Kakav crni offside ljudi? Pa igrac Liverpoola dodao loptu Cokeu

Bravo Sevilla

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Cekaj da nas kinezi uzmu, pa cemo diskutovatChinaglia je napisao/la:necete dobit' Emeryjamuha milanez je napisao/la:sevilla![]()
vidis da je ovo postao manje vise djeciji forum..Baader je napisao/la:Je li stvarno ima ljudi koji prate fudbal i da misle da je ovo bio ofsajd?![]()
NYKnicks Fan je napisao/la:3 penala nije svirao liverpoolu
ja sam se izofirao, jer u usporenom snimku nisam vidio da se lopta odbila od igraca LiverpoolaSTEVIE je napisao/la:vidis da je ovo postao manje vise djeciji forum..Baader je napisao/la:Je li stvarno ima ljudi koji prate fudbal i da misle da je ovo bio ofsajd?![]()
A sta da ti kazem...Baader je napisao/la:Je li stvarno ima ljudi koji prate fudbal i da misle da je ovo bio ofsajd?![]()
Captain4 je napisao/la:Looserpool. <3
EDIT: Offside ko Ferhadija.
rece nam navijac arsenalatopnik1 je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:3 penala nije svirao liverpoolu
gubitnicka ekipa, navijo sam za njih srcem i dusom ali dajte malo realnosti
dupe biste dali da vam Kinezi dođu :mrgreen:muha milanez je napisao/la:Cekaj da nas kinezi uzmu, pa cemo diskutovat :rol:Chinaglia je napisao/la:necete dobit' Emeryjamuha milanez je napisao/la:sevilla :tokralju: :tokralju:
Ista situacija , jbg dešava se. Al jbt led ovo je fakat smiješno kakvo je suđenje. 3 penala je Liverpool trebao imati.akisarajevo92 je napisao/la:ja sam se izofirao, jer u usporenom snimku nisam vidio da se lopta odbila od igraca LiverpoolaSTEVIE je napisao/la:vidis da je ovo postao manje vise djeciji forum..Baader je napisao/la:Je li stvarno ima ljudi koji prate fudbal i da misle da je ovo bio ofsajd?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.