FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UnitedForce
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UnitedForce » 19 maj 2016, 22:31

Ako nije neka suplja, a moze biti da jeste. Cuo sam da se na polusezoni Petrovic nudio nasima. Kao ako ne uzme titulu da ga nista ne moramo platit... Suplja 100% al et. Ja sam za angazovanje njega.
' $!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 maj 2016, 22:32

ReufHerco je napisao/la:Kako bi Fudo otreso Sisoja na face to faceu :mrgreen:
senad bi im bazen pun želea spremio da se pofajtaju topless :lol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 19 maj 2016, 22:32

Prije svega da vas sve pozdravim ili poselamim kako ko hoce i kako kome odgovara, prvi je post pa red je.

Nego zna li neko na koliko je Hurtic potpisao i kolika mu je plata? Nesto razmisljam i kontam da li su ga postavili tu racunajuci da ce letjeti brzo jer tako bi mogao naplatiti ostatak ugovora u dogovoru sa lopovima. Talovi, naplata, izvlacenje para na sve nacine, svasta je moguce.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 19 maj 2016, 22:35

UnitedForce je napisao/la:Ako nije neka suplja, a moze biti da jeste. Cuo sam da se na polusezoni Petrovic nudio nasima. Kao ako ne uzme titulu da ga nista ne moramo platit... Suplja 100% al et. Ja sam za angazovanje njega.
I ja sam to cuo isto..

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 19 maj 2016, 22:39

Istina.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 maj 2016, 22:41

Ako se pitate još uvijek zašto Petrović za vrijeme trenutne Uprave neće moći postati šef FKS, ovo vam je neki kraći odgovor.
slika

:kafa:
Samo Saraj'vo.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 19 maj 2016, 22:42

FrancescoTotti je napisao/la::urnebes:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Dobro ljudi nema potrebe da se toliki post stalno citira, skontali smo sta je pisac htio reci.
Citirajte mu samo ime a ne da moramo scrolati pola sata

Sent from my E6653 using Tapatalk
To je zbog majkla, obiteljskog, xboxa i slicnih da im napokon udje u glavu zasto crnjacimo ovoliko
Ne momcino grijesis, nema potrebe da stavljas mene u ovaj kontest. Cijenim to sto si redovan na ovoj temi i nadam se da si tu zbog istog razloga kao i ja. Jasno mi je skoro sve. Mene samo iritira sto se sva negativna prica i energija usmjerava ne protiv uprave ili dijela uprave, ili par kljucnih ljudi u istoj, nego protiv kluba koji neizmjerno volim. Ne pratim ostale forume ali na ovom se radi upravo to. Postoji par forumasa koji idu tako daleko da ismijavaju FKS a ono sto me najvise brine ima mnogo vise "ovaca" koji ih slijepo slijede. Uprava je bilo i bit ce ih jos al jedno je Sarajevo. Ako mislis da sam zadovoljan postojecim stanjem u klubu..... Ako mislis da zbog toga mogu dati za pravo raznim jajarama koji su "yebeni" za tastaturom da kenjaju po svemu sto moj klub predstavlja grdno se varas.Moju glavu i ono sto udje u nju ostavi meni .Vec 50-ak godina samo ja odlucujem o tome, srdacno te pozdravljam.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 maj 2016, 22:48

Fuad Zaganor.
Sta dodje ovim zagorima s foruma haha?
Sabrine mi moje!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 maj 2016, 22:48

Gdje je Fudo bio prije nego što nas je Tan "uzeo"? :D

UnitedForce
Kontakt:

Post Postao/la UnitedForce » 19 maj 2016, 22:48

Ovo za akademiju cista suplja prica. Neki dan sam bio u akademiji samo kspija, 2 terena i ona kucica sto stoji od kad je bubamara tamo (ko je bio zna na sta mislim).
Hurtic nista bolji od jesica i predhodnika nije, u najbolju ruku isti je ko oni. Ko je upuceniji u situaciju u akademiji znati ce sta pricam.
' $!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 maj 2016, 22:52

UnitedForce je napisao/la:Ovo za akademiju cista suplja prica. Neki dan sam bio u akademiji samo kspija, 2 terena i ona kucica sto stoji od kad je bubamara tamo (ko je bio zna na sta mislim).
Hurtic nista bolji od jesica i predhodnika nije, u najbolju ruku isti je ko oni. Ko je upuceniji u situaciju u akademiji znati ce sta pricam.
Upravo tako.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 19 maj 2016, 22:56

BosnianKingdom je napisao/la:Fuad Zaganor.
Sta dodje ovim zagorima s foruma haha?
Rodjak iz Darkvuda.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 19 maj 2016, 22:58

UnitedForce je napisao/la:Ovo za akademiju cista suplja prica. Neki dan sam bio u akademiji samo kspija, 2 terena i ona kucica sto stoji od kad je bubamara tamo (ko je bio zna na sta mislim).
Naravno da je suplja, ja iz dosade ubacio da promjenim sliku Almira kada ulazim na ovu temu preko tapatalk. :D Slika je iz Kino Visoko :mrgreen: Kakav kamp i kurzac, danas bi mi to sve mogli imati da su pare otisle na pravo mjesto.

Pa samo put do kampa je katastrofa, pa ono ni u Iraku nema, rupa do rupe.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 maj 2016, 23:00

nista Fudo, ne da Amidza

o kampu suditi kad se zavrsi, uradjena je samo 1/3 od svega planiranog
Pyro is not a crime !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 maj 2016, 23:01

THEC imaš li kakvu insajedersku ? :kafa: :hmmmmm:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 maj 2016, 23:02

Zna se i za taj kamp kako se peru pare..
A nista od Fude stoposto
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 maj 2016, 23:03

Ne znam zasto pominjete Petrovica vise. Pa prije sedmicu dana na sluzbenoj objavljeno ko je trener sljedece sezone.
Dzaba palamudite i presipate iz supljeg u prazno.

@objteljski nije istina da se klub ismijavao ovdje!!! Mozda se u nekom saljivom tonu zezalo al da je neko ozbiljno sramotio klub nije!
Druga stvar pa i pisemo da smo protiv pojedinaca, zna se koji su to. Al gotova je to sad stvar jer niko nigdje ne ide.
Na ovoj temi pisu bolesnici doslovno u ovaj klub, pola nas se zna i tu nemam sta lagat! Ako ti kazes da su ti ljudi ili ja ismijavali klub, onda ok, ti kazes tako.
Pozdrav i tebi!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 maj 2016, 23:08

Besic je napisao/la:THEC imaš li kakvu insajedersku ? :kafa: :hmmmmm:
kakav ja i insajderske, jedino sto na drugim forumima procitam, mada da sam na fb mozda bi se nesto i iskopalo al bolje je ovako, sto se manje zna, mirniji sam :lol:
Pyro is not a crime !

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 19 maj 2016, 23:09

Pa koji je rok bio za kamp ?? do sad je trebao biti 100 % gotov , ovako samo tereni i cekacemo bog sami zna.. ja ne vjerujem da ce se ikad zgrada napraviti ,,,,

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 maj 2016, 23:11

nije trebao biti gotov, rekli su i na pocetku da ce ga graditi u 3 dijela, sto se tice prvog bilo je kasnjenja zbog onih terena i znam da se i Tan bio naljutio zbog toga i zavrnuo pipu koja tece samo za kamp, sad je valjda opet odvrnuo :D i trebalo bi nekad ove godine da krene sa izgradnjom drugog dijela, a sta to tacno podrazumijeva nemam pojma, jbg vidjecemo sta ce biti i na toj skupstini pa ce se znati vise
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, mnon46, PeppermintSA, rimljanin90, sekac i 61 gost.