FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Do ponedjeljka ce biti obavljeni razgovori sa svim igracima vezano za reviziju njihovih ugovora. Nakon sto su im nasi odrezali pola plate veliko je nezadovoljstvo, a sve treba uraditi da se taj pozar ne bi prosirio. Sto se tice trenera nema nista konkretno i mozda krajem naredne sedmice bude nesto konkretnije. Nekako mi se cini da nas je malo strah presjeci i odabrati trenera pa se sve odugovlaci. S pravom jer rezultat je primaran u narednoj sezoni i sve osim jednog pehara je katastrofa.
Dzaba trener ako imas nezadovoljne igrace.Mozes Murinja dovesti. A znamo kako su igraci bojkotovali Odovica da bi Mulalic sjeo na klupu. Ne vidim zasto bi se kresale plate ako su igraci dovedeni da napravimo jakog Zelju. Igraci zajedno za 6 mjeseci ne mogu popraviti sto je neko prije njih usrao.Ovim ce se samo gubiti navijace, nista pametno nece uraditi.
- MocMahale444
Odmorni ima da budemo, lagana setnja ligom
Samo kone ce praviti problem ovi drugi ce se istrosit igranjem na dva fronta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zeljo nema ozbiljnog sponzora zapamti to,ove sponzore sto urade semafor ili nabave stolice koje im zeljo plati i kao sponzor daju popust 10-20%,nemoj mi tih sponzora,trenutni sponzori koji su tu su mizerni i sad kad su sjebali pare od baje,amira i koga vec,sad cemo vidjet sposobnost ovih ljudi na celu sa misimovicemAlleenn je napisao/la:Kakav ba Dogan... Da mu Osim nije naredio kako da ustroji omladinsku skolu ne bi dobili ni pola ovih igraca iz omladinskog pogona koji imaju potpisan ugovor... Osim je gotov svaki dan bio na treninzima djece i posmatrao sta se radi... A isti taj Dogan je krao pare od omladinske skole ili ti ga pare od clanarina koju su djeca placala
@Nuk89 vidis ova uprava bas nije dovela niti jednog sponzora a nije nista ni uradila, zaboli ih neka stvar... Bas je bezobrazna i kurci se parama od prodaje igraca koje su oni prodali...
- MocMahale444
Salim se bolanTikTak je napisao/la:Nemoj mi pitarske politike i prekucavanja lige u svakom prelaznom roku. Ovdje nema setnje i nece je jos dugo biti. Pogotovo sad liga 12, svaka ce utakmica biti na noz.MocMahale444 je napisao/la:Odmorni ima da budemo, lagana setnja ligomSamo kone ce praviti problem ovi drugi ce se istrosit igranjem na dva fronta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
interviju ivan lendric
Ma kakva dva fronta svi ce oni ispasti nakon prvog kola i to lagano svi nenosioci bez iskustva, samo Siroki moze proci prvo pretkolo.MocMahale444 je napisao/la:Odmorni ima da budemo, lagana setnja ligomSamo kone ce praviti problem ovi drugi ce se istrosit igranjem na dva fronta.
- amazon
- Kontakt:
Kad sam napisao da Lendric ide kad su doveli ovog Pozdera ovdje me razapinjali. Pogledajte na 1921 emisiju, gdje kaže ako ostanem. Ako on ode mi smo smiješan klub.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ne vjerujem da ce otici. Nije mi logicno da nakon jedne solidne polusezone u bh. fudbalu moze pronaci ozbiljan inostrani angazman.amazon je napisao/la:Kad sam napisao da Lendric ide kad su doveli ovog Pozdera ovdje me razapinjali. Pogledajte na 1921 emisiju, gdje kaže ako ostanem. Ako on ode mi smo smiješan klub.
tiktak, kakvih 10.000 maraka plata Zahirovicu. Sad ce ti sveznalice reci da nemas pojama, da mi ne placamo toliko igrace, da su oni ovdje svi zato sto vole Zelju.
amazon je napisao/la:Kad sam napisao da Lendric ide kad su doveli ovog Pozdera ovdje me razapinjali. Pogledajte na 1921 emisiju, gdje kaže ako ostanem. Ako on ode mi smo smiješan klub.
- amazon
- Kontakt:
Sta je smiješno?dzabula je napisao/la:amazon je napisao/la:Kad sam napisao da Lendric ide kad su doveli ovog Pozdera ovdje me razapinjali. Pogledajte na 1921 emisiju, gdje kaže ako ostanem. Ako on ode mi smo smiješan klub.![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Čisto sumnjam da ce ici ali svakako da je i mene zabrinulo ovo ako ostanem. Problem je veliki taj sto on i Miroslav imaju ugovore do ljeta 2017. sto znaci da cemo im ukoliko ih zelimo zadrzati morati ponuditi nove ugovore, a to nas automatski stavlja u podredjen polozaj. Novi ugovori znace i veca primanja, a ni danas nisu toliko mala. Oni ce fakticki za pola godine moci potpisati ugovor s bilo kojim klubom ako s nama ne potpisu nove.amazon je napisao/la:Kad sam napisao da Lendric ide kad su doveli ovog Pozdera ovdje me razapinjali. Pogledajte na 1921 emisiju, gdje kaže ako ostanem. Ako on ode mi smo smiješan klub.
- amazon
- Kontakt:
Da. Zato kažem. Daj Bože da produzi, inače nikad od nas ozbiljnog kluba nažalost.plavousrcu je napisao/la:Čisto sumnjam da ce ici ali svakako da je i mene zabrinulo ovo ako ostanem. Problem je veliki taj sto on i Miroslav imaju ugovore do ljeta 2017. sto znaci da cemo im ukoliko ih zelimo zadrzati morati ponuditi nove ugovore, a to nas automatski stavlja u podredjen polozaj. Novi ugovori znace i veca primanja, a ni danas nisu toliko mala. Oni ce fakticki za pola godine moci potpisati ugovor s bilo kojim klubom ako s nama ne potpisu nove.amazon je napisao/la:Kad sam napisao da Lendric ide kad su doveli ovog Pozdera ovdje me razapinjali. Pogledajte na 1921 emisiju, gdje kaže ako ostanem. Ako on ode mi smo smiješan klub.
Cujem da nam je gospodin strucnjak za transfere Dejan Nikolic dobro prosao u borbi za mjesto u Izvrsnom odboru kantonalnog saveza. Cak devet glasova je osvojio pa smo tako ostali i bez mjesta u IO kantona. Sirimo nas uticaj sjajno a njegov rad je na daleko prepoznat.
- plavousrcu
- Kontakt:
Tebi je bas Dejo nesto nazao ucinio. Popusti malo covjece.samoplavi je napisao/la:Cujem da nam je gospodin strucnjak za transfere Dejan Nikolic dobro prosao u borbi za mjesto u Izvrsnom odboru kantonalnog saveza. Cak devet glasova je osvojio pa smo tako ostali i bez mjesta u IO kantona. Sirimo nas uticaj sjajno a njegov rad je na daleko prepoznat.
-
Transfer1312
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="samoplavi"]Cujem da nam je gospodin strucnjak za transfere Dejan Nikolic dobro prosao u borbi za mjesto u Izvrsnom odboru kantonalnog saveza. Cak devet glasova je osvojio pa smo tako ostali i bez mjesta u IO kantona. Sirimo nas uticaj sjajno a njegov rad je na daleko prepoznat

Ne mogu, jace je od mene. Sebi ne mogu doci od trenutka kada sam saznao da on sa Misketom dovodi igrace. Ako je vama to ispravna politika onda nek vam je Bog na pomoci. Fudbalski ublehas, covjek koji je bankar brine se o sportskoj politici kluba. Koliko je cijenjen pokazali su i ovi izbori u kantonalnom savezu. Dobio devet glasova, politikom kluba smo po prvi put ostali bez covjeka u kantonu sto znaci i bez covjeka u federalnom savezu, a tu je najvaznije imati nekog svog. I onda cemo sutra svi kolektivno plakati kada nam pomocnici mahnu ono sto ne bi mahnuli Zrinjskom.plavousrcu je napisao/la:Tebi je bas Dejo nesto nazao ucinio. Popusti malo covjece.samoplavi je napisao/la:Cujem da nam je gospodin strucnjak za transfere Dejan Nikolic dobro prosao u borbi za mjesto u Izvrsnom odboru kantonalnog saveza. Cak devet glasova je osvojio pa smo tako ostali i bez mjesta u IO kantona. Sirimo nas uticaj sjajno a njegov rad je na daleko prepoznat.
Totalno je nebitno ko je bio naš kandidat svakako ne bi prošao, pa godinama nam o glavi rade, zna se ko su nam dušmani najveći. To nema veze sa ovim momkom, ne daju Želji da se išta pita, kako ne shvataš to?
Mogao bih se sloziti s tim ali do sada smo uvijek imali nekog u kantonu, sada nemamo nikog. Uvijek cemo reci rade nam o glavi, a nikad se necemo zapitati je li do nas. Hocemo mjesto u IO, a za kandidata saljemo fudbalskog anonimusa koji ne zna tri covjeka iz fudbala i on treba sebi nesto izlobirati. U IO je ona zena iz SFK, a prijedlog iz naseg kluba dobije devet glasova. Je li vrijeme da prestanemo kriviti druge?Monci je napisao/la:Totalno je nebitno ko je bio naš kandidat svakako ne bi prošao, pa godinama nam o glavi rade, zna se ko su nam dušmani najveći. To nema veze sa ovim momkom, ne daju Želji da se išta pita, kako ne shvataš to?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.