LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

yasminho
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la yasminho » 18 jun 2010, 12:14

-Paja je napisao/la:
make je napisao/la:
tax je napisao/la:rondo je najbolji igrac svih vremena i trenutno je za 3 klase iznad svih i igrac koji ce biti zauvijek najbolji jedino ako koji mali rondo se n ebaci na oca

RONDO DOMINIRA

ovo sam morao citirati...

pa covjek se usro u zadnjoj cetvrtini, osim one trice nije prno... :o :o :o
Samo reci sta je to Bryant napravio u cijeloj utakmici? Hahaha zatvoren uz milion suteva ubacio je ono poena sto je ubacio i to vecinom za slobodnih bacanja i neko tog kokosara i poluigraca poredi sa Jordanom.
jbt covjece koji si ti protagonista! Pa bryant je zadnju deceniju najbolji igrac NBA! Evo i sada je proglasen za MVP...
Protiv bostona je u finalnoj ubacio najvise poena i jedan je od onih koji su najzasluzniji za titulu!
Budi realan jbg!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 18 jun 2010, 12:18

make je napisao/la:
tax je napisao/la:rondo je najbolji igrac svih vremena i trenutno je za 3 klase iznad svih i igrac koji ce biti zauvijek najbolji jedino ako koji mali rondo se n ebaci na oca

RONDO DOMINIRA

ovo sam morao citirati...

pa covjek se usro u zadnjoj cetvrtini, osim one trice nije prno... :o :o :o
rondo je najbolji i sinoc bio all round igra i ko se sasro majketi jes si gledo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 18 jun 2010, 12:20

-Paja je napisao/la:Mene bi bilo stid!

Bando lopovska, ofirno sudjenje!
ahahahha...

mene je stid eto ako ce ti biti lakse :D :D :D

Bryant???? MVP!!!!

dovidjenja, prijatno ;)

za ovog iznad...

rondo???

sine, ti mora da nisi bio naspavan nocas, imas danas nekad snimak ;)
Por que ? Por que somos los mejores...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 jun 2010, 13:13

Forever in our shadow nomads!
Dio Arsenala

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 18 jun 2010, 15:54

majestic24 je napisao/la:
IVICA OSIM je napisao/la:racuna se ali je nisu oni osvojili
Nego???
baltimore je osvojio 1948
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 18 jun 2010, 16:08

čestitke igračima LA Lakersa na osvojenoj tituli.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 jun 2010, 18:20

Pasha je napisao/la:čestitke igračima LA Lakersa na osvojenoj tituli.
Moze li cestitika i navijacima koji su X puta gubili zivce tokom ove sezone :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jun 2010, 18:29

Pa ponovo titula. :D :D
Odbrana trofeja koji pripada najboljem timu NBA lige. Lakersima sve cestitke, jos jedan veliki uspjeh su ostvarili.
Bryant je zvijer! 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 jun 2010, 18:38

Evo nasao sam jednu kolumnu..iskreno,malo su mi zivce povukli,al et. Procitajte pa mi recite vas komentar

Kobe Bryant napravio je sinoć novi korak u piramidi najboljih igrača svih vremena. Pobijedivši najveće rivale, Boston Celticse, Kobe je uzeo svoj peti prsten prvaka, izjednačivši se tako s Magicom Johnsonom, još jednim legendarnim Lakerom i nastavivši svoju misiju hvatanja najvećeg košarkaša svih vremena. No, Kobe nikad neće uhvatiti Michaela Jordana, neovisno o broju naslova prvaka...

Sedmom utakmicom najvećih rivala okončana je još zanimljiva NBA sezona, a samim time i razdoblje nesanice za sve koji vole i nogomet i košarku - pratiti tri nogometne utakmice tijekom dana, pa onda Lakerse i Celticse tijekom noći svakako je gušt, ali nepogoda za normalan bioritam. Sada nam ostaju "samo" ove tri nogometne utakmice.

O tituli Lakersa nema se što puno govoriti. U dvoboju dviju očito vrlo izjednačenih, umornih i iscijeđenih momčadi, na kraju je pobijedila ona s prednošću domaćeg terena, kao što je najčešće slučaj sa sedmim utakmicama u NBA serijama, posebno finalima. Ni Celticsi ni Lakersi nisu pružili nezaboravnu partiju, ali sedma utakmica finala donosi takav pritisak, takve tenzije i takvu napetost da je nemoguće očekivati bilo što drugo osim ovakve bitke, rata koji smo vidjeli. Slično kao u posljednjoj sedmoj utakmici finala, onoj između San Antonija i Detroita 2005. godine, domaći navijači bili su taman dovoljan jezičac na vagi da poguraju svoju momčad do naslova, 16. u vitrinama Lakersa (pet osvojenih u Minneapolisu). Boston je sa 17 titula opet za samo jedan korak ispred.

Povijest je iznimno važan dio svakog sporta, i upravo je zbog povijesti finale Lakersa i Celticsa toliko zanimljivije od svakog drugog. Priznajem da sam veliki "štreber" po pitanju povijesti NBA lige i da mi je upravo zbog toga zanimljivije pokušati staviti Kobea Bryanta u povijesni kontekst nego analizirati koliko je važna bila ozljeda Perkinsa ili gdje je Ray Allen izgubio šut nakon druge utakmice.

Ako ste među onima koji "ne vole usporedbe", ovo nije tekst za vas. Istina je da tih usporedbi ima puno previše, a posebno "novih Jordana", no kada jedan igrač i po brojkama i po dojmu dosegne status jednog od najvećih svih vremena, smatram da je zanimljivo argumentirati - gdje točno je njegova pozicija? Uostalom, zar nam nije zbog toga sport toliko zanimljiv, jer uvijek i svugdje, na skoro bilo koju temu, možemo raspravljati?

Kobe je definitivno najzanimljiviji košarkaš nakon odlaska Michaela Jordana (onog prvog odlaska), kao i vrlo polarizirajuća ličnost. Navijači Lakersa ga, naravno, štuju kao novog košarkaškog proroka, no ostatak SAD-a (a i svijeta) je podijeljen, a na tu percepciju utjecalo je mnogo toga, od svih majstorija na terenu, svih pogođenih šuteva sa zvukom sirena, preko osvojenih pet prstena do epizode s navodnim silovanjem, odnosa sa Shaqom ili neuspjeha koje je doživio kada pored sebe nije imao najboljeg centra tog trenutka. Jer, Shaq je to sigurno bio početkom 2000-tih, a Gasol je napadački to danas, iako ne toliko dominantan kao O'Neal.

Ni najveći "mrzitelji" Bryanta danas više nemaju argumente kada se postavi pitanje "je li među najvećima ikad". Pet prstena je na ruci, mnogobrojni rekordi su postavljeni, a još više će ih pasti do kraja karijere, jer uskoro 32-godišnji Kobe već je odigrao 14 NBA sezona, samo jednu manje od Jordana. Već je najbolji strijelac Lakersa u povijesti, već je postigao 81 koš u jednoj utakmici, već ima niz rekorda koji počinju s "Kobe je najmlađi igrač koji je došao do brojke od..."

Što se tih brojki tiče, Kobe će u mnogočemu nadmašiti MJ-a. Postići će ukupno više koševa, odigrati više utakmica, ubilježiti više pobjeda, najvjerojatnije - osvojiti i više naslova. Iako je do svakog naslova teško doći, ova šampionska momčad Lakersa dugoročno je vezana za klub (osim Phila Jacksona) i ima sve predispozicije biti izgledan kandidat za naslov barem još 3-4 godine.

Što se vizualnog dojma tiče, Kobe ni tu nema problema. On ima svaki potez, prekrasan šut i sve košarkaške tehnike, atletski nije toliko snažan kao "Gospodin Zrak", ali je (pod)jednako atraktivan. Ne bi bilo presmiono ni reći da je Kobe Bryant najelegantniji bek-šuter svih vremena, jer njegov ulaz i dribling su čak za nijansu profinjeniji od Jordanovih.

Jordan ili Kobe, to nije dilema aktualnog trenutka. Pravo je pitanje - kada bi Bryant karijeru završio, recimo hipotetski, sa sedam naslova i s najviše postignutih koševa u povijesti, bi li MJ morao tron namijenjen najvećem prepustiti Bryantu, ili makar napraviti mjesta i za njega?

Ne. Michael Jordan ostat će najveći košarkaš svih vremena i nakon umirovljenja Kobea Bryanta.

Zašto je tomu tako, mogla bi se napisati knjiga. Mogli bismo razgovarati brojkama, mogli bismo razgovarati kroz mnogobrojne priče i legende o Michaelu Jordanu i tomu kolika je on zvijezda bio, koliko je učinio za imidž NBA lige i postao zaštitno lice košarke uopće. Za Michaela Jordana apsolutno znaju i svi koji nisu pogledali jednu košaršaku utakmicu u životu.

No, još bi lakše bilo pogledati ponovno sedmu utakmicu finala između Bostona i Lakersa.

Kod Michaela Jordana, dvojbe nikada nije bilo - on je u svakom trenutku, u svakoj utakmici, u svakom finalu bio najbolji igrač na parketu, u ligi, na svijetu. Kod Kobea nije tako uvijek. I to je razlika između Michaela Jordana i svih drugih igrača u povijesti.

Od sedam finala u kojima je igrao, Kobe je samo u dva bio najkorisniji igrač, s time da bi neki međunarodni žiri vjerojatno ozbiljnije razmotrio kandidaturu Paua Gasola u ovom posljednjem, s obzirom da je Španjolac bio igrač kojem su Lakersi išli kada su trebali nekakav napad u zadnjoj četvrtini zadnje utakmice - to ne zvuči kao nešto što bi se dogodilo Jordanu. Korektno je, uostalom, i sam Bryant odao priznanje "velikom Španjolcu" što ga je izvukao u toj sedmoj utakmici.

Jordan je bio najlakši izbor na svijetu za MVP-a u svih šest finala koje je igrao.

Od 14 sezona koliko je u NBA, Kobe Bryant samo je jednom bio najkorisniji igrač lige (trebao i mogao biti još jednom, 2006.). Jordan je bio pet puta (trebao i mogao biti još tri puta, 1990., 1993. i 1997.) Kobe je dva puta bio najbolji strijelac lige, Jordan 10 puta. Kobe je dva puta u karijeri imao prosjek poena veći od 30.1, a to je Jordanov prosjek - u cijeloj karijeri, uključujući sezone u Washingtonu.

Kada su mediji uoči finala 1992. godine forsirali priču "Drexler ili Jordan", MJ je Drexlera apsolutno uništio u jednom poluvremenu. Zabio je šest trica i 35 poena samo u prvom dijelu (oboje NBA rekord). Kada su novinari "iz dosade" dali MVP nagradu Karlu Maloneu u regularnoj sezoni 1996./1997., MJ ga je pokorio u finalu. Kada je Charles Barkley odigrao utakmicu karijere u drugoj utakmici finala 1993. godine (42 poena, 13 skokova), Jordan je odgovorio s 42 poena, 12 skokova i devet asistencija, s nizom ključnih koševa u završnici za pobjedu Bullsa. Seriju je završios 41 košem u prosjeku, rekordom NBA finala.

S Jordanom jednostavno nikad nije bilo upitno tko je najbolji, uvjerljivo i daleko najbolji košarkaš u tom trenutku.

Zbog toga vrijedi podsjetiti da Jordan nije samo veliki pobjednik. Jer, ako hoćete velikog pobjednika, nećete naći većeg od Billa Russella, osvajača nevjerojatnih 11 prstena u 13 sezona, pobjednika u svih 10 sedmih utakmica koje je igrao. No, najvećeg košarkaša ne mogu definirati samo prsteni, postoji uostalom devet igrača s više naslova od Jordana.

Jordan je u svoje vrijeme bio nezaustavljiv. U sezoni 1986./1987. Jordan je zabio 40 ili više koševa u 37 utakmica. Sezonu poslije postao je prvi čovjek ikada koji je u dvije utakmice zaredom u doigravanju zabio više od 50 poena. Pet puta je zabio više 60 ili više (uključujući legendarnih 63 Birdovim Celticsima usred Bostona u doigravanju), 34 puta 50 ili više. Jordanova karijera puna je brojki poput onih iz serije protiv Philadelphije 1990. godine - u prosjeku 43 poena, 7.4 asistencija i 6.6 skokova. Mnogi su spremni tvrditi da bi Jordan, kada bi igrao po današnjim pravilima gdje se puno više štite napadači od kontakta, zabijao 40-45 koševa u prosjeku.

Pamte se svi pobjednički šutevi, ali Jordan je iz dana u dan gazio protivnike nesmiljenom i do tada neviđenom žestinom, kakvu je Kobe tek sporadično dosegnuo. Već prije prvog osvojenog naslova svima je bilo jasno da je Jordan najbolji živući košarkaš, a svi uspjesi Bullsa, uključujući šest naslova kao i najbolju regularnu sezonu u povijesti (72-10), uljepšali su mu rezime.

Kobe je, nakon Jordana, najveći borac i najveći radnik u ligi. No, zanimljivo, njihovi motivi su različiti.

Kobe je veliki štovatelj NBA povijesti, od malih je nogu studirao karijere i igre svih velikih košarkaša, kopirao poteze i sanjao da bude najveći. Od početka karijere to je ono čemu je Kobe težio, njegov ultimativni cilj bio je i ostao nadmašiti Jordana. Zbog toga se raspao odnos s O'Nealom, jer Kobe je htio biti glavna zvijezda momčadi, a na terenu to nije uspijevao pokazati; da su im ciljevi bili naslovi, bez problema bi ih osvojili barem još 2-3. Zbog toga je bio očajan kada su Lakersi bili slabi poslije odlaska O'Neala. Zbog toga je u doigravanjima znao imati čudnih utakmica, od onih u kojima je previše forsirao šut, preko onih u kojima je previše dodavao suigračima do onih u kojima se raspao, poput odlučujućih finalnih utakmica protiv Bostona 2008. (šesta), ali i 2010. (sedma). Kobe je igrao za povijest i slamao ga je pritisak. Ušao je u utakmicu s razmišljanjem da mora odigrati veliku utakmicu kako bi popunio CV, forsirao je šuteve koje aspirant na titulu najvećeg sebi ne može dopustiti.

Jordanova motivacija bila je jednostavnija - on je želio pobijediti. Uvijek i svugdje, u košarci ili u bilo čemu drugome. Kada je jednom izgubio na ping-pongu od suigrača Roda Higginsa; kupio je stol i vježbao dok nije postao najbolji stolnotenisač u momčadi.

I njegov govor pri ulasku u hall-of-fame sugerirao je da se radi o čovjeku koji čak ima blagi natjecateljski poremećaj - Jordan je u apsolutno svakoj sitnici tražio motiv za gaženje protivnika. Ima jedne priča iz 1990. godine, kada je na treningu Scottie Pippen izazvao Jordana s nekoliko izjava - Jordan je nakon toga uništio Pippena, tada već jednog od najboljih obrambenih igrača lige; zabio mu je toliko koševa u nizu da ga je Pippen nakon nekog vremena zamolio "Slow up, man".

Uz sve svoje vrline, nagrade, rekorde, poteze i prstene, Kobe neće moći nadmašiti Jordana, jer jednostavno na vrhuncu karijere nije uspio biti jednako nedodirljiv i nezaustavljiv kao Michael Jordan.

Kobe će nadmašiti Magica Johnsona i postat će drugi najbolji vanjski igrač u povijesti košarkaške igre.

Ali mjesto na vrhu ostat će Jordanovo i nakon Kobea Bryanta.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 jun 2010, 20:38

Ko je ovo piso đe je RR ovdje :roll: :lol: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 18 jun 2010, 23:18

majestic24 vidim da ti se nije svidio ovaj clanak ali po meni je realan skroz...i ja volim lakerse i kobea ko oci svoje tako da se izrazim pratio sam ih i navijao i kad su bili losi za razliku od nekih instant navijaca, ali stvarno kada sam citao ove brojke i sve bolji je jordan za nijansu od Bryanta... kada se prica o najboljim dogurat ce do druge pozicije na toj vjecnoj listi iz sebe ce ostaviti sva velika imena posebno to naglasavam kod lakersa da je ispred magica,jabbara, westa, wilta ali fali ipak nesto... naravno ovo su drugacija vremena nego prije, ne bi ni russell osvojio 11 titula da je bila ovolika konkurencija kao danas, ili 80-tih kada su igrali samo boston vs lakersa...i jordan je bio u maloj prednosti tu jer nije bilo toliko jakih timova kao danas..ali treba sve realno posmatrati...

Jordan prvi,Kobe drugi,Magic treci i onda idu svi ostali u par promila razlike
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 jun 2010, 23:40

collector je napisao/la:majestic24 vidim da ti se nije svidio ovaj clanak ali po meni je realan skroz...i ja volim lakerse i kobea ko oci svoje tako da se izrazim pratio sam ih i navijao i kad su bili losi za razliku od nekih instant navijaca, ali stvarno kada sam citao ove brojke i sve bolji je jordan za nijansu od Bryanta... kada se prica o najboljim dogurat ce do druge pozicije na toj vjecnoj listi iz sebe ce ostaviti sva velika imena posebno to naglasavam kod lakersa da je ispred magica,jabbara, westa, wilta ali fali ipak nesto... naravno ovo su drugacija vremena nego prije, ne bi ni russell osvojio 11 titula da je bila ovolika konkurencija kao danas, ili 80-tih kada su igrali samo boston vs lakersa...i jordan je bio u maloj prednosti tu jer nije bilo toliko jakih timova kao danas..ali treba sve realno posmatrati...

Upravo zbog tih drugih vremena. Necu pricati o njima,jer fakat nisam bas najbolje upucen u to. Al siguran sam da nije bila jaka konkurencija. OK,bilo je extra igraca,al pogledaj danas konkurencije.

Za mene je Kobe najbolji svih vremena. Postujem ja Jordana i sve druge velikane,al Kobe je Kobe.

Jel vas zanima ko je Kobe?? Zasto James nije doveo Cavse do prstena,ili Howard Orlando,Durant Okalhomu,Anthony Denver??? Oni nisu ta velicina kao Kobe. On cini jednu stepenicu vise u odnosu na druge i donosi prevagu u svom timu.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 18 jun 2010, 23:55

ma znam ja to sve...ali ljudi gledaju tih 6/6...mnoge prosjeke koje mozda kobe nece stici...normalno kobe ce postati bolji strijelac od njega,mozda i vise prstenova,igrao i vise finala,i postavi neke rekorde prije njega ali sta ces...

sve to stoji sto kazes danas svaka skoro ekipa ima po jednu zvijezdu koja moze utrpati 30+ poena...ali fali im nesto sto kobe ima

jos nesto svi su manje vise izgubili povjerenje u danasnje igrace radi all star tima amerike iz 92 koja je sve razbila,a ovi novi nisu mogli nista, normalno dok pravi igraci nisu nasli u repki... to je ipak vjecna dilema...

uvijek ce biti 50/50...oni koji ga vole i oni koje ga mrze

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 jun 2010, 23:57

Eh evo i ja da nesta napisem, a danas sam bio i sretan i tuzan, no sada se okrecemo Lakersima.

Prvo: Moje veliko saucesce ide "haterima" Lakersa i Kobe-a, i navijacima Jamesa, koju su vec sigurno bili pripremili tekstove za pljuvanje po velicini koja ima 5 NBA naslova.

Drugo: Konacno je srusen taj mit zvani "Boston Celtics" sto se finala tice, i kao sto Kobe kaze ova je titula najsladja, jer su oni u pitanju.

Trece: Eh sada bih se vratio na moj pesimizam koji me je hvatao u ovoj seriji pa bih ga zelio sada malo pojasniti, posebno je upuceno clanovima foruma i navijacima Lakersa (Adnan24, Majestic24, Neno#4 i ŠB Fields). Kao sto sam vec ovdje par puta napisao za Lakerse navijam od 1999.godine, kada su od Spursa jednom izgubili 22 razlike, i isto kao vi prozivio sam trenutke radosti i trenutke tuge u ovih 11 godine. Mozda je moja kritika ove sezone bila malo strozija nego prosle godine, ali to je jer sam cijelo vrijeme poredio igre iz ove i prosle godine. Jednostavno prosle godine smo nekako djelovali sigurnije, i sve me je bilo strah da nije doslo do umora igraca, jer smo cesto znali sve prokockati u posljednjim minutama utakmice i ta je kritika bila iz razloga da se sto manje nerviram kada gledam utakmice. Eh onda je doslo veliko finale protiv Bostona, gdje sam ja vise gledao na historiju nego na kvalitete trenutnih igraca (nesto slicno kao u fudbalu Mainz, moze dobiti svakoga ali obje utakmice gubi protiv Fuertha), eh tako je su na mene djelovali Celticsi. Nakon izjednacenja serije i moje kritike, Lakersi su me odmah demantovali, zatim su uslijedila dva poraza, dje sam posebno bio razocaran utakmicom broj pet gdje samo igrao jedan igrac, i tada sam stvarno mislio da je sve gotovo, ali opet su pokazali snagu i demantovali me. Eh onda je dosla ta sedma utakmica, i gledajuci opet historiju jedino je domaci teren bio na nasoj strani. Dva puta smo s Celticsima igrali sedmu utakmicu i dva puta smo porazeni i ja sam znao da ce Kobe odraditi svoje samo je bilo pitanje hoce li ga drugi slijediti. Ove godine najveci kriticati smo bili Majestic24 (Artest) i ja koji je kritikovao cijelu ekipu, no ovo je radjeno vise iz neke zelje za vecim uspjehom nego iz neke lose navike. Ali eto izgleda da i ja znam biti sretan jer kada sam uvijek govorio da je gotovo uvijek smo pobjedili, mozda je je to bila moja taktika, mozda Sasa Vujacic cita ovdje i prenosi ostalim igracima nase upute i svaijete. :D :D

Cetvrto: Nema Adnana24 da s nama proslavi ovu veliku titulu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 jun 2010, 13:47

Razlog zasto sam ja poceo da navijam za LAL je taj sto sam trazio jednostavno zamjenu za velikog Michaela. To je bio jedini razlog, Kobe je bio neka iole pristojna zamjena, ali Michael je Michael i tu nema puno price ili dvojbe, jednostavno najbolji, najjaci, covjek sinonim za kosarku. Mozda da se kobe pojavio prije njega mozda bi tako bilo, ali ovaj tekst sto je postavljen je nesto najbolje sto sam ja procitao u zadnje vrijeme, a procitao sam dosta toga..

@amerosm, svi smo mi tu da ih bodrimo, niko tebi nista nije zamjerio, ali jednostavno ako si vidio ono gdje sam sebe citirao par postova, ocigledno je bilo da ce Lakersi da postanu prvaci. Razlog zasto su bili losiji je taj sto je uvijek teze odbraniti nego osvojiti kao sto i sam znas, jer pretesko je drzati formu na nivou dvije godine...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 19 jun 2010, 15:35

collector je napisao/la:majestic24 vidim da ti se nije svidio ovaj clanak ali po meni je realan skroz...i ja volim lakerse i kobea ko oci svoje tako da se izrazim pratio sam ih i navijao i kad su bili losi za razliku od nekih instant navijaca, ali stvarno kada sam citao ove brojke i sve bolji je jordan za nijansu od Bryanta... kada se prica o najboljim dogurat ce do druge pozicije na toj vjecnoj listi iz sebe ce ostaviti sva velika imena posebno to naglasavam kod lakersa da je ispred magica,jabbara, westa, wilta ali fali ipak nesto... naravno ovo su drugacija vremena nego prije, ne bi ni russell osvojio 11 titula da je bila ovolika konkurencija kao danas, ili 80-tih kada su igrali samo boston vs lakersa...i jordan je bio u maloj prednosti tu jer nije bilo toliko jakih timova kao danas..ali treba sve realno posmatrati...

Upravo zbog tih drugih vremena. Necu pricati o njima,jer fakat nisam bas najbolje upucen u to. Al siguran sam da nije bila jaka konkurencija. OK,bilo je extra igraca,al pogledaj danas konkurencije.

Za mene je Kobe najbolji svih vremena. Postujem ja Jordana i sve druge velikane,al Kobe je Kobe.

Jel vas zanima ko je Kobe?? Zasto James nije doveo Cavse do prstena,ili Howard Orlando,Durant Okalhomu,Anthony Denver??? Oni nisu ta velicina kao Kobe. On cini jednu stepenicu vise u odnosu na druge i donosi prevagu u svom timu.

gluposti gluposti i nista drugo vjerovatno najlosije partije jednog mvp u finalima svih vremena ove godine niko nije trebao dobiti mvp nagradu u finalu. aj toliko promsaja 6 trojki zapravo sve sto je gado to je i promasi i opet mvp sramota i porediti ga sanjaboljim pa ne moguce.
U ime Gospodara...

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 19 jun 2010, 19:11

LeBronJamesKing je napisao/la:

gluposti gluposti i nista drugo vjerovatno najlosije partije jednog mvp u finalima svih vremena ove godine niko nije trebao dobiti mvp nagradu u finalu. aj toliko promsaja 6 trojki zapravo sve sto je gado to je i promasi i opet mvp sramota i porediti ga sanjaboljim pa ne moguce.
ma ja ba gluposti..to ti nekom drugom...neko ko ima 28 poena,8 skokova i 4 asistencije u finalnoj seriji ne mozes nista reci... kad lebron bude MVP finalne serije onda cemo popricati..a ja treba prvo doci do finala..toliko

Superkup - 1996/1997

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 jun 2010, 19:54

LeBronJamesKing je napisao/la:

Pazi, da ja tebi nesto objasnim, posto vidim da si zadojen Jamesom, a ne kosarkom kao takvom, momcadi Cavsa, ili sta vec, (dok sam ja primarno fan Lakersa oduvijek, i prvi bi npr. docekao Jamesa ili bilo koga u tu ekipu, jer mi je to iznad),jer inace bi znao za kakav se doprinos i u koliko utakmica ta titula nekome i odaje. Ne sumnjam ja sekunde da su svi hateri zivjeli za pobjedu Bostona i oduzimanje mvp statusa Bryantu, dok su mudro sutjeli otkad im je momcad ispala i Lakersi pobijedjivali. Ali, Bryant je velicina koja se rijetko radja, on je najsavrseniji i najprofesionalniji igrac danasnjice. Ja se gore s onim tekstom u potpunosti slazem, Jordan je jedan, ali nema smisla ikoga usporedjivati na taj nacin. Bryant je Bryant. On je u svojoj karijeri je napravio nesto sto samoprozvani superstarsi danas tek trebaju da naprave i potvrde se na bilo kakav nacin, ali ne mogu. Toliko rijesenih utakmica, suteva, takva volja, mentalitet i velicina pobjednika, glad za pobjedom, to se rijetko vidja, o tome bi se mogli romani pisati, kamoli da neki opskurni lik na osnovu jedne utakmice omalovazava 5 naslova prvaka, karakter vodje i pobjednika kakvog taj covjek posjeduje. Bryant je jednostavno danas najbolji kosarkas na svijetu i to nikakva isprazna statistika zamijeniti ne moze ni osporiti, pa dzaba sve, tko gleda taj sport, tko uziva u tom sportu, tko vidi kakve i kad suteve taj covjek pogadja, kako se prilagodjava uvjetima na terenu, on zna da je to tako, ali i zasto je to tako. Onaj tko pak to ne razumije, i tu je sve jasno, to nema veze ka ljubavi prema svom klubu, ili bilo sto slicno tome. Neno je to takodjer jako dobro rekao.

Bryant je vec prije preseljenja serije u LA, prije zadnje utakmice u Bostonu trebao biti MVP. Dapace, da se razumijemo, da su Lakersi izgubili i prvu utakmicu u LA-a, da je proglasen u tom momentu netko drugi osim njega za MVP-a to bi bila kradja. To je cinjenica.
To sto je odigrao losu zadnju utakmicu (a covjek kad je los zabije 20+ koseva i ostvari 15 skokova uz odlicnu obranu), je plod dosta stvari, ponajvise prevelike zelje, ali u konacnici nebitno kad ti vidis sta je sve prije toga dao i koliko je ulozio u tu seriju, i tako godinu za godinom. To nije nagrada jedne utakmice, to je nagrada jednog kolektivnog truda kompletne serije gdje je covjek u tri segmenta svoju momcad predvodio, da ne govorim o neprocjenjivoj mentalnoj vrijednosti unutar same momcadi. Kad mu sut nije isao, imao je asistencije, skokove, obranu. I u zadnjoj utakmici je to jasno bilo demonstrirano utjecajem na ekipu, kljucnim kosevima u kljucnim momentima, kad je najbitnije, defanzivni ucinak jednog all defense team startera, i u konacnici poniznosti dovoljne da prizna da su ga kad je bilo potrebno cupali suigraci, kao i on njih stotinu puta prije toga tijekom sezone i play offa. Na kraju opet imas covjeka koji u svojoj losoj utakmici postigne 20+ koseva i 15ak skokova, uz strasnu obranu u momentima kad je najpotrebnije. To malo ljudi ima, malo.
Mozes ti drkati na Jamesa iducih 10 godina, moze on imati brojke bolje, ali ovakve stvari, ovi momenti jednog ''driven mentality-a'' tebe cine igracem, pobjednikom, ili ''samo'' superstarom.
...Život za Široki...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 jun 2010, 23:24

prvo cestitke navijacima lakersa koji su cijele godine bili tu drago mi je zbog njih da su lakersi dobili
drugo jordan je najbolji brojke nisu toliko bitne koliko to da je on uvijek bio najbolji igrac na terenu nije nikad izgubio finale nikad mu nije trebao jak centar tipa shaq ili gasol koji bi bio mvp dok je on na terenu onima koji ga ne pamte ne mogu opisat tu dominaciju toliko muda nije imao nijedan sportista uopste
kobe je u ovom finalu imao los postotak suta ali borio se titula mvp zasluzeno ali i da je gasol to dobio ne bi bilo nezasluzeno
ovaj clanak gore svaka cast

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 jun 2010, 23:44

u vrijeme jordana je konkurencija bila puno jaca nego danas nemojte pisat to vise jer nema smisla utah bi u ovo vrijeme s malonom i stoctkonom imala 3 titule najmanje pa tek sunsi s barklijem ili huoston bi imao jos koju s hackimom ili portland pa indiana pa new york s ewingom pogledajte samo dream team te sve igrace je jordan nadmasio napravite danas dream team i uporedite ga s onim iz vremena jordana pa cete vidjet razliku

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.