Ej živote dal se nekad kaješ kome sreću kome tugu daješ
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Postoji fakat, a i definitivno je veliki navijač Sarajeva, tako da ako ima fakat pare da isplati Tana, bar bi se trudio da se osvajaju titule jer valjda svaki navijač to želi, dok binzismen poput Tana ako može naći neki lakši način da dođe do para o titulama neće ni razmišljati jer ga briga za njih.....kanarinac je napisao/la:Ko je ovaj Fuad Zaganor postoji li uopste taj covjek
Prvo nije izgubio protiv Zeljkana, vec je im uzeo 4 boda. Pitaj tuzlake kako su dosli do pobjede protiv Radnika, cista nafaka. Zrinjski i Borac drugi sastav i bez motiva.bordobijeli je napisao/la:ok i ja sam za Petkovica ,samo da napomenem on je 2 i pol sezone u radniku ,prvu sezonu grcevita borba za opstanak ,sam je pricao kako je prvo slozio odbranu , pa iducu sezonu blagi napredak i na kraju je dosao do ovog sto ima ,ove sezone izgubio kuci od Sarajeva ,zelje ,slobode ,zrinjskog ,borca, bez zvizduka i pritiska ,bas me interesuje bili kod nas ostao na klupi da izgubi 5 utakmica kuci i bili ga istrpili kako ga je radnik istrpio .
A pazi mu ove izjave negdje date nekom novinaru ja oplakoblavor je napisao/la:Postoji fakat, a i definitivno je veliki navijač Sarajeva, tako da ako ima fakat pare da isplati Tana, bar bi se trudio da se osvajaju titule jer valjda svaki navijač to želi, dok binzismen poput Tana ako može naći neki lakši način da dođe do para o titulama neće ni razmišljati jer ga briga za njih.....kanarinac je napisao/la:Ko je ovaj Fuad Zaganor postoji li uopste taj covjek
http://extra-stars.com/2015/11/21/fuad- ... ica-mirse/
poenta je u tome da ga mi nebi istrpili 2-3 poraza kuci bilo bi celo posao gurati menagerove igrace ,nasli bi mu nesto da ga skinemo s klupeMemara je napisao/la:Prvo nije izgubio protiv Zeljkana, vec je im uzeo 4 boda. Pitaj tuzlake kako su dosli do pobjede protiv Radnika, cista nafaka. Zrinjski i Borac drugi sastav i bez motiva.bordobijeli je napisao/la:ok i ja sam za Petkovica ,samo da napomenem on je 2 i pol sezone u radniku ,prvu sezonu grcevita borba za opstanak ,sam je pricao kako je prvo slozio odbranu , pa iducu sezonu blagi napredak i na kraju je dosao do ovog sto ima ,ove sezone izgubio kuci od Sarajeva ,zelje ,slobode ,zrinjskog ,borca, bez zvizduka i pritiska ,bas me interesuje bili kod nas ostao na klupi da izgubi 5 utakmica kuci i bili ga istrpili kako ga je radnik istrpio .
izgubio je Jesic od zelje, mladosti i sirokog u prvom dijelu sezone pa smo ga trpilibordobijeli je napisao/la:poenta je u tome da ga mi nebi istrpili 2-3 poraza kuci bilo bi celo posao gurati menagerove igrace ,nasli bi mu nesto da ga skinemo s klupeMemara je napisao/la:Prvo nije izgubio protiv Zeljkana, vec je im uzeo 4 boda. Pitaj tuzlake kako su dosli do pobjede protiv Radnika, cista nafaka. Zrinjski i Borac drugi sastav i bez motiva.bordobijeli je napisao/la:ok i ja sam za Petkovica ,samo da napomenem on je 2 i pol sezone u radniku ,prvu sezonu grcevita borba za opstanak ,sam je pricao kako je prvo slozio odbranu , pa iducu sezonu blagi napredak i na kraju je dosao do ovog sto ima ,ove sezone izgubio kuci od Sarajeva ,zelje ,slobode ,zrinjskog ,borca, bez zvizduka i pritiska ,bas me interesuje bili kod nas ostao na klupi da izgubi 5 utakmica kuci i bili ga istrpili kako ga je radnik istrpio .
evo ti brate , pogasi sve po kući , navuci roletne i odgledaj do kraja....bordoakapitar je napisao/la:Ko postavi sliku ovog odvratnika na temi? Dajte ljudi kakav interaktivni akvarijum da se smirim kad ulazim vamo...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
2 milijarde dolaraEvolution87 je napisao/la:Zna li neko koliko on ima dubok dzep?
Je li se zajebavate ili ste povjerovali u ovo i u ovo sto pise u tariguzu?blavor je napisao/la:Postoji fakat, a i definitivno je veliki navijač Sarajeva, tako da ako ima fakat pare da isplati Tana, bar bi se trudio da se osvajaju titule jer valjda svaki navijač to želi, dok binzismen poput Tana ako može naći neki lakši način da dođe do para o titulama neće ni razmišljati jer ga briga za njih.....kanarinac je napisao/la:Ko je ovaj Fuad Zaganor postoji li uopste taj covjek
http://extra-stars.com/2015/11/21/fuad- ... ica-mirse/
normalno da navijamo da se prodamo ,on drzi ovu upravu ,havla njemu ali neka nas proda nekom ko ima ambicije ,njegova ambicija je da proda igraca i uzme neku lovuZip je napisao/la:Mi smo fkt budale, cuj navijamo jos da nas Tan proda
Da nije Tana, mi bi sad go.v.n.aa cistili...
Budite bar malo zahvalni i imajte postovanja jbte
Koja je razlika da li nam je gazda Tan, neki arap ili ovaj iz Kanade?Zip je napisao/la:Mi smo fkt budale, cuj navijamo jos da nas Tan proda [emoji38]
Jesu i ove cvike uzete kod Salihbegovića na popustuMemara je napisao/la:Almir "Nemam pasoš"
Ništa čudno zna se da ide nova rekonstrukcija tima. To je Hurta već rekao. Ko nije psihički spreman na novu rekonstrukciju neka zatvori oči. Samo je pitanje koja će nam ovo do sada rekonstrukcija biti i kakva će bitiBesic je napisao/la:Eglenise po mahali da ce Hurta nogirat 8 igraca medju njima i Kovacevica.
A to nam Tan sad nista nije dao?Evander je napisao/la:Koja je razlika da li nam je gazda Tan, neki arap ili ovaj iz Kanade?Zip je napisao/la:Mi smo fkt budale, cuj navijamo jos da nas Tan proda [emoji38]
Meni je jedino mjerilo to sta ce taj gazda nama dati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.