FoSte95 je napisao/la:
Pazi brate od Lige 12 i ne ocekujem puno, bice isto kao i do sada, ali od lige za prvaka vec se vise ocekuje. Ko hoce titulu i evropu dosta znoja ce potrositi,pazi samo mogucih utakmica u ligi za prvaka:
Kolo 1:
Zrinja-Sarajevo
Zeljo-Siroki
Sloboda-Radnik
Kolo 2:
Sarajevo- Zeljo
Radnik - Zrinja
Siroki - Sloboda
Kolo 3:
Siroki - Sarajevo
Zrinja - Sloboda
Zeljo - Radnik
Itd......
Sve derbi do derbija i tako zadnjih 10 kola ( skoro dva zadnja mjeseca sezone)
Jeste, sve derbi do derbija, ali samo u ligi za prvaka, faticki Ligi 6, onda smo mogli da odmah napravimo Ligu 8 i eto, 2 kluba ispadnu, 2 udju, a ostali su vrh i prave derbije. I ispada da nema potrebe onda da se igra prvi dio Lige 12, sa ovakvim timovima, svim i svacim. Citao sam ovdje, stvarno se ocekivalo od skracenja lige, pa i ja sam prvi ocekivao, medjutim los tajming skracenja kad upadaju neki x timovi, ispadaju oni sa problemima koji su inace itekako za skracenu ligu, a i uopste stanje u fudnalu nije bas neko... Bice bolje sljedece godine i kasnije kad ispadnu koji trebaju, a vrate se koji jesu za ligu 12 i eto, ali 2016/17... Slabo sta osim lige za prvaka ce da popravi kvalitet, a pogotovo posjecenost. Pa krupa, njih posjecuje 300 ljudi, primjera radi. Ali dobro, prethodna sezona bila zbrda-zdola, i ova ce, ocekivati nesto vise od one tamo, 2017/18...