Celo

Memisevic

Ker

Kanta vode

Zeba je dosao u svlacionicu upravo i pokusava docarati ekipi kakav je osjecaj.DenchiNL je napisao/la:pustili da pođu rukom i onda im ga sklonilifedeltafrotta je napisao/la:jesu li pustili igraci radnika makar da dotaknu trofej igraci slobode i rukovodstvo ???![]()
![]()
Plus, cetvrtog sudijuTristan je napisao/la:Proslava drugog gola Radnika je epska. Onaj u sakou sam pade na travu, poklopi ga 15 igraca i jedan ih sve zali kantom vode, ukljucujuci i dr Petrovica.
Sta se znalo? Moze li onda slika tiketa i solidne uplate na trofej Radnika?Raonffa je napisao/la:Ma sve se ovo znalo i prije al' eto
Pa da Radnik uzima, prvu sam stavio x2 a ovu danas čistu 1 samo što sam na drugim parovima paoSlevinKelevra je napisao/la:Sta se znalo? Moze li onda slika tiketa i solidne uplate na trofej Radnika?Raonffa je napisao/la:Ma sve se ovo znalo i prije al' eto
+1let3 je napisao/la:Nikad ova Sloboda nece uzeti neki trofej, makar kup. Ove godine im se sve otvorila na oba fronta, ali ne znaju luzeri.
Igraju najbolju sezonu u historiji i opet popušene naslađujem se uopšte !! pomalo mi ih žao
![]()
Bez Zebe danas nisu šanse napravili protiv Radnika.
Ćelo ponizio Husrefa u ove dvije utakmice
Kad si neiskusan. I meni prodje kec u Bijeljini. Jos Liverpool cekamRaonffa je napisao/la:
Pa da Radnik uzima, prvu sam stavio x2 a ovu danas čistu 1 samo što sam na drugim parovima pao
Ostali ste trofejniji od Slobode.lupus je napisao/la:Jadno za cijelu TZ,tradicija ovo ono a nigdje ih ni na mapi.Cestitke Radniku,nastavi niz![]()
:
To mi je promaklo.SlevinKelevra je napisao/la:Plus, cetvrtog sudijuTristan je napisao/la:Proslava drugog gola Radnika je epska. Onaj u sakou sam pade na travu, poklopi ga 15 igraca i jedan ih sve zali kantom vode, ukljucujuci i dr Petrovica.Frajer iz nekog razloga pokusava da ubrza slavlje igraca, kad ga zalise vodom
Ide popravni sad, da se ima šta pratiti večerasSignore je napisao/la:Kad si neiskusan. I meni prodje kec u Bijeljini. Jos Liverpool cekamRaonffa je napisao/la:
Pa da Radnik uzima, prvu sam stavio x2 a ovu danas čistu 1 samo što sam na drugim parovima pao
![]()
Prva dojka PLBIH opet je pomodrila.Rokoko87 je napisao/la:Prodo Hazmir
Vidjet cemo, ali i dalje mislim da cu ja pogodit. Pogodio sam jucer, danas mi fali Liverpool, red je da sastavim dva dobitna danaRaonffa je napisao/la:
Ide popravni sad, da se ima šta pratiti večeras![]()
Inače, Sevilla 2, Gamerio gol i preko 10,5 kornera. Nemoj kasnije da buden nisam rekao
Idemo li na slavlje večeras u Tuzlu?Sabinho je napisao/la:Prva dojka PLBIH opet je pomodrila.Rokoko87 je napisao/la:Prodo Hazmir
Trenutno korisnika/ca: delko, Hrammm1921, TylerBurey, VolimBiH96 i 44 gosta.