BHT Premijer Liga BiH 2016/2017
Re: BHT Premijer Liga BiH 2016/2017
Ne može se reć da Liga 12 neće biti kvalitetnija nego Liga 16 zato što su ispali npr.Borac i Velež,a u lizi će nastupat Krupa,Mladost ili Vitez.
Skoro sve ekipe će se pojačat za narednu sezonu,što najboljim igračima iz ovih 6 ekipa koje su ispale,što dovođenjem stranaca.Neke ekipe si imale velik roster i njihov višak može dobro doći nekim ekipama iz Liga 12.
Krupa i šampion Federacije će dovest najmanje po 10 novih igrača za učešće u Premijer ligi.
Moguć je dolazak u ligu nekih bivših reprezentativaca:Ibričić,Salihović,Fejzić...
Skoro sve ekipe će se pojačat za narednu sezonu,što najboljim igračima iz ovih 6 ekipa koje su ispale,što dovođenjem stranaca.Neke ekipe si imale velik roster i njihov višak može dobro doći nekim ekipama iz Liga 12.
Krupa i šampion Federacije će dovest najmanje po 10 novih igrača za učešće u Premijer ligi.
Moguć je dolazak u ligu nekih bivših reprezentativaca:Ibričić,Salihović,Fejzić...
Kad se odlučuje o sistemu takmičenja.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Odluceno je vec.club21 je napisao/la:Kad se odlučuje o sistemu takmičenja.
Nakon regularnog dijela igra se liga za prvaka i liga za opstanak.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mi sa -12 a vi sa -7.000.000 KMProbisvjet je napisao/la:Pa vi krecete sa -12. Vjerujes li? kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavalupus je napisao/la:Bumo vidjeli.Nadam se da ce ti se klub finansijski raspasti skupa sa kamiondjijom.Para vam nema od opštine vise a kamiondjija ne moze pratiti.Vama predstoji grcevita borba.

Dajte anketu, da vidimo koga bi forumaši više željeli vidjeti u narednoj sezoni; Zvijezdu ili Jajčane!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bosnu Visoko najradije!
A Zvijezda je bila, da vidimo i te Metalce
A Zvijezda je bila, da vidimo i te Metalce
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
mnogo interesantnije od premijer lige ce biti entitetske lige...
toliko dobrih timova ce se boriti za vrh i ulazak u premijerligu... borac, slavija, rudar, drina, mladost... sve timovi koji ce se u rs-u boriti za prvo mjesto... dok je s velezom, travnikom, zvijezdom, metallegheom, bosnom, itd... u ligi federacija dovoljno timova koji se konkurisati za prvo mjesto...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
u ligi za prvaka očekujem Sarajevo, Željo, Široki, Zrinski i Slobodu plus još jedan. a slažem se sa konstatacijom da če i entitetske lige biti kvalitetnije. u RS ova 4 što su ispala plus Mlados VO dovoljno dobra borba za proociju a iz prikrajka vreba Kozara plus uvijek neko može iskočiti.
-
- Kontakt:
@Mortem brate postavljaj temu "prvak PLBIH 16/17" , ko ce cekati ovu pauzu u pm
PS Boga molim da Sloboda zadnje kolo gostuje na Grbavici
kome oni gostuju zadnje taj je sampion
PS Boga molim da Sloboda zadnje kolo gostuje na Grbavici

Mislim da ce Sloboda biti najvece razocaranje sezone. Nadam se ispadanju Olimpica 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo samo da dodjem kuci pa cemo napraviti par tema a ove stare cemo obrisati, nevjerovatno ali dobio sam i jedan PM vezano za ovo.narodniheroj je napisao/la:@Mortem brate postavljaj temu "prvak PLBIH 16/17" , ko ce cekati ovu pauzu u pm
PS Boga molim da Sloboda zadnje kolo gostuje na Grbavici![]()
kome oni gostuju zadnje taj je sampion

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cekaj prvo da se sastave ekipe do jula pa cemo praviti procjenevirtuoz je napisao/la:Mislim da ce Sloboda biti najvece razocaranje sezone. Nadam se ispadanju Olimpica

Najkvalitenija i najpotentnija liga regiona.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako Radniku odu Obradovic, Hodzic, Besirevic ili Memisevic morati ce onda pravo ubosti sa transferima da ponove slicnu sezonu ..
Ma ne treba njima niko Celo od panjeva pravi igraci .
primjer Memisevic i Besirevic
Dobar trener iz dobrog igraca izvuce maksimum, a odlican trener od loseg igraca napravi igracinu.

Dobar trener iz dobrog igraca izvuce maksimum, a odlican trener od loseg igraca napravi igracinu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma ko god da ode, Ćeli dovedi metar drva i bit će u borbi za Europu
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Na čemu baziras ovu konstataciju... Predosjećajvirtuoz je napisao/la:Mislim da ce Sloboda biti najvece razocaranje sezone. Nadam se ispadanju Olimpica

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Znam za ligu 10, ali sam se osvrtao na te prognoze da ce se vec od ove sezone osjetiti veliki pomak, ocekivalo se mnogo. Ne od lige 10 samo vec i od ove, dvanaestke. Neizvjesnost je postojala i u posljedniih 5-6 godina, to je jedino po cemu smo boljiFoSte95 je napisao/la:Nzm jesi li citao ali i cilj naseg saveza je da kroz 4-5 godina ovo bude Liga 10, ovo je kao neko prelazno rjesenje. Svidjaju mi se i najave o poostrenim kriterijumima za stadione u sledecim sezonama. Iskreno prednost nase lige u odnosu na Cro i Srb je ta neizvjesnost ko ce osvojiti, a kad bi kroz koju godinu infrastruktuno se primakli njima i lige bi bile tu negdje jer nismo mi nista manje talentovani od njih, ista smo mi ****

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Pa za nepovjerovati je koliki kompleks imate. Imate, ne mozete poreci, da nemate ne bi vam puna usta Borca bile. Eto, ispao Borac, ostvarili ste cilj sezone, nema evrope, ko je je be, bitno da je Borac ispao. Jeste mi navijaci, svaka vam cast. Zeljo je ponosan na vas.High je napisao/la:Još pada. Čut ćemo kad udari.Thetraphak1921 je napisao/la:I da Borac padne jos nize.High je napisao/la:Još da Zvijezda nekako izbori plasman u Premijer ligu i to je to.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Željezničar za život cijeli!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: ASD, AvantiBL, TefalTava, worchester i 59 gostiju.