Golem odpozdravMocMahale444 je napisao/la:Pozdrav za Samira najjaceg insana na ovoj temi. On pa knjizevnik.
Nego samo u boj se ide kad povede kucni prag. Ovi su nas neki izdali.
Ban ko ban, krivi smo posebno neki ali Samirr nije bio kriv ko ni MortemHz za kojeg ide golem pozdrav.
Helleru javi se.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma nada se on da ce opet biti mod ali nece dok sam ja na ovom forumu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
Zivio I nemoj vise ici u akcijuMortemHz je napisao/la:Golem odpozdravMocMahale444 je napisao/la:Pozdrav za Samira najjaceg insana na ovoj temi. On pa knjizevnik.
Ban ko ban, krivi smo posebno neki ali Samirr nije bio kriv ko ni MortemHz za kojeg ide golem pozdrav.
Helleru javi se.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
joker90 je napisao/la:Trebalo bi mu zabraniti da pise na ovoj temi ili nek sam sad jedan napad odradi da se iskupi.samirr je napisao/la:Cuvaj svojih 10k postova !High je napisao/la:Pomilovaše ih.Mislio sam da ćete u zindanu biti koliko je bio i Čabrinović.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bacamo li sta vecerasMocMahale444 je napisao/la:Zivio I nemoj vise ici u akcijuMortemHz je napisao/la:Golem odpozdravMocMahale444 je napisao/la:Pozdrav za Samira najjaceg insana na ovoj temi. On pa knjizevnik.
Helleru javi se.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
sta ovo petrovica nece da predvodi divove,a ja coeka al im oblatnu spuca sram ga bilo
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Pogledaj LooserpoolMortemHz je napisao/la:[
Bacamo li sta veceras
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
- MocMahale444
Bombe ko na BaghdadMortemHz je napisao/la:Bacamo li sta veceras
Riba ko general ili nek nam nađe da trazimo naftu!
Ono je petak 13-ti bio pa nas cuhnulo na pogesnu stranu. Inace kao sto Probisvjet kaze mi smo posteni forumasi.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa zbog izgubljenih finala kupaSkver je napisao/la:To tvoja zelja ili realno stanjejovanmaksimovic je napisao/la:Sloboda = Varteks
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- MocMahale444
Znaci tako, dobro samo da znam.samirr je napisao/la:Jer sam obecao da nikog necu stediti.
Previše se vjeruje lektoru. 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
shzna je napisao/la:Previše se vjeruje lektoru.
[youtube][/youtube]
Poselamite ih, sportski!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Selam za Mostar i čestitke novom prvaku naše prelijepe Bosne i Hercegovine. 
A ti sad priznaj da odaješ Aci sve akcije. Za svaku izdaju, on ti pruži mogućnost da pišeš na nekoj novoj temi.
A ti sad priznaj da odaješ Aci sve akcije. Za svaku izdaju, on ti pruži mogućnost da pišeš na nekoj novoj temi.
To su ti poslovi ispod žita.shzna je napisao/la:Selam za Mostar i čestitke novom prvaku naše prelijepe Bosne i Hercegovine.
I reci mi ima li hljeba od lektorisanja, kolege smo. 
Ima, još mi ostane za boem i premijeru predstave.shzna je napisao/la:I reci mi ima li hljeba od lektorisanja, kolege smo.
- MocMahale444
Kao prvo pusti me da ispitam sitku, taman ko 007 se maskirao da vidim koji miš samog sira jede I ti mi upropasti sveshzna je napisao/la:A ti sad priznaj da odaješ Aci sve akcije. Za svaku izdaju, on ti pruži mogućnost da pišeš na nekoj novoj temi.
Ovom insanu litar šljive prepecenice zato sto je otkrio ko je izdao sve, zato su neki pitari bili pomilovani
Rinuku nisu milovali.
Imam dokaze da je knjizevnik zapoceo sve s pricom da se ide izviditi situacija prije napada.
Žrtve: pinceta, Bayern I žabari valjda nesto ima veze sa Šejlom kanarinac.
Sram te bilo High bivsi Abbe Faria sadasnji Zdravko Mamic.
On nije samo da je izdajnik nego je I zapoceo sve.
Može li se ponekad neka djevojčica izvesti gdje?High je napisao/la:Ima, još mi ostane za boem i premijeru predstave.shzna je napisao/la:I reci mi ima li hljeba od lektorisanja, kolege smo.
E Muha, skontao sam ja njega odmah, znaš da mu je vraćen acc pod uslovom da piše samo na temi Sarajeva. High nije velik, High je golem izdajnik.
Može, i to u svaku sarajevsku mejhanu.shzna je napisao/la:Može li se ponekad neka djevojčica izvesti gdje?High je napisao/la:Ima, još mi ostane za boem i premijeru predstave.shzna je napisao/la:I reci mi ima li hljeba od lektorisanja, kolege smo.
E Muha, skontao sam ja njega odmah, znaš da mu je vraćen acc pod uslovom da piše samo na temi Sarajeva. High nije velik, High je golem izdajnik.
Muha, prodji kroz njih malo, imas moju dozvolu. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.