Najposteniji najnetrofejniji klub u drzavi !!!collector je napisao/la:Najcisce neosvajanje trofeja od kada se igra zajednicka liga !!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Najposteniji najnetrofejniji klub u drzavi !!!collector je napisao/la:Najcisce neosvajanje trofeja od kada se igra zajednicka liga !!!

Kome smeta europsko sarajevo????????High je napisao/la:Poklaste se međusobno, a državu nam u Evropi predstavljaju klubovi Katolifilija i pseudoMađari.

Znamo kome ne smeta ustašija i ulica Jure Francetića.espresso je napisao/la:Kome smeta europsko sarajevo????????High je napisao/la:Poklaste se međusobno, a državu nam u Evropi predstavljaju klubovi Katolifilija i pseudoMađari.

joker90 je napisao/la:E tek sad se vidi koliko si im ga zabio do jaja sa onom ponudom, a bili su jedno vrijeme se uskurcili!!FrancescoTotti je napisao/la:Preko vikenda ide skupljanje svih postova kroz cijelu sezonu u kojoj su se evenusi khurcili. Bit ce posla ali neka!

Odgovori mi na pitanje kome smeta europsko sarajevo????????High je napisao/la:Znamo kome ne smeta ustašija i ulica Jure Francetića.espresso je napisao/la:Kome smeta europsko sarajevo????????High je napisao/la:Poklaste se međusobno, a državu nam u Evropi predstavljaju klubovi Katolifilija i pseudoMađari.

Agamemnon je napisao/la:Nevjerovatno,svaki kvazi klub je uzeo neki trofej Olimpic,Modrica **** Brotnjo,hej Slavija....
Samo mi cuclamo kurcinu svaki put.
Nestvarno zivota mi
Al cuj samo mi cuclamo kurcinu svaki put!!FrancescoTotti je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Nevjerovatno,svaki kvazi klub je uzeo neki trofej Olimpic,Modrica **** Brotnjo,hej Slavija....
Samo mi cuclamo kurcinu svaki put.
Nestvarno zivota mi
Krleza sta je tu nestvarno? Pa sve su to klubovi veci od vaseg?

Ti bi na njegovom mjestu podigao obje ruke.espresso je napisao/la:
Odgovori mi na pitanje kome smeta europsko sarajevo????????
A kad smo kod ustašije...
 Je li težak kamen sa Starog mosta?
 Je li težak kamen sa Starog mosta?
Pošto si onako fino zamolio sinoć, imao bih šta dodati, ali neću.FrancescoTotti je napisao/la: Ponadali su se bili derpesi

Imali su sansu ove sezone koju vise nikad nece imati.Burberry46 je napisao/la:Sloboda luzerska ekipa, nece osvojiti trofej jos 100 godina!
Upravo tako. To oni sad ne znaju, ali ovo je bila ona "sezona incident" kad su bili u vrhu,a od naredne tesko da ce sanjati trofeje opet...Memara je napisao/la:Imali su sansu ove sezone koju vise nikad nece imati.

svima po zasluziElCartel11 je napisao/la:U evropi Zrinjski, Široki, Sloboda i Radnik. Hocel sakupiti barem 1 remi zajedno?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.