Sloboda dobije, ali sumnjam da mogu.
Sklonite im ove trofeje, imaju traumu od njih.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako su mi bili simpaticni na pocetku sezone kad su poceli sa onim pobjedama, dok se nisu osilili..
A sad tacno mi drago sto nece nista osvojit pa makar mi ne vidjeli europe
A sad tacno mi drago sto nece nista osvojit pa makar mi ne vidjeli europe
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sejfudina Ahmetovića u repku!joker90 je napisao/la:Ahmetovic je bolji napadac od Benke.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Haj vako barem Sarajevo neće dobiti priliku da nas bruka u Evropi
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
dabogda nas neki drugi klub iz BiH predstavljao u play-offu nečega u Evropi, može i prvenstvu kaladonta...BadrHari je napisao/la:Haj vako barem Sarajevo neće dobiti priliku da nas bruka u Evropi
malo bahato neko busanje od klubova koji ne znaju ni gdje je ta Evropa, a lete se stavljat sa Sarajevom u rang....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I ja mislim da je do toga. Nesto kao kad u vampira pucas bijelim lukomHigh je napisao/la:Sklonite im ove trofeje, imaju traumu od njih.
1942 1983 2001
-
shalabajzer
- Kontakt:
Vise hordi vratilo Dini od straha clanske.....nego sto je fukara doslo na i historijski mec 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.