Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pinoglavi
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la pinoglavi » 20 maj 2016, 19:42

HankMoody je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Nećemo pretjerivati, ostali iz PL su zaslužili poziv i imaju mjesta na spisku u tom kupu gdje će igrati druga, treća postava. Bičakčić je valjda povrijedjen, ako nije onda veliki minus. Krunić je najmanji problem.
Pa ne fali ništa pokazati momku da se računa na njega, ovako neće htjeti igrati za nas pa će biti četnik i sl.
Pa slažem se, samo ima i gorih stvari na spisku :D
Nad tobom sunce najljepše sja

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 maj 2016, 19:42

pinoglavi je napisao/la:Nećemo pretjerivati, ostali iz PL su zaslužili poziv i imaju mjesta na spisku u tom kupu gdje će igrati druga, treća postava. Bičakčić je valjda povrijedjen, ako nije onda veliki minus. Krunić je najmanji problem.
Kup je meni vazan koliko i utakmica sa Spanijom, i tu su se trebali pozvati najkvalitetniji igraci da se spremimo za nadolazece kvalifikacije, a ne da idemo na izlet. Ovo je neozbiljno sto je uradio. Hoces da kazes da ce racunati u kvalifikacijama na Kosorica, Stevanovica, Bekica, Duljevica? Ovo je cirkus nevidjeni sta on radi. Dok svi idu sa najjacim ekipama, mi idemo da se obrukamo.

Igrac koga Mesa ne zeli da pozove samo kaze da je povrijedjen. Bicakcic nije bio povrijedjen protiv Svicarske, ali mu je mjesto zauzeo vrli Graovac.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 maj 2016, 19:45

emir79 je napisao/la:
Kup je meni vazan koliko i utakmica sa Spanijom, i tu su se trebali pozvati najkvalitetniji igraci da se spremimo za nadolazece kvalifikacije, a ne da idemo na izlet. Ovo je neozbiljno sto je uradio. Hoces da kazes da ce racunati u kvalifikacijama na Kosorica, Stevanovica, Bekica, Duljevica? Ovo je cirkus nevidjeni sta on radi. Dok svi idu sa najjacim ekipama, mi idemo da se obrukamo.

Igrac koga Mesa ne zeli da pozove samo kaze da je povrijedjen. Bicakcic nije bio povrijedjen protiv Svicarske, ali mu je mjesto zauzeo vrli Graovac.
Pa ako je već odlučio da odmara najbolje na kupu onda itekako imaju mjesta najbolji igrači iz PL, na to sam mislio, jest da ni meni nije drago što ćemo tamo ići bez najboljih.
Stevanovića i Duljevića, što da ne, svejedno od krila imamo samo Lulića, Višću i Hajrovića. Naravno ne mislim da moraju biti na svakom spisku nego da ulete ukoliko neko bude povrijedjen.
Nad tobom sunce najljepše sja

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 20 maj 2016, 19:55

Bičakčić je povrijeđen, dok Cimitot igra playoff u tom periodu,
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 maj 2016, 19:58

Poslije Irske je trebao biti nogiran, sad samo nastavlja sa unistavanjem ove reprezentacije.
Bahati, bahati Željkan!
1946

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 20 maj 2016, 20:01

BRAVO MEHMEDE ODLIČAN SPISAK!
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 20 maj 2016, 20:03

Cimirot i Aničić imaju klupske obaveze a Hušidić ih nema? Tek počeo MLS.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

High

Post Postao/la High » 20 maj 2016, 20:04

Tačno sam znao da se Mešino lice ubilo za teoriju kriminaliteta. Odlazi, taldžijo, lihvaru i podvalo!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 maj 2016, 20:05

Jadni mi kad odu Džeko, Spahić, Zukanović, Ibišević, Begović, Lulić i Pjanić, jedini koji su pokazali zavidnu igru i u klubovima i u dresu reprezentacije.
Nigdje novih izvora igrača, polovnjaci se forsiraju, a neki mladići se izbjegavaju.
Ionako smo u naglom padu zbog godina okosnice ekipe, ali opet se to nekako izvuklo, a poslije se ne bih čudio da budemo u rangu Andore, a tu nam ne bi pomogao ni Simeone.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 20 maj 2016, 20:09

newborn je napisao/la:BRAVO MEHMEDE ODLIČAN SPISAK!
Ko će nam igrati lijevo krilo? :hmmmmm:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 20 maj 2016, 20:11

Sheyi je napisao/la:
Izet Hajrović :lol:
'ta će Hajradinović

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 maj 2016, 20:12

POZIVAJ MEHMEDE, BOLI TE QRC.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 maj 2016, 20:13

Stevanović i Duljević svakako trebaju tu da se vrte jer mi osim Višće, Lulića i donekle Hajrovića nemamo ozbiljnog igrača na toj poziciji van naše lige.

Što se tiče Kosorića momak je pozvan da bi popunio kvotu štopera za Kirin Kup, pošto sam poprilično siguran da tamo putujemo bez Spahića, Zukanovića i vjerovatno Šunjića. Kada se njima trojici doda povrijeđeni Bičakčić i Aničić koji ima obaveze u klubu ko nam ostane? Ostane nam sam Cocalić, i molim objektivne forumske stručnjake da mi napišu koji bi to stoperi mogli biti pozvani a da nisu iz naše lige, da imaju pravo nastupa za našu reprezentaciju?

Bekića nije morao zvati i on je jedini višak od svih igrača iz naše lige sa obzirom na okolnosti, Hadžić i Hušidić nisu morali biti tu. Umjesto njih trojice su mogli biti Letić, Ordagić i Krunić (Milošević i Hadžiahmetović su u mladoj, kao i Hajradinović za kojeg baš neki dan na temi mladih reprezentativaca pročitah da nema šta tražiti u A reprezentaciji jer je ozbiljan fudbal počeo igrati prije dva mjeseca, danas evo IPAK itekao zaslužuje poziv :crazy: ) i sad nastavite yebavat sve po spisku Baždarevića radi tri nebitna igrača ;)
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 20 maj 2016, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 20 maj 2016, 20:14

Sheyi je napisao/la:
zašto pitaš
slika

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 20 maj 2016, 20:16

Rokoko87 je napisao/la:Jadni mi kad odu Džeko, Spahić, Zukanović, Ibišević, Begović, Lulić i Pjanić, jedini koji su pokazali zavidnu igru i u klubovima i u dresu reprezentacije.
Nigdje novih izvora igrača, polovnjaci se forsiraju, a neki mladići se izbjegavaju.
Ionako smo u naglom padu zbog godina okosnice ekipe, ali opet se to nekako izvuklo, a poslije se ne bih čudio da budemo u rangu Andore, a tu nam ne bi pomogao ni Simeone.

:thumbup: :thumbup: Svaka na mjestu, mislim da su ovo posljednji trzaji ove reprezentacije.Kad se navedeni oproste izuzev Pjanica, ne gine nam nagli pad jer jednostavno nemamo ni iole priblizne zamjene za ove iskusnije igrace,jedino vezni red sa Pjanicem i Besicem obecava, pridodati im Cimirota i to bi bilo dobro, ostali srednjaci svi u pet deka. Napad poslije Dzeke ne smijem ni zamisliti, odbrana isto ne obecava.Mozda jos ove kvalifikacije i uspijemo nesto napraviti, naredne vec tesko.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 20 maj 2016, 20:17

newborn je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:
zašto pitaš
slika
Buco.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 20 maj 2016, 20:21

HankMoody je napisao/la:
newborn je napisao/la:
Sheyi je napisao/la: Ko će nam igrati lijevo krilo? :hmmmmm:
zašto pitaš
slika
Buco.
slika

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 20 maj 2016, 20:23

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 20 maj 2016, 20:38

Čureća glava. :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 20 maj 2016, 20:39

wobly92 je napisao/la:Dobro reče faraon, bitno je kako stoje na terenu. Sreća pa je kikiriki kup, pa nek vidi svoje greške tamo ako ih bude (a biće ih), bolje nego u kvalifikacijama.
Ovakva razmisljanja nas ukopase.
Nije to kikiriki kup,reprezentacije ne igraju bezvezne utakmice,svaka je bitna.Ove utakmice ce jeftino rasprodavati tesko steceni ugled,poziciju na rang listi,narusit atmosferu....

Ni jedna od ovih utakmica nam nije trebala i ne moze nam donijeti nikakvu korist,samo nam moze donijeti stetu.Ali kao da je mafiju briga za to.
Ocekujem dodatno narusavanje atmosfere u natezanjima ko ce ici u Japan a ko nece.Takodje mislim da jos neki igraci nece uopste doci na okupljanje.Kvalifikacije cemo docekati u negativnoj atmosferi.

Ja sam davno digao ruke ali eto ne mogu da ne lanem,srce me boli jbg.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, denza, Dinhooo, DUVNO1921, Goalgetter i 66 gostiju.