Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Meni je spisak sasvim ok,ako se izuzmu ovi sto su povrijedjeni i imaju obaveza,svi ostali su tu.Ne vidim ko je to izostavljen a da je zasluzio poziv.Posebne cestitke za pozivanje igaca iz PL,bravo Mesa 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Husidic nije ni mogao igrati u Hammarbyju u Svedskoj kada su igrali u drugoj ligi hahhaha i on pozvan u repku boze sacuvaj. Rezerva u svedskoj drugoj ligi covjek bio, nemogu da vjerujem da jedan takav igrac bude pozvan koji jos uz to ima 30 godina pored nekog mladjeg i boljeg igraca tipa krunic ili deni milosevic.
Krunić je solidna desetka, eh pošto igra u Empoliju u Seriji A za nas je odmah WC igrač koji će u budućnosti zaigrati za najbolje svjetske klubove.dubrovnik je napisao/la: Krunic je solidan AM, otprilike na razini Vrancica i trebao je biti unutra. Mozda i Hadziahmetovic kada vec zove premijerligase u reprezentaciju. Ima makar 5-6 igraca koji su tu bez veze. Safeta nisam volio ali mu se spocitavao Kvrzic a ovom ne smiju Kosoric, Husidic, Bekic ... Necu dalje. Za njih je Kvrzic etabliran igrac.
Ja sam Krunića gledao par puta ove sezone i nijednom me nije nešto specijalno oduševio al' je mlad i može napredovati.
Ti nabrojani su pozvani da bi išli u Japan jer Meša neće voditi naše najbolje i najbitnije igrače na jedan relativno nebitan turnir gdje se mogu samo džaba povrijediti (a turnir gdje učestvuju Japan, Danska i Bugarska nije talašika), i većina ovih što su pozvani vjerovatno neće odigrati nijednu utakmicu u budućnosti za našu reprezentaciju izuzev ovog Kirin kupa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Loše na toliko načina da ne znam da li ima smisla komentarisati. Krunić je najmanji problem.
Nad tobom sunce najljepše sja
Da je na pikadu gađao imena reprezentativaca sklepo bi bolju ekipu.
Toliko o njegovoj viziji.
Toliko o njegovoj viziji.
- Probisvjet
- Kontakt:
Tukac nije pozvao Ordagica?!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dobro reče faraon, bitno je kako stoje na terenu. Sreća pa je kikiriki kup, pa nek vidi svoje greške tamo ako ih bude (a biće ih), bolje nego u kvalifikacijama.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Al' Bekić i Kosorić a nema Ordagića 
Zamisli zovne Haurdića.pinoglavi je napisao/la:Al' Bekić i Kosorić a nema Ordagića
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mesa je jos jednom pokazao da je ubleha teska, Bekica majka ne bi u repku zvala kako igra u zadnje vrijeme.pinoglavi je napisao/la:Al' Bekić i Kosorić a nema Ordagića
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bekić i Kosorić ili su keširali ili Meša u njima vidi neki kvalitet. Ne znam šta je gore.joker90 je napisao/la:Mesa je jos jednom pokazao da je ubleha teska, Bekica majka ne bi u repku zvala kako igra u zadnje vrijeme.pinoglavi je napisao/la:Al' Bekić i Kosorić a nema Ordagića
@High on jedno krilo, Okić drugo
Bekić i Kosorić onako na prvu najviše zapadaju za oko. Pa jel moguće da ih je pozvao jbt 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ovom spisku definitivno fale Cimirot i Bicakcic!
Ovi iz nase lige su manje-vise slicni svi, pa bi onda ako ima dva slicna igraca, barem trebalo pozvati onoga koji je mladji i perspektivniji
Ovi iz nase lige su manje-vise slicni svi, pa bi onda ako ima dva slicna igraca, barem trebalo pozvati onoga koji je mladji i perspektivniji
FKS❤️1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Husidic u repci, Fikret Abdic happy 
- JavierBosnia
- Kontakt:
Daj budite realni, 7 igraca iz nase lige, cisto eto da se podstaknu nasi igraci, da se dize kvalitet lige, malo promocije i slicno.
Nema igrača u nasoj ligi koji ima 2 % kvalitete za reprezentaciju
Nema igrača u nasoj ligi koji ima 2 % kvalitete za reprezentaciju
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Onda se raja čudi što neće Vaha u reprezentaciju, što neće Duško. Pa nijedno kvalitetno ime neće da ima posla s krimosima.dubrovnik je napisao/la:Krunic je solidan AM, otprilike na razini Vrancica i trebao je biti unutra. Mozda i Hadziahmetovic kada vec zove premijerligase u reprezentaciju. Ima makar 5-6 igraca koji su tu bez veze. Safeta nisam volio ali mu se spocitavao Kvrzic a ovom ne smiju Kosoric, Husidic, Bekic ... Necu dalje. Za njih je Kvrzic etabliran igrac.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zato sto je Mesa savezov igrac , kao onomad Sliskovic. Zato sto savez sve radi protiv Slobode, jer im Sloboda smeta i nisu sa njom racunali u svojim namjestanjem u vrhu tabele PL. Zato sto je Mesa jaran sa Sinanovicem i inim avazovim ublehama. Jedini koji su zasluzili iz PL , su Ordagic i Memisevic i Niko vise.pinoglavi je napisao/la:Al' Bekić i Kosorić a nema Ordagića
Ja se kao Pitar mogu samo nasmijati na pozive Duljevica, a pogotovo Bekic, jadna Majko svoja. Kososrica iz PL od skoro 30 Kuka poziva. Stevanovica propalog fudbalera koji se nije mogao da skrasi ini u 2. grckoj ligi, ali valja ispuniti obecano.
Mesa je napravio cirkus od nas. Bicakcica je opet posrao, kao i mladog Krunica po ko zna koji put. Za ove sto je iz PL pozvao i Vrsajevic je za njih Ronaldo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nećemo pretjerivati, ostali iz PL su zaslužili poziv i imaju mjesta na spisku u tom kupu gdje će igrati druga, treća postava. Bičakčić je valjda povrijedjen, ako nije onda veliki minus. Krunić je najmanji problem.
Pa ne fali ništa pokazati momku da se računa na njega, ovako neće htjeti igrati za nas pa će biti četnik i sl.pinoglavi je napisao/la:Nećemo pretjerivati, ostali iz PL su zaslužili poziv i imaju mjesta na spisku u tom kupu gdje će igrati druga, treća postava. Bičakčić je valjda povrijedjen, ako nije onda veliki minus. Krunić je najmanji problem.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ljudi, covjek vam je lijepo objasnio zasto Bico nije pozvan, u pitanju je povreda kao i kod Ibisevica, Lulica.Sto se spiska tice, ja sam vec jednom rekao da mislim da Mesa previse slusa taj neki glas javnosti i da se radi toga gubi u svemu ovome i zbog toga ne moze da da neki svoj pecat na reprezentaciju.Kod Safeta smo uvijek znali ko ce se naci na spisku, dok kod Mese me neka imena stvarno iznenade.
Sto se tice ovih igraca iz PL Memisevic ubjedljivo zasluzio poziv, i drago mi je da ga je pozvao,mada sam misljenja da se nikom od njih nece pruziti neka aman prilika al otom potom.Realno, dva-tri igraca iz nase lige su plafon za reprezentaciju,nas klubski fudbal nije taj nivo, da bi dao 7 igraca za reprezentaciju.
Sto se tice ovih igraca iz PL Memisevic ubjedljivo zasluzio poziv, i drago mi je da ga je pozvao,mada sam misljenja da se nikom od njih nece pruziti neka aman prilika al otom potom.Realno, dva-tri igraca iz nase lige su plafon za reprezentaciju,nas klubski fudbal nije taj nivo, da bi dao 7 igraca za reprezentaciju.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Trenutno korisnika/ca: hansbosna, Hansestadt, napapijri1987 i 24 gosta.