FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- UnitedForce
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bankarsko-racunovodstvena firma Fk Sarajevo!
Poslujemo pozitivno,talimo se sa igracima,uhljebljujemo i rehabilitiramo igrace cija karijera je propala,uvozimo radnu snagu iz Mijanmara,imamo punca,imamo Bulica,imamo Dzeku,imamo najljepsi osmijeh Balkana,probijamo rokove za izgradnju i vrsimo sve slicne poslove u dogovoru sa klijentima. Sportski rezultat nas ne zanima,sistematski rad,zelje navijaca,kvalitetni treneri itd.

Poslujemo pozitivno,talimo se sa igracima,uhljebljujemo i rehabilitiramo igrace cija karijera je propala,uvozimo radnu snagu iz Mijanmara,imamo punca,imamo Bulica,imamo Dzeku,imamo najljepsi osmijeh Balkana,probijamo rokove za izgradnju i vrsimo sve slicne poslove u dogovoru sa klijentima. Sportski rezultat nas ne zanima,sistematski rad,zelje navijaca,kvalitetni treneri itd.

Majkleeee,za sta cemo se mi boriti,hocemo li opet za titulu?Majkl je napisao/la:Pravda je danas zadovoljena ,zbog ponasanja Husica i igraca Slobode kroz citavo prvenstvo.Slijedece godine ce se boriti za opstanak.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne seri. Komentarisi rezultate Sarajeva a ne ostale ekipe.Majkl je napisao/la:Pravda je danas zadovoljena ,zbog ponasanja Husica i igraca Slobode kroz citavo prvenstvo.Slijedece godine ce se boriti za opstanak.
Ništa, ostaje nam da gledamo Zvezde Granda na Hasetu i možda još koju regionalnu zvijezdu kako pjeva, da nam bar Papa hoće doći opet.
Sljedeće godine u ovo doba slavimo duplu krunu

SARAJEVO LJUBAVI MOJA!!!!
šta ti papci uradiše...
šta ti papci uradiše...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- UnitedForce
- Kontakt:
Ma obezbijedit cemo titulu 6 kola prije kraja.BelminM23 je napisao/la:Ništa, ostaje nam da gledamo Zvezde Granda na Hasetu i možda još koju regionalnu zvijezdu kako pjeva, da nam bar Papa hoće doći opet.![]()

P.S. Svaka cast Radniku, .ebase ih bas!
' $!
Memisevic je himalaja za sve nase stopere
Aj Cele i kod rezultata 3-0 u 90 min on biljezi nesto pise ...,kakav covjek i karakter.
Aj Cele i kod rezultata 3-0 u 90 min on biljezi nesto pise ...,kakav covjek i karakter.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Evo ljudi kako su nas Tuzlaci uzeli 4-0 i 3-0.
Kakvi smo mi bogalji ...ko je nama 9 golova dao .... da nisam ziv u grobu bi se okreno ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
- Kontakt:
Ovo sto Radnik radi Slobodi, Sloboda je radila nama.
Evropu nismo zasluzili nikako, bolji od nas su bili i Zrinjski, Sloboda, Siroki, Zeljo, Radnik.
Rame uz rame smo sa Celikom, Olimpikom...
HVALA UPRAVA, NISTE KRIVI.
Evropu nismo zasluzili nikako, bolji od nas su bili i Zrinjski, Sloboda, Siroki, Zeljo, Radnik.
Rame uz rame smo sa Celikom, Olimpikom...
HVALA UPRAVA, NISTE KRIVI.
Kako bi nam samo 'legli':hodzic,memisevic i obradovic. Samo ako se znaju taliti i dini i ekipi davati procenat imamo sanse da ih dovedemo,inace ne.
Dino cmaru idi na koljenima po ovog Petrovica yebo te Hurtic a ti njega!! AAA sta im covjek uradi!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Neka ljetovanje počne. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Ako izborimo pravo učešća u EL samim tim što će Sloboda, nadam se, večeras osvojiti Kup, onda očekujem da vi, koji navijate da Radnik osvoji ovaj trofej i da tako ne izborimo EL, ne pišete kad dođu evropske utakmice.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
OOJJJJJJ Sudbino trazio lik da mu se u ugovor ugradi Europa
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ove godine ljetujem u Šejli Vrabac.joker90 je napisao/la:High je napisao/la:Ako izborimo pravo učešća u EL samim tim što će Sloboda, nadam se, večeras osvojiti Kup, onda očekujem da vi, koji navijate da Radnik osvoji ovaj trofej i da tako ne izborimo EL, ne pišete kad dođu evropske utakmice.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Definitivno.zagorski je napisao/la:Kako bi nam samo 'legli':hodzic,memisevic i obradovic. Samo ako se znaju taliti i dini i ekipi davati procenat imamo sanse da ih dovedemo,inace ne.
Talom do Sarajeva itekako mogu, pomoći će sigurno.
A ja kad sam govorio da smo blize eurupu da ne vidimo nego titulu da osvojimo, ludim me prozivali 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 52 gosta.