Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rece navijac kluba koji NIKAD nije igrao ni pretkolo kupa UEFA, a o LŠ i da ne govorim, sem toga nas ove sezone nema ko nije plodio, doduse nije CelikBadrHari je napisao/la:Kad si iz Zenice, nogometna Evropa dolazi tebi hehe
Sarajlije piša vas Sloboda koja Radniku meda ne moze, ako su Slavija i Olimpic nepremostive prepreke, sta od jedne Zete ocekivat

malo kasno da se pocne realno gledat na stvari...wobly92 je napisao/la:Lakoste je napisao/la:
Prcajte, očekivano. Ali iskreno mi je žao što ne idete u Evropu, nije prepucavanje.
Sad nastavite u okviru teme.
Da li mogu docekati 100 godina postojanja kluba, a da ne osvoje trofej?Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]

Bolje nego Azijati i ArapiHigh je napisao/la:Poklaste se međusobno, a državu nam u Evropi predstavljaju klubovi Katolifilija i pseudoMađari.

bas mi vas nekako zao divovi s miljackeFrancescoTotti je napisao/la:Nema vam sta bit zao nas .tareizo je napisao/la:kolko mi je zao slobode vise mi je zao sarajeva bez zezencije cestitke radniku
Drolja Endehazije - Zrinjski.Hum94 je napisao/la:Bolje nego Azijati i ArapiHigh je napisao/la:Poklaste se međusobno, a državu nam u Evropi predstavljaju klubovi Katolifilija i pseudoMađari.

E tek sad se vidi koliko si im ga zabio do jaja sa onom ponudom, a bili su jedno vrijeme se uskurcili!!FrancescoTotti je napisao/la:Preko vikenda ide skupljanje svih postova kroz cijelu sezonu u kojoj su se evenusi khurcili. Bit ce posla ali neka!

HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHMemara je napisao/la:Ko kaze da Sloboda nema trofeja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.