Mokes je napisao/la:
Kad su nam Baric i Puzigaca bili bekovski par u sampionskoj sezoni, mogu i oni vala
Mi nikad nismo znali defanzivu, tako ce i ostati.
Ima Kallasi na desnom beku.
Kako nam krila ne trebaju ? Todor i Kluadio se ne slazu s tvojom konstatacijom
4 vezna, mozda bi moglo probati, bolje i to nego 4-2-4.
Za napadaca se slazem, treba neko kad se recimo ganja rezultat.
Izgleda da sam jedini koji misli da imamo dobre igrace

Barić i Puzigaća su defanzivni beton za ovu dvojicu, dobro Puzigaća je 0 ali je znao se bar vratit na vrijeme pa bi lopta nekad slučajno zapela za njeg, Almir se i ne vrati 4 od 5 puta....i Barić je znao skrivit penal ali je imao više tekmi gdje bi defanzivno zatvorio desni bok pod katanac....
Kallasiju se neće produžiti ugovor....
Todorović je krilo koje šutira iz daljine i daje golove....mi takvih nemamo, Kouadia vratiti za klupe bolji je od Dulje(po učinku)....koje je krilo u PLBiH imalo nekih strašnih asistencija???(što bi valjda trebalo biti primarni zadatak krila)....ako ne možeš navesti više od 2 ... to je to...
fudbal je jednostavna igra , samo treba biti realan i ne fantazirati da smo mi Barcelona itd. ići na njihov stil igre i bacat pare na pripreme u antaliji gdje su tereni kakvi u BiH neće biti za 10 godina....uigraš prekide(korneri,slobodni,penali), kontru i visoki pressing... plafon za ovu ligu....
da i ja u životu čujem da je Koševo "neugodno gostovanje"...........
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače