bolje da smo u Prvoj Ligi FBiH i da igramo protiv Radnickog
 bolje da smo u Prvoj Ligi FBiH i da igramo protiv RadnickogModeratori/ce: TaRgEt_,Aerials

bolje da smo u Prvoj Ligi FBiH i da igramo protiv RadnickogTi si haman najgori i kad pobijedimo busaš se u prsa sa svakim, 'ta će ko, Sloboda je Barca, a kad popušimo (ako se izborena Evropa može nazvat pušenjem s obzirom na sve) pljuješ opet. Ne ide ni to...Agamemnon je napisao/la: Da im se zahvalimo sto rade posao za koji su dobro placeni dok svako selo kiti se trofejima.
Šta je majstore, mogao dovesti koga god hoće a on iz Veleža igrače dovodi? A za čistku ćemo vidjeti, uostalom ne treba se ovdje 20 igrača mijenjatiNKMramor je napisao/la:Pa ko mu je kriv što je imao prosječnu ekipu sa 14 igrača, imao je šansu da se pojaca ekipa na polusezni, sam je birao igrače. A od čistke nema ništa.

Ko će dat pare...ne budi smiješan... Bila je prilika sinoć i preksinoć da Slobodasi dadne pare...Lako je tuđim k u r c e m gloginje mlatittuzlak1987 je napisao/la:Azmire hocemol biti luzeri citavu vjecnost? Eto to pitanje samo za njega, ako treba dati cemo mi pare samo da se dovedu igraci. Ebo ovo vise.. Svako selo ima trofej, a mi luzeri. Jel treba da pomremo bez trofeja..
Druze meni je ovo prvo finale na kojem nisam bio...(od rata na ovamo).SlobodaTuzla1919 je napisao/la:

Onda neka izvali i uzme trofej. Mi smo Tuzla, treci najveci grad u drzavi, boli me briga bolesnici su zasluzili jedan trofej u 100 godina.staragarda je napisao/la:Ko će dat pare...ne budi smiješan... Bila je prilika sinoć i preksinoć da Slobodasi dadne pare...Lako je tuđim k u r c e m gloginje mlatittuzlak1987 je napisao/la:Azmire hocemol biti luzeri citavu vjecnost? Eto to pitanje samo za njega, ako treba dati cemo mi pare samo da se dovedu igraci. Ebo ovo vise.. Svako selo ima trofej, a mi luzeri. Jel treba da pomremo bez trofeja..
bice bolje ba nemoj se nervirati ja sam razbio tv zena hoce da me ubije al sam se malo smirio ova uprava zasluzuju podrsku trofeji nam dolaze u buducnosti sigurno samo treba ovako nastaviti raditi nemoj da izgubis vjeru u slobodu sloboda se voli u dobru i u zluAgamemnon je napisao/la:Druze meni je ovo prvo finale na kojem nisam bio...(od rata na ovamo).SlobodaTuzla1919 je napisao/la:

6 puta gutam gorku pilulu.
Prosao sam sve sa ovim klubom.....
Ali dosta je bolan.
Tebi ako je dosta PL meni pun **** dodjemo do vode i uvjek zedni. ...svati 20 godina neuspjeha gusi me.....
Azmir ako ne dovede pojacanja i ne napadne titulu moze i on ici. ...toliko mi je tesko.
Wobly@
Disati ne mogu,a vi svatite kako hocete.
Da smo ispali prije nebi A rekao,meni je 8 finala puna kapa.
Koji je to "historijski uspjeh" ?[/quoteHElo je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Da im cestitamo na histrojiskom uspjehu FK Sloboda Tuzla, da im se zahvalimo za sve lijepe trenutke u ovoj sezone, da im se zahvalimo na yebanju malih plavih i kitara, da im se zahvalimo na borbi!
Eto na cemu da im se zahvalimo!
Mi smo igrali europu prije 12 godinaxeksor je napisao/la:Koji je to "historijski uspjeh" ?[/quoteHElo je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Da im cestitamo na histrojiskom uspjehu FK Sloboda Tuzla, da im se zahvalimo za sve lijepe trenutke u ovoj sezone, da im se zahvalimo na yebanju malih plavih i kitara, da im se zahvalimo na borbi!
Pa vjerovatno sto ces igrat evropu nakon 40 godina. Klub koji je zahvaljujući azmiru i igracima igrao na tri fronta. Zahvaljujući azmiru i upravi odblokirali racun. Igracima koji su pocrkali igrajući srijeda subota sa 14 igraca. Cjeni malo to. A nevristi i nepisi toooo kraljevi kad se pobjeđuje

Kao da nam je prvi puta da ispusimo titulu u zadnji cas.Niti prvi niti zadnji ajde ba.
 Kao da nam je prvi puta da ispusimo titulu u zadnji cas.Niti prvi niti zadnji ajde ba.
 J.e.b.o vas trofej
 J.e.b.o vas trofej2009.xeksor je napisao/la:Ja to neračunam evropom isto košto je i dinamo zagreb osvojio kup sajamskih gradova. Inter toto kup je savez većinom birao ko će nastupati, 2008 ako se nevaram bilo smo treći al nismo imali licence pa smo ostali kući eto, trebal još šta.
 trebali smo u Kup UEFA, ali nas sjebali u korist Sirokog
 trebali smo u Kup UEFA, ali nas sjebali u korist Sirokog  

Azmiru naklon do poda a ti igraci igraju za novce a ne za Xeksor-ovu ili neciju drugu ljubavxeksor je napisao/la:Koji je to "historijski uspjeh" ?[/quoteHElo je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Da im cestitamo na histrojiskom uspjehu FK Sloboda Tuzla, da im se zahvalimo za sve lijepe trenutke u ovoj sezone, da im se zahvalimo na yebanju malih plavih i kitara, da im se zahvalimo na borbi!
Pa vjerovatno sto ces igrat evropu nakon 40 godina. Klub koji je zahvaljujući azmiru i igracima igrao na tri fronta. Zahvaljujući azmiru i upravi odblokirali racun. Igracima koji su pocrkali igrajući srijeda subota sa 14 igraca. Cjeni malo to. A nevristi i nepisi toooo kraljevi kad se pobjeđuje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.