Vjeruj mi ni nama nije draga naša uprava, nadam se da se zbog budala neće ugasiti dobri odnosi između dvije navijačke grupe i dva klubaSiouxLukavac je napisao/la:Što jest, jest, da se nisu danas poklopili rezultati iz PL, najvjerovatnije da bi Radnički ispao, al najviše zahvaljujući vama, ne zamjerim ništa sada, ali činjenica samo. Sportski pozdrav.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Svaka čast @Bihać1968 
Mada, nije nas zezalo Jedinstvo koliko N. Travnik, ali biće valjda prilike da im se revanširamo
.
Ali pored N. Travnika imaju i 2 domaća izdajnika koji su radili sve da Radnički ispadne. Poslao sam im SMS-ove s izjavama saučešća večeras
Mada, nije nas zezalo Jedinstvo koliko N. Travnik, ali biće valjda prilike da im se revanširamo
Ali pored N. Travnika imaju i 2 domaća izdajnika koji su radili sve da Radnički ispadne. Poslao sam im SMS-ove s izjavama saučešća večeras
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
I u buduće kad ti nešto kažem onda vjeruj u to hahahahZoom088 je napisao/la:Svaka čast @Bihać1968
Mada, nije nas zezalo Jedinstvo koliko N. Travnik, ali biće valjda prilike da im se revanširamo.
Hocu prijatelju
Stariji si, pametniji, iskusniji... 
Mozda se vidimo dogodine ako budem u Lukavcu za vrijeme odigravanja utakmice izmedju nasih klubova.
Mozda se vidimo dogodine ako budem u Lukavcu za vrijeme odigravanja utakmice izmedju nasih klubova.
Načelnik na aparatima Radnički ostao u 1 ligi federacije ahahahahahahahah spašavajteee načelnikaaaaaaaa
Taj se neće javljati do sljedeće sezone, tad će opet početi furati teorije zavjere kako je Radnički već ispao nakon prvog kolaBrigada89 je napisao/la:Načelnik na aparatima Radnički ostao u 1 ligi federacije ahahahahahahahah spašavajteee načelnikaaaaaaaa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zamislite kako ce biti zanimljiva ova liga iduce sezone kako na terenu tako i na tribinama, Sila Nebeska, Siouxi, Red Army, Bestije, Gerila ... prve tri veoma kvalitetne grupe za ovu ligu a i ove dvije su solidne za ovaj rang takmicenja, uz Gusare i Demone koji se podizu polako, bice to jedna sasvim kvalitetna sezona sto se tice navijacke scene, nisam racunao Red Dragonse jer moguce je da ce uci u PL 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Zaboravio si Tulonje i glavni navijacku im Zige Zage Novi Travik !
tropic je napisao/la:Zaboravio si Tulonje i glavni navijacku im Zige Zage Novi Travik !
Otpiši Beštije. Igman nije stvorio uslove za takmičenje u ovoj ligi. Pisao je @KLIS na drugoj temi, njihov omladinski pogon se nije takmičio u adekvatnoj ligi.
Biće tu i Fukara
kad Sloga Simin Han bude igrala protiv Radničkog 
Biće tu i Fukara
Kakvi su ovi Francuzi sto su dosli u Jedinstvo? Jeli bio ko na treningu?
Kakvi Francuzi?Rafael30 je napisao/la:Kakvi su ovi Francuzi sto su dosli u Jedinstvo? Jeli bio ko na treningu?
Čekat ćemo Krajinu da vidimo neke informacije
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Imaju neka trojica, treniraju.harden je napisao/la:Kakvi Francuzi?Rafael30 je napisao/la:Kakvi su ovi Francuzi sto su dosli u Jedinstvo? Jeli bio ko na treningu?
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Jadni oni ako su u 1. ligu FBIH dosli igrati....Rafael30 je napisao/la:Imaju neka trojica, treniraju.harden je napisao/la:Kakvi Francuzi?Rafael30 je napisao/la:Kakvi su ovi Francuzi sto su dosli u Jedinstvo? Jeli bio ko na treningu?
Nema svako dobrog menadzera da ga progura, nema svako pare da plati nekog da ga gura. Mnogi veliki igrači su presli preko trnja da bi dosli do zvijezda. Jedinstvo je imalo lijepo iskustvo sa igračem iz Francuske koji je igrao prije 4-5 godina, Samuel Gomis. Bio je najbolji vezni igrača lige. Sad igra u Švicarskoj.
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
harden je napisao/la:Kakvi Francuzi?Rafael30 je napisao/la:Kakvi su ovi Francuzi sto su dosli u Jedinstvo? Jeli bio ko na treningu?
Nema tih francuza vise koliko znam... Samo trenirali i otisli.TehnickiDirektor je napisao/la:harden je napisao/la:Kakvi Francuzi?Rafael30 je napisao/la:Kakvi su ovi Francuzi sto su dosli u Jedinstvo? Jeli bio ko na treningu?
Čekat ćemo Krajinu da vidimo neke informacije![]()
Bio je dobar stoper jedan od njih, cini mi se da zna igrati.
Jedan je bio desno krilo, ovi nasi ga jedva uhvate kad pocne trčati
Podgrmeč - Jedinstvo 0:7 (Delić 36', 39', 65', Nuspahić 49', 90+1', Burnić 58', Šiljeg 87')
Drago mi je zbog Mirze i Anesa, nadam se da će oni tu biti i sljedeće sezone ali čisto sumnjam poznavajući ljude u klubu.LloriS je napisao/la:Podgrmeč - Jedinstvo 0:7 (Delić 36', 39', 65', Nuspahić 49', 90+1', Burnić 58', Šiljeg 87')
Ani ostaje u klubu dok ne nadje inostrani angazman, to je vec poznato
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.