SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
- NoName
- Kontakt:
Re: SP - Grupa D
Idemo Ganci!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ganci ili Ganjani? Baš me ta dilema muči ovih dana. Hajmo lektori, na posao.NoName je napisao/la:Idemo Ganci!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro je da nisi napisao ganCiNoName je napisao/la:Idemo Ganci!

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
tax je napisao/la:VIDIM DA SI PISMEN PRAVOnasborik je napisao/la:Reprezentacija Srbije nabija komplekse na ovoj stranici, ne procijenjivo!![]()
Prolaze Srbija i Gana, Njemacka kuci!
PA JEDNA LEKCIJA RJECCA [/b] NE SA PRIDJEVIMA SE PISE ZAJEDNO

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Ja mislim da je ono gore razumljivo i predškolskom uzrastu.nasborik je napisao/la:tax je napisao/la: VIDIM DA SI PISMEN PRAVO
PA JEDNA LEKCIJA RJECCA NE SA PRIDJEVIMA SE PISE ZAJEDNOAla si ti pismen, ja barem sto napisem to je razumljivo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Rjecca - mislio je na rječca , a tako je i ispravnonasborik je napisao/la:tax je napisao/la:VIDIM DA SI PISMEN PRAVOnasborik je napisao/la:Reprezentacija Srbije nabija komplekse na ovoj stranici, ne procijenjivo!![]()
Prolaze Srbija i Gana, Njemacka kuci!
PA JEDNA LEKCIJA RJECCA NE SA PRIDJEVIMA SE PISE ZAJEDNO
Ala si ti pismen, ja barem sto napisem to je razumljivo.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- NoName
- Kontakt:
Ma ima njih koji su po godinama sazreli za fakulteta a po mentalnom uzrastu su na nivou predškolskog, tako da nemoj da te to iznenađuje druže moj.Virtu4l je napisao/la:Ja mislim da je ono gore razumljivo i predškolskom uzrastu.nasborik je napisao/la:tax je napisao/la: VIDIM DA SI PISMEN PRAVO
PA JEDNA LEKCIJA RJECCA NE SA PRIDJEVIMA SE PISE ZAJEDNOAla si ti pismen, ja barem sto napisem to je razumljivo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Po mom skromnom mišljenju, pravilno je i Ganci i Ganjani. Mada, navikao sam da govorim Ganci, tako da...Virtu4l je napisao/la:Ganci ili Ganjani? Baš me ta dilema muči ovih dana. Hajmo lektori, na posao.NoName je napisao/la:Idemo Ganci!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NoName
- Kontakt:
Ma Ganci ili Ganjani nebitno - samo nek rasturaju.Monolog je napisao/la:Po mom skromnom mišljenju, pravilno je i Ganci i Ganjani. Mada, navikao sam da govorim Ganci, tako da...Virtu4l je napisao/la:Ganci ili Ganjani? Baš me ta dilema muči ovih dana. Hajmo lektori, na posao.NoName je napisao/la:Idemo Ganci!
- Principatus
- Kontakt:
Marconato, nemam ja sta da jedem, to ti mozes ako zelis, ja dalje ostajem pri svom misljenju. Sa igracem manje 60 minuta igrati, i ipak se tako boriti, da Srbija samo sa mnogo srece uspije da odrzi rezultat, to meni vec govori sve ko je superiorniji. Nemoj ni sanjati o tome sta bi se desilo, da je Srbija dobila crvenu tako rano, znas dobro sta. Te strasne sanse Srbije su nastajale kroz manjak igraca i ofanzivnu igru Njemacke, a ti nam hoces to da prodas kao neko nadigravanje, smjesno. Zahvali se Spanjolcu za pobjedu i to je sve, on je bio jedini srpski igrac koji je nesto pruzio. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
E jeste sad vi neki lektori. Neispravno su napisala oba (kod drugog nema zareza, kod prvog treba biti spojena riječ) , ali ko da je to bitno. Trazite dlaku u jajetu
Danas tekma Gana - Australija. Hm, moglo bi biti pravo zanimljivo. Mislim da ce biti tvrda utakmica, i nekako me vuče na neriješeni ishod. Ne treba otpisivati Australce, bez obzira sto im ne igra Kewill i Cahill. Bit ce napeto ko treger..
Danas tekma Gana - Australija. Hm, moglo bi biti pravo zanimljivo. Mislim da ce biti tvrda utakmica, i nekako me vuče na neriješeni ishod. Ne treba otpisivati Australce, bez obzira sto im ne igra Kewill i Cahill. Bit ce napeto ko treger..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Šta ako na kraju i Gana i Njemačka i srbija budu imali 6 bodova. Ko prolazi dalje

SRBIJA NECE IMATI 6 BODOVAStrauss je napisao/la:Šta ako na kraju i Gana i Njemačka i srbija budu imali 6 bodova. Ko prolazi dalje![]()
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Očekujem sigurnu pobjedu Gane, sa dva-tri gola razlike.
Gana i Njemačka, jer bi Srbija trebala imati najlošiju gol razliku.Strauss je napisao/la:Šta ako na kraju i Gana i Njemačka i srbija budu imali 6 bodova. Ko prolazi dalje![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[
Ala si ti pismen, ja barem sto napisem to je razumljivo.[/quote]
Rjecca - mislio je na rječca , a tako je i ispravno
.[/quote]
Nije ispravno ni tako
Ne pise se rjecca, nego rijecIca, problem je sto je izostavio dva slova, ako ti kazes rjecca OK! Djeco draga (cast izuzetcima) ponovite maternji i gramatiku!

Rjecca - mislio je na rječca , a tako je i ispravno

Nije ispravno ni tako

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Strauss je napisao/la:Šta ako na kraju i Gana i Njemačka i srbija budu imali 6 bodova. Ko prolazi dalje![]()
Sve ovisi kakva će biti gol razlika.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja mislim da će Australija danas dobiti. Kladionice su ih opasno podcijenile, tako da tu vidim njihovu šansu. Jbg, imaju dosta igrača sa ovih prostora, te je moguće da proradi taj inat koji je nama urođen.dubrava je napisao/la:E jeste sad vi neki lektori. Neispravno su napisala oba (kod drugog nema zareza, kod prvog treba biti spojena riječ) , ali ko da je to bitno. Trazite dlaku u jajetu
Also, šta nije pravilno napisano?

@Naš Borik
Riječica je mala rijeka. Rječca je nešto sasvim drugo - recimo nepromijenjiva vrsta riječi.
Naravno izuzetak - izuzeci. Glasovi "d" i "t" se gube ispred slivenih; naravno i tu postoje izuzeCi, ali da ih sad ne nabrajam.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Principatus
- Kontakt:
Mozes malo morgen, vidi se da nemas pojma o pojedinim stvarima, koje cak i svaki laik skonta. Malo morgen si u JAR, pa sa takim internet-brzinama tamo se kao jos spajas preko dodatnih server, da bi nama prikazao da si u Tunguziji.Bijeljinac je napisao/la:@ admin
Sa adresama mogu da sjedim i u Gracu i u Klagenfurtu i u Bijeljini i u Beogradu. S koje adrese cu da se javim je moj izbor
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
InsAllahtax je napisao/la:SRBIJA NECE IMATI 6 BODOVAStrauss je napisao/la:Šta ako na kraju i Gana i Njemačka i srbija budu imali 6 bodova. Ko prolazi dalje![]()
- NoName
- Kontakt:
Ova utakmica je super bitna za Ganu. Ako pobijede sa 2 gola razlike mislim da su se plasirali jer Srbija može da igra utakmicu ako će se samo braniti, nema šanse da oni nekoga pobijede sa 2 gola razlike. Sreća im se osmjehnula do sada, prvo kvalifikacijska grupa sa letargičnim Francuzima, vidjeli smo o kakvoj se ekipi radi, drugo glupost Klosea pa onda ona prečka pa penal koji je promašen, normalno je da Nijemci nakon toga više nisu imali morala.
@Monolog, te stvari se uče u školi. Ne možeš ti ispraviti ovdje nešto što neko nije uspio naučiti tokom svog školovanja. Srećom, i za takve postoje škole odgovarajućeg karaktera (večernja, specijalna i sl.)
Svi oni koji iz konkretnog razloga (OTIMAČINA IGRAČA PORIJEKLOM IZ BIH) ne vole reprezentaciju Srbije neka slijede Straussa
@Monolog, te stvari se uče u školi. Ne možeš ti ispraviti ovdje nešto što neko nije uspio naučiti tokom svog školovanja. Srećom, i za takve postoje škole odgovarajućeg karaktera (večernja, specijalna i sl.)
Svi oni koji iz konkretnog razloga (OTIMAČINA IGRAČA PORIJEKLOM IZ BIH) ne vole reprezentaciju Srbije neka slijede Straussa

Zadnja izmjena: NoName, dana/u 19 jun 2010, 13:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.