FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U yebote tek sad načuh od komentatora daa je Celo bio u bundesligi jedno vrijeme .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
i šta kažu, nije bilo nikakvog dogovora između ćele i sarajeva
i odlučili ostaviti hurtića
PA YEBEM TI KRUH RAŽEVI!
i odlučili ostaviti hurtića
PA YEBEM TI KRUH RAŽEVI!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Covjek je pravi trener nemogu im slanci nista ... a nama 4 kom iz zajebancije ... HURTICBesic je napisao/la:U yebote tek sad načuh od komentatora daa je Celo bio u bundesligi jedno vrijeme .

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa ljudi na kakvom smo mi dnu,igracki dno,a trenerski dno dna,pa ovakva Sloboda nam zabije 4 gola,nemogu celavom prismrdit golu **** li ma mater svima u picku.
Samo Sarajevo
- UnitedForce
- Kontakt:
Dade ga Hodzic, evo sad i Memisevic. Mozda i dovedemo dusmane tuzlaka.SiouxLukavac je napisao/la:Memiševića bi bilo dobro dovesti, bolji i od Kove i Barbe. Ali da li je to moguće, sumnjam. Svakako nam treba stoper.

' $!
FrancescoTotti je napisao/la:Tako se to radi đaci

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Toliko o Evropi koju nismo zasluzili.
Bas me zanima kakva ce nam biti pojacanja
Al su barem oni hadalji opet ostali bez trofeja
Bas me zanima kakva ce nam biti pojacanja
Al su barem oni hadalji opet ostali bez trofeja

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
nema tala, nema dovođenjaUnitedForce je napisao/la:Dade ga Hodzic, evo sad i Memisevic. Mozda i dovedemo dusmane tuzlaka.SiouxLukavac je napisao/la:Memiševića bi bilo dobro dovesti, bolji i od Kove i Barbe. Ali da li je to moguće, sumnjam. Svakako nam treba stoper.![]()
![]()
![]()

nema sa ćelom tala, nema dovođenja
SAMO PODOBNI!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Cuj te decki splet nesretnih okolnosti.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- UnitedForce
- Kontakt:
Imam neki osjecaj da ce dobar dio ovih igraca radnika zavrsit u zrinjskom. Zivi bili pa vidjeli.
' $!
-
- Kontakt:
Realno, Evropu nismo ni zasluzili.
Ljudino od kad ja to znam . Odnos doveđenja igraca u duelu Zrinjski vs Sarajevo je otprilike Mamic vs skaut Avdic .UnitedForce je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce dobar dio ovih igraca radnika zavrsit u zrinjskom. Zivi bili pa vidjeli.
Bitno je da smo mi poslovali pozitivno,a to sto smo ostali bez Evrope,propustili veliki sansu da budemo nosioci u 2. predkolu, sto smo nagovijestili sjajnu buducnost ostavivsi taldziju Hurtica na klupi... Sve je to nebitno. Puff
- UnitedForce
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Koliko plasi to sto je sve ovo tacno jbteeeBesic je napisao/la:Ljudino od kad ja to znam . Odnos doveđenja igraca u duelu Zrinjski vs Sarajevo je otprilike Mamic vs skaut Avdic .UnitedForce je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce dobar dio ovih igraca radnika zavrsit u zrinjskom. Zivi bili pa vidjeli.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pravda je danas zadovoljena ,zbog ponasanja Husica i igraca Slobode kroz citavo prvenstvo.Slijedece godine ce se boriti za opstanak.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
**** em li vam rod i porod pić ke taldzijske,komplet svi pomrli dabogda
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], head88, johntravolta123, Proximic, Vanja8 i 49 gostiju.