siskobn je napisao/la:Ako cemo iskren osvrt na obje utakmice Radnik zasluzeno podigao trofej,Petrovic ubio taktikom pocistio Musemica i pokazao da je mozda i najbolji trener u BiH,sto se tice Tuzlanske Slobode onoliki pritisci u Tuzli gluposti guranje a kod nas jednu sansu nisu uspjeli napraviti vise je nego sramota.ama da je jedan sut da valja bio.Musemic pokazao da je temperamentan,jeste strucnjak ali nas celo s njim brise patos o kulturi da ne govorim,umjesto da smiruje igrace god vodstva |Radnika on unosi dodatnu nervozu.Sloboda neprimjetna Fukare opravdale nadimak,iako ih vise gotivimo ot Sarajlija jer je Bijeljina i Tuzla nekako mentalno dva ista grada i da svaki Tuzlak smije ladno prosetati u bojama gradom bez da ga iko dira bacanje dimnih,skandiranje cigani u Tuzli i sl neka im je na cast u Bijeljini su docekani kao carevi izmjesani sa domacim navijacima bez ijednog incidenta cak nije bilo i uobicajenih nacionalnih prepucavanja i ponosim se mojom Bijeljinom sto zna docekati i ispratiti ljudski.Ko kaze da nije tako bilo svaka mu cast neka me demantuje ali Radnik zasluzeno odnosi pehar trofej
Izvini a koji si ti nas ili njihov Svugdje u svijetu se prilikom intoniranja himne ustane i mirno odslusa himna nebitno cije zemlje tvoje ili tuđe. Sta ko pjeva ili dobacuje je nebitno ti gledas svoje ponasanje. Sto se tice Fukara mislim da u trenutku intoniranja himne da nisu bili ni usli na stadion posto su tek kasnije otpjevali tekst koji tebi bode usi.
Ni naš ni njihov .Razmišljam svojom glavom.Ta himna je nametnuta ničija i ne poštuje je niko ...
Tako je kako je.Evo konkretno da pitam tebe.Koja je tvoja himna ova koja se intonirala ili Jedna i Jedina.Ne možeš imati 2 himne...
Himna moje drzave je kompozicija Dusana Sestica koja se danas intonirala i ona nije nametnuta (ako mislis na strance) nego je izabrana od strane parlamenta BiH.
Izvini a koji si ti nas ili njihov Svugdje u svijetu se prilikom intoniranja himne ustane i mirno odslusa himna nebitno cije zemlje tvoje ili tuđe. Sta ko pjeva ili dobacuje je nebitno ti gledas svoje ponasanje. Sto se tice Fukara mislim da u trenutku intoniranja himne da nisu bili ni usli na stadion posto su tek kasnije otpjevali tekst koji tebi bode usi.
Ni naš ni njihov .Razmišljam svojom glavom.Ta himna je nametnuta ničija i ne poštuje je niko ...
Tako je kako je.Evo konkretno da pitam tebe.Koja je tvoja himna ova koja se intonirala ili Jedna i Jedina.Ne možeš imati 2 himne...
Himna moje drzave je kompozicija Dusana Sestica koja se danas intonirala i ona nije nametnuta (ako mislis na strance) nego je izabrana od strane parlamenta BiH.
Pa što je onda tvoje Fukare ne poštuju nego pjevaju drugu dok se intonira...I svi navijači BiH...
Prvo ti to rješi s njima pa onda prozivaj Bjeljince....
Koji dvoličnjak ...
Ovi još uvijek o himnoj... @HElo Carlos Westendorp je nametnuo tu himnu, tj. nisu mogli da se dogovore i on je proglasio to himnom. Tita ti nemoj više. A i ovaj @slobodnjak na neke finjake pokušava da omalovažava BiH. Obojica ste bljak.
slobodnjak je napisao/la:Pa što je onda tvoje Fukare ne poštuju nego pjevaju drugu dok se intonira...I svi navijači BiH...
Prvo ti to rješi s njima pa onda prozivaj Bjeljince....
Koji dvoličnjak ...
Svoju filozofiju proseravaj nekome drugom, himna BiH je danas izvizdana od strane domace publike zato sto je jedan od simbola drzavnosti Bosne i Hercegovine
PitarBordo je napisao/la:Ovi još uvijek o himnoj... @HElo Carlos Westendorp je nametnuo tu himnu, tj. nisu mogli da se dogovore i on je proglasio to himnom. Tita ti nemoj više. A i ovaj @slobodnjak na neke finjake pokušava da omalovažava BiH. Obojica ste bljak.
Ko ti je kriv kad historiju himne rođene države ne znaš. Idi sad guglaj ko je ovaj čiko što sam ga spomenuo, pošto ti reče gore nešto drugo za tu himnu... Dobro mi boda imamo kad nam dignitet takvi brane.
Vazda ista prica nakon utakmica ,daj bola vise manite se politike,vazda ce bit divljaka sto ce zvizdat,i skandirat gluposti,ako neko nije usto na himnu to je njegovo pravo,i gotovo bolje da sjedi ne radi nista ,nego da ustane i zvizdi i urla,kanite se vise prica u krug.
Mislim da ce ovaj kup biti jos vise neizvjesan u novoj ligi posto ce biti vise kola i vise umora, razvlacenja k'o sto je Radnik radio ove godine, ili u slucaju da je neko daleko dogurao u kupu ali je na dnu tabele onda ce im u oba smjera puknuti.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
SamoTravnik je napisao/la:Samo baklje u teren, bravo. Opet 3-4.000 kazne.
Koje baklje? Gejlije bijeljina, samoprozvani incident, navijaci fk cz bg i Fk Radnika koriste pirotehniku? Nema sanse. A mozda i ima. Dosli bjelogradjani crveno bijele boje u pomoc svojim koprenedrinjanima i donijeli pokoji komad signalnih baklji...
HElo je napisao/la:
Svoju filozofiju proseravaj nekome drugom, himna BiH je danas izvizdana od strane domace publike zato sto je jedan od simbola drzavnosti Bosne i Hercegovine
Njihova himna i nije ta... Pusti uostalom, kao da ce svi na svijetu vasu himnu docekati aplauzom, pa niciju himnu nece svi tako docekati. Polako.