Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Da je odigrao bilo gdje ovaku brutalno dobru polusezonu itekako bi ga spominjao...
Kad je potpisivao drugacija je prica bila jer sam mislio da je mrtav igrac.... ali od prve utakmice je pokazao da ce biti klasa za ovu ligu... i poslije je bio jos bolji... trenutno prvi igrac ove lige...
Ne bi se iznenadio da vec sada predje u neki bolji klub... da ne ceka iducu godinu kad mu ugovor istice...
Kad je potpisivao drugacija je prica bila jer sam mislio da je mrtav igrac.... ali od prve utakmice je pokazao da ce biti klasa za ovu ligu... i poslije je bio jos bolji... trenutno prvi igrac ove lige...
Ne bi se iznenadio da vec sada predje u neki bolji klub... da ne ceka iducu godinu kad mu ugovor istice...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Najbolji igrač Lige je Zeba ili Benko. Čuj Stevanović. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Stevanović nije najbolji igrač lige, ali u nedostatku kvalitetnih krila trebamo probati svako koje igra konstantno i koje je imalo značajniju ulogu u nekom klubu.
Primjer Duljević, samo što Steva ima nešto bolju statistiku, dok je Haris pao u ovoj polusezoni.
Primjer Duljević, samo što Steva ima nešto bolju statistiku, dok je Haris pao u ovoj polusezoni.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
ebo li te kosoric u supa.k a ti njega
kakav promasaj Bazdarevica sa ovim dodatnim igracima iz PLBiH ne znam koji mu je fazon zvati igrace od kojih rep. nema interesa ni koristi tipa Kenan Piric Kosoric Stevanovic jedino donekle Grahovac jer je mlad i perspektivan pa da se nagradi pozivom ostalo je bezveze i bespotrebno..
Ni Duljevic , ni Stevanovic nemaju sta traziti u reprezentaciji. Sikter i jedan i drugi.Rokoko87 je napisao/la:Stevanović nije najbolji igrač lige, ali u nedostatku kvalitetnih krila trebamo probati svako koje igra konstantno i koje je imalo značajniju ulogu u nekom klubu.
Ovo je cirkus koga sve poziva.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ne shvataš, pošto na krilu imamo jedino Višću i Lulića, potrebno je pokušati pronaći njihove zamjene.emir79 je napisao/la:Ni Duljevic , ni Stevanovic nemaju sta traziti u reprezentaciji. Sikter i jedan i drugi.Rokoko87 je napisao/la:Stevanović nije najbolji igrač lige, ali u nedostatku kvalitetnih krila trebamo probati svako koje igra konstantno i koje je imalo značajniju ulogu u nekom klubu.
Ovo je cirkus koga sve poziva.
Koga bi ti kao njihove zamjene, živo me zanima?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ne trebaju zamjene ako nisu dostojne, a ova dvojica nisu ni za berbe kukuruza.Rokoko87 je napisao/la:
Ne shvataš, pošto na krilu imamo jedino Višću i Lulića, potrebno je pokušati pronaći njihove zamjene.
Koga bi ti kao njihove zamjene, živo me zanima?
Nemamo mi nikakvog haira od njih. Jedan nije u stanju da igra protiv Olimpica, Slobode, a drugi protiv Slavije i Rudara, i takvi da nam igraju za reprezentaciju. Goni to sve , da ne kazem gdje.
Zato može Slino na krilo i Anelka
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tino je doktor fudbala za ovu dvojicu, ne znam zasto spominjes Anela u tom konteksu kad tip sa krilom nema nikakve veze.bhsport je napisao/la:Zato može Slino na krilo i Anelka
Trebao je i Zahirovica jos pozvati
reprezentacija poslije SP je tragedija...
Realno ovo je smijesno, cuj Bekic u reprezentaciji, Kosoric.
Najbolji stoper lige je Memisevic, trebao je dobiti poziv i prije Graovca.
Najbolji stoper lige je Memisevic, trebao je dobiti poziv i prije Graovca.
- bosnacazin
- Kontakt:
Uvijek mi je drago kad se pozivaju igraci iz BHT PL, al ovo mi je pomalo cudan izbor. Kosoric kvalitetom zasluzuje poziv, al opet ima 29. god, pa bi bilo bolje mladjeg nekog ubaciti, Graovac ozljedjen, nema boljeg izbora od Memisevica. To bi ujedno i bila nagrada njemu i Radniku za dobru sezonu.Stevanovic ima sigurno kvalitet, ali definitivno nije u nekoj bajnoj formi, logicniji izbor mi je Todorović ili Zakaric.
Kozulj, Karacic i Piric zasluzeno, dobre sezone, samo malo mi je previse golmana, al ok.
Ordagic moze proci.
Bekic stvarno nema smisla, ne znam po kojem je on kriteriju, ako nema u PL boljeg lijevog beka, onda sigurno Letic treba dobiti sansu.
@Lakoste, lajk za avatar
Kozulj, Karacic i Piric zasluzeno, dobre sezone, samo malo mi je previse golmana, al ok.
Ordagic moze proci.
Bekic stvarno nema smisla, ne znam po kojem je on kriteriju, ako nema u PL boljeg lijevog beka, onda sigurno Letic treba dobiti sansu.
@Lakoste, lajk za avatar
Smiješni su pozivi Bekiću i Kosoriću. Bekić nema šta tražiti i u širem spisku igrača iz PL, kao ono okupljanje u Zenici. Memišević i Todorović su zaslužili poziv.
Nad tobom sunce najljepše sja
- JohnCleese
- Kontakt:
Da li na tom kupu u Japanu igraju samo kajle iz BHTPL ??
U tom slucaju opravdavam poziv Kosorica i Almira Bekica
Ako ce tamo ici najjaca reprezentacija bez 6-7 nasih igraca koji imali najvise utakmica u sezoni, a koje bi trebali zamjeniti momci iz Pl onda su to bez ikakve klupske pristrasnosti ovi momci : Piric, Ordagic, Karacic,Graovac, Kozulj, Memisevic, Hodzic, Duljevic, Stevanovic.
U tom slucaju opravdavam poziv Kosorica i Almira Bekica
Ako ce tamo ici najjaca reprezentacija bez 6-7 nasih igraca koji imali najvise utakmica u sezoni, a koje bi trebali zamjeniti momci iz Pl onda su to bez ikakve klupske pristrasnosti ovi momci : Piric, Ordagic, Karacic,Graovac, Kozulj, Memisevic, Hodzic, Duljevic, Stevanovic.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Mogao je dati sansu malom Hadziahmetovicu. Decko i danas 90 minuta odigra protiv Besiktasa.
Cocalic, Hadzic nemaju sta traziti u repci.
Sredina Pjanic, Besic, Cimi, Vrancic, Grahovac, Susic i davati sansu Amiru.
Hajrovic je poceo igrati u Spaniji, ulazi sa klupe. Mogao mu je ponovo pruziti sansu, izgleda da se lik vraca.
Hajrovic je poceo igrati u Spaniji, ulazi sa klupe. Mogao mu je ponovo pruziti sansu, izgleda da se lik vraca.
Pa normalno da logika stvari nalaze da mali Hadziahmetovic koji je sa 17 godina igrao vaznu ulogu u Zeljeznicaru I kao takav expresno prodat u Tursku mora imat prioritet nad nekakvim poluproizvodima koje Bazdarevic poziva po samo njemu znanim standardima. Necu sada o imenima da se ne bi poceli klupski zbijati u rovove. Ako je zelio pomoci nekim klubovima u prodaji igraca to je morao raditi sa nekakvim smislom. Pozvati par mladih igraca bi bilo OK ali ovaj izgleda pravi nekakvog krizanca igraca PL, igraca koji igraju po nekim suludim kriterijima I ostatak od reprezentativaca koji se motaju u I oko reprezentacije. Mogao bi nam on prirediti I kakvu blamazu u Japanu. Sto je najgore kako stvari stoje poslije Kirin kupa opet nece znati na koga se moze racunati ako se ne daj boze Besic povrijedi. Nadam se da su ova imena samo ideje novinara a ne I Bazdarevica jer bi mi sa njim u suprotnom mogli nadrljati I gore nego sa Susicem.soko je napisao/la:Mogao je dati sansu malom Hadziahmetovicu. Decko i danas 90 minuta odigra protiv Besiktasa.
To objavio spisak?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Daj Meša zovi Hajradinovića, momak igra u strašnoj formi, bolji je od bilo kojeg krila iz Premijer Lige!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015