NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

PaskalHens
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la PaskalHens » 20 maj 2016, 03:44

Joj kad se balavurdija nakači.. Gdje sam napisao da nije najbolji, jer sam navikao na njegove igre. Kažem samo da Irving izgleda moćno, bolje nego ikad.
Viva la France, as they say in Rome.

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 20 maj 2016, 03:45

PaskalHens je napisao/la:Joj kad se balavurdija nakači..
:mrgreen: :beba:
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 maj 2016, 03:52

PaskalHens je napisao/la:Joj kad se balavurdija nakači.. Gdje sam napisao da nije najbolji, jer sam navikao na njegove igre. Kažem samo da Irving izgleda moćno, bolje nego ikad.
Pusti kraju to, istina je da Irving odlicno izgleda i po predstavama je rame uz rame sa Jamesom u ovom playoffu. On je i glavni razlog zasto James moze da gine u odbrani jer se u napadu ne mora mnogo trositi niti srljati kao prosli playoff. On svoje brojke ima vec 10 godina, ali eye test kaze da Irving premocno izgleda i da ne znamo da je James najbolji na svijetu, moglo bi se reci da je onaj mali s brojem 2 najbolji igrac ekipe u playoffu. Asistira, zabija kad zeli, napada obruc kad zeli, igra odlicnu odbranu, apsolutno sve radi na terenu.

Ono sto mene odusevljava je sut sa poludistance koji bukvalno pogadja u preko 60% sto je strasno za igraca koji je bek (mislim da u playoffu ima i veci procenat ali nisam siguran). Uvijek je imao taj sut ali ga sada i pametno koristi.

Helem, ja ga nisam ovako dobrog gledao do sada, iako sam od njega ocekivao da ce jednog dana ovako izgledati. Zastrasujuce je sto nije ni blizu prajma...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 maj 2016, 03:54

PaskalHens je napisao/la:Joj kad se balavurdija nakači.. Gdje sam napisao da nije najbolji, jer sam navikao na njegove igre. Kažem samo da Irving izgleda moćno, bolje nego ikad.
Napisao si da je Irving najbolji igrac Krava = Lebron nije najbolji.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 maj 2016, 03:57

Greivis je napisao/la:
Napisao je u playoffu, a ziva istina je da Irving u playoffu izgleda zastrasujuce...
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 20 maj 2016, 03:59, ukupno mijenjano 1 put.

Mes Que Un Club!

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 20 maj 2016, 03:58

adriano_leite je napisao/la:
Pusti kraju to, istina je da Irving odlicno izgleda i po predstavama je rame uz rame sa Jamesom u ovom playoffu. On je i glavni razlog zasto James moze da gine u odbrani jer se u napadu ne mora mnogo trositi niti srljati kao prosli playoff. On svoje brojke ima vec 10 godina, ali eye test kaze da Irving premocno izgleda i da ne znamo da je James najbolji na svijetu, moglo bi se reci da je onaj mali s brojem 2 najbolji igrac ekipe u playoffu. Asistira, zabija kad zeli, napada obruc kad zeli, igra odlicnu odbranu, apsolutno sve radi na terenu.

Ono sto mene odusevljava je sut sa poludistance koji bukvalno pogadja u preko 60% sto je strasno za igraca koji je bek (mislim da u playoffu ima i veci procenat ali nisam siguran). Uvijek je imao taj sut ali ga sada i pametno koristi.

Helem, ja ga nisam ovako dobrog gledao do sada, iako sam od njega ocekivao da ce jednog dana ovako izgledati. Zastrasujuce je sto nije ni blizu prajma...
Upravo ovo. Vrlo lijepo si objasnio ono što sam ja vrlo šturo rekao :thumbup:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 20 maj 2016, 04:00

Greivis je napisao/la:
Ma nije to on napisao :mrgreen: ili ce se samo vaditi da je pitao :crazy: dosao mu je i brat Lesa koliko vidim :salut:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 maj 2016, 04:03

Irving izgleda odlicno. To da.
Ali opet Lebron izgleda jos bolje. Irving asistira, a ima 2 asistencije. Dok Lebron ima 8.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 maj 2016, 04:04

L-Train je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
Ma nije to on napisao :mrgreen: ili ce se samo vaditi da je pitao :crazy: dosao mu je i brat Lesa koliko vidim :salut:
Nije napisao, a niko ti nije kriv sto ne mozes do kraja recenicu procitati cim neko napise LeBron ili James. Naime, napisao je:
PaskalHens je napisao/la:Je l' fer reći da je Irving za sada najbolji igrač Krava u plejofu?
@Greivis, pricamo o ovoj utakmici ili do sada u playoffu?

Mes Que Un Club!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 20 maj 2016, 04:11

Ja sam njega savrseno shvatio pa evo i tebe pitam da li je tebi Irving za sada najbolji igrac u PO Cavsa?

Zanimljivo da se smatra to nekim skakanjem ako mislim da to nije tako,zanimljivo :crazy:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 maj 2016, 04:12

L-Train je napisao/la:Ja sam njega savrseno shvatio pa evo i tebe pitam da li je tebi Irving za sada najbolji igrac u PO Cavsa?

Zanimljivo da se smatra to nekim skakanjem ako mislim da to nije tako,zanimljivo :crazy:
U ovom playoffu su podjednako dobri obojica. Neke utakmice jedan najbolji a neke je drugi. Kao sto sam napisao u prethodnom duzem postu, objasnio sam zasto ja to tako vidim pa eto slobodno procitaj.

Mes Que Un Club!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 maj 2016, 04:13

PaskalHens je napisao/la:Je l' fer reći da je Irving za sada najbolji igrač Krava u plejofu?
Nisam gledao sve utakmice Cavsa u playoffu.

Ma nebitno. Odlicni su obojica. A jasno je sto je onaj napisao sta je napisao.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 20 maj 2016, 04:16

L-Train je napisao/la:Ja sam njega savrseno shvatio pa evo i tebe pitam da li je tebi Irving za sada najbolji igrac u PO Cavsa?

U ovom playoffu su podjednako dobri obojica. Neke utakmice jedan najbolji a neke je drugi. Kao sto sam napisao u prethodnom duzem postu, objasnio sam zasto ja to tako vidim pa eto slobodno procitaj.
oke

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 maj 2016, 04:18

Greivis je napisao/la:
Nisam gledao sve utakmice Cavsa u playoffu.

Ma nebitno. Odlicni su obojica. A jasno je sto je onaj napisao sta je napisao.
Pa bilo je pitanje, ja ga nisam shvatio kao da trola ili pokusava umanjiti Jamesove igracke sposobnosti. Ja kazem da su u playoffu rame uz rame (ovaj playoff) i objasnio sam vec zasto to vidim tako. Za razliku od proslog playoffa James je puno rastereceniji i svjeziji upravo zahvaljujuci odlicnim partijama Irvinga. Svako zna da Irving mora jos pure jesti da bi bio bolji igrac od Jamesa jer James jako dugo traje na NBA parketima.

Mes Que Un Club!

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 20 maj 2016, 04:20

Objasni im frajer lijepo sve i to čovjek koji je pogledao, vjerovatno, 95% tekmi Krava u zadnjih nekoliko godina i oni opet pametni, a Adriano glup. I to lik koji onaniše na majli je.benu sajrus i najveći trol u historiji foruma do 18 godina starosti.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 20 maj 2016, 04:32

PaskalHens je napisao/la:Objasni im frajer lijepo sve i to čovjek koji je pogledao, vjerovatno, 95% tekmi Krava u zadnjih nekoliko godina i oni opet pametni, a Adriano glup. I to lik koji onaniše na majli je.benu sajrus i najveći trol u historiji foruma do 18 godina starosti.
Objasnio ono sto ti nisi znao jel :thumbup: ali bitno je da si znao napisati ovakvu poslednju recenicu.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 maj 2016, 04:39

adriano_leite je napisao/la: Pa bilo je pitanje, ja ga nisam shvatio kao da trola ili pokusava umanjiti Jamesove igracke sposobnosti. Ja kazem da su u playoffu rame uz rame (ovaj playoff) i objasnio sam vec zasto to vidim tako. Za razliku od proslog playoffa James je puno rastereceniji i svjeziji upravo zahvaljujuci odlicnim partijama Irvinga. Svako zna da Irving mora jos pure jesti da bi bio bolji igrac od Jamesa jer James jako dugo traje na NBA parketima.
Najbitnije je da Cavsi uzmu prsten. Ko je najbolji je najmanje bitno.
Kyrie je odlican skorer uvijek bio. Mana mu je odbrana i sto nije narocit asistent za svoju poziciju.
A doticni ne moze da se pomiri sa tim da je Lebron veci igrac nego sto je bio njegov idol koji je sada u penziji.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 maj 2016, 11:19

BernardBarnjak je napisao/la:LeBronu svaka cast.
Ali sta cemo ako opet izgubi finale? :mrgreen:
Duncan ostaje sigurno najveci postJordan igrac. Ako uzme sad i jos koji put ima sanse da bude veci od Duncana. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 20 maj 2016, 13:15

PaskalHens je napisao/la:Ne mrzim lebrona, mrzim male sise i sarajvo
jedan besplatan savjet: sisa je sisa, bez obzira na velicinu ;) respect ovo za njanjajevo :thumbup:
adriano_leite je napisao/la:Pusti kraju to, istina je da Irving odlicno izgleda i po predstavama je rame uz rame sa Jamesom u ovom playoffu
kosarka se igra u dva smjera. u napadu je rame uz rame sa jamesom, ali njihov doprinos u odbrani je neuporediv...
PaskalHens je napisao/la:Objasni im frajer lijepo sve i to čovjek koji je pogledao, vjerovatno, 95% tekmi Krava u zadnjih nekoliko godina i oni opet pametni, a Adriano glup. I to lik koji onaniše na majli je.benu sajrus i najveći trol u historiji foruma do 18 godina starosti.
sta imas protiv nas sto onanisemo na majli sajrus? :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 20 maj 2016, 14:18

Greivis je napisao/la:
TheChief je napisao/la:Za sve ove sto stalno govore da je prije sve bilo bolje, a da je danasnja kosarka sranje. Zasto onda, uopste, gledate danasnju "glupu, dosadnu, slabiju" kosarku koja je "negledljiva" ?
Klasicna prica ovih starijih da je sve prije bilo bolje. Kud ces dalje od toga da im je u Jugoslaviji odlicno bilo.
Pokušaj ponekad i naučiti nešto od starijih osim što se konstantno praviš pametan.
Za drugi dio rečenice nema potrebe ni komentarisati. Više nas je po svijetu nego kod kuće, baš zato što nam je sada "bolje".
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []