Smanjena je steta ali nazalost tuzlaci ce morati predstavljati ovu nasu tuznu domovinu u europi...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
@rigi druze nismo uspjeli 
Smanjena je steta ali nazalost tuzlaci ce morati predstavljati ovu nasu tuznu domovinu u europi...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pitari trebali bi jedan turnir organizovati sa sportskim prijateljima. **** Evropu to je za pi.cke
dragi ovo je pirova pobjeda. iduće sezone stisnut jače i istjerat ih u federalnu.FrancescoTotti je napisao/la:@rigi druze nismo uspjeli
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
O težini kamena nemam pojma pošto ga nisam dizao niti namjeravam. Ali sam zato itekako dizao pehar prvaka Premijer lige BiH za sezonu 2015./16. o čemu ti mogu nešto više reći, ukoliko ti tvoje psihofizičko zdravlje dopušta da slušaš nešto o tome!?High je napisao/la:Ti bi na njegovom mjestu podigao obje ruke.espresso je napisao/la:
Odgovori mi na pitanje kome smeta europsko sarajevo????????
A kad smo kod ustašije...![]()
Je li težak kamen sa Starog mosta?
Ako ćemo se čovićizirati i politizirati, onda ne moramo biti evropski. Kome smetaju regularni golovi Mladosti?
Što se Čovića tiče mogu komentirati ali neću. Neću iz razloga jer nema smisla. A nema smisla jer šta da ja objašnjavam nešto nekomu tko je mentalno u devedesetim godinama prošlog stoljeća.
Što se gola Mladosti tiče, to bi morao upitati pomoćnog suca te utakmice. Al isto budi dosljedan i upitaj onog što nije vidio zaleđe vama prije koji mjesec, iz kojeg ste dali gol. Ja bih iskreno volio da je taj gol Mladosti priznat jer su korektna ekipa, a i mi bi dodali brzinu više i još uvjerljivije pobijedili.
Treba otjerati Hustefa, a onaj stari plan aktivirati!! Moj Jimmy, ne dao dragi Bog da si dosao, ne bi se od peha oprao dok si ziv!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Cujte ovog
Jel treba da pomremo bez trofeja
Daj baaFrancescoTotti je napisao/la:Cujte ovog
Jel treba da pomremo bez trofeja
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kakva hipokrizija. Tvoj klub jašu upravo zaštitnici platforme politike iz devedesetih - Čović i Raspudić oko struktura, a bogme i u njima, a i na tribinama vonja na isto to smeće, o čemu ti, vjerovatno, znaš bolje jer tu kakofoniju više slušaš nego ja. Ne glupetaj mi o tome ko je zastao u kojim godinama jer ste vi, uz NK Katolifilija, najveći urnek šovinizma i fašizma u sportu.espresso je napisao/la:
O težini kamena nemam pojma pošto ga nisam dizao niti namjeravam. Ali sam zato itekako dizao pehar prvaka Premijer lige BiH za sezonu 2015./16. o čemu ti mogu nešto više reći, ukoliko ti tvoje psihofizičko zdravlje dopušta da slušaš nešto o tome!?
Što se Čovića tiče mogu komentirati ali neću. Neću iz razloga jer nema smisla. A nema smisla jer šta da ja objašnjavam nešto nekomu tko je mentalno u devedesetim godinama prošlog stoljeća.
Što se gola Mladosti tiče, to bi morao upitati pomoćnog suca te utakmice. Al isto budi dosljedan i upitaj onog što nije vidio zaleđe vama prije koji mjesec, iz kojeg ste dali gol. Ja bih iskreno volio da je taj gol Mladosti priznat jer su korektna ekipa, a i mi bi dodali brzinu više i još uvjerljivije pobijedili.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nista neka tata Covic odrijesi kesu i nek kupuje sudije kad neki tim igra kontra slobode a ne samo kad igra zrinjskitripice je napisao/la:dragi ovo je pirova pobjeda. iduće sezone stisnut jače i istjerat ih u federalnu.FrancescoTotti je napisao/la:@rigi druze nismo uspjeli
Malo su i nezahvalne te fukare, zaboravljaju da su uzeli vec titulu sa azmirom u klubu i znali su je proslaviti posteno, a sad ce fol umrijeti bez trofeja... Naime, rijec je o prestiznoj tituli prvaka Prve lige Federacije BiH

Zadnja izmjena: Giancarlo, dana/u 18 maj 2016, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
1942 1983 2001
Ima i ova.

Srčani ste, nema šta, treba se priznat. Ne ide vam nijedan klub u Evropu, a ismijavate one što su vas popišali i zaustavili u tome.

Srčani ste, nema šta, treba se priznat. Ne ide vam nijedan klub u Evropu, a ismijavate one što su vas popišali i zaustavili u tome.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jel ti kontas da je Zeljo zadnje 3,4 sezone odigrao vise meceva u toj Evropi nego taj tvoj bijedni klub za 97 godina ? Nadite neku bolju salu, jer ta i nije nesto. Izbore Evropu svakih 30 godina i jos se kurce, svasta.
1942 1983 2001
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zna se ko je musko u kuciwobly92 je napisao/la:Ima i ova.
Pa dobro to su ti kao u tenisu... Mi (sar i zelj) vodimo za daleko vise setova dok ste vi tek dobili ovaj gem
Cestitam Slobodi ma zasluzenom kupu!!!
Kakvih gemova buraz, Grand Slam-ova. Mi smo Federer, a oni su Mirza Basic 
1942 1983 2001
Što volim ove što izrone samo da ismijavaju nešto, a u kućicama su cijele godine.
Čuj Federer

Čuj Federer
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa ja, Federer. Sta ti nije jasno ? Federer = trofeji, Basic = bez trofeja. Prevedeno, Zeljo = trofeji, Sloboda = bez trofeja. Ili ja grijesim ?wobly92 je napisao/la:Što volim ove što izrone samo da ismijavaju nešto, a u kućicama su cijele godine.
Čuj Federer![]()
![]()
1942 1983 2001
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma malo ga radnik poremetio danas, razumi covjeka 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.