Od kad niko kroz tebe nije prošao?rasavoje je napisao/la:Muha, prodji kroz njih malo, imas moju dozvolu.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Sve ti ludo Hahahahahhahahahahahahahahhahaahanewborn je napisao/la:Od kad niko kroz tebe nije prošao?rasavoje je napisao/la:Muha, prodji kroz njih malo, imas moju dozvolu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Sad je "njih" a prije toga je bilo "nas"rasavoje je napisao/la:Muha, prodji kroz njih malo, imas moju dozvolu.
Ljubicica naša
Newborn ziv bio.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 20 maj 2016, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pitarsko-administracijska zavjera.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Suljo20002
- Kontakt:
Jesam li ja danas dobro procito u Mostaru ili ima frizerski salon pod nazivom ˝Azmir˝ .Nije zajebancija majke mi mojee 
- MocMahale444
Ona mala pitarka se javlja a zbog nje licno sam dobio ban I otisao mi acc niz vodu.
Onaj cuva svojih 10k a nagovorio raju ko stari Mod da se osveti ovima, usput I nas ugasi. Zavadi pa vladaj!
Onaj cuva svojih 10k a nagovorio raju ko stari Mod da se osveti ovima, usput I nas ugasi. Zavadi pa vladaj!
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 20 maj 2016, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Malo offa. Drama fotka
Jesu li ovo Čovićevi pseudoMostarci iza ove hanume?Cocaine je napisao/la:Malo offa. Drama fotka
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sve najbolje Petrovicu. Odose mu Duljevic i Benko, ali moci ce to strucnjak nadoknaditi. 
Eno ja sad kriva.MocMahale444 je napisao/la:Ona mala pitarka se javlja a zbog nje licno sam dobio ban I otisao mi acc niz vodu.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Nisu brato vidis da su kod ovih na slici glave normalno oblikovaneHigh je napisao/la:Jesu li ovo Čovićevi pseudoMostarci iza ove hanume?Cocaine je napisao/la:Malo offa. Drama fotka
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sarajevo ce dolaskom Petrovica postati najozbiljniji kandidat za titulu.
- MocMahale444
rasavoje je napisao/la:Eno ja sad kriva.MocMahale444 je napisao/la:Ona mala pitarka se javlja a zbog nje licno sam dobio ban I otisao mi acc niz vodu.

Evo ko je poceo, pa izbrisao post.

Trola malaCocaine je napisao/la:Malo offa. Drama fotka
This time next year we'll be millionaires.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jedno je sigurno: Petrovicu nece bili lako ispod strogih ali i pravednih tribina Kosevskog stadiona.
Zanimljiv si danas pravo, nastavi. Dobre forice bas.SlevinKelevra je napisao/la:Jedno je sigurno: Petrovicu nece bili lako ispod strogih ali i pravednih tribina Kosevskog stadiona.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, kako necu bitijoker90 je napisao/la:
Zanimljiv si danas pravo, nastavi. Dobre forice bas.
Ma nije Slavko gurbet, znalo se da nece kod vas.SlevinKelevra je napisao/la:Pa, kako necu bitijoker90 je napisao/la:
Zanimljiv si danas pravo, nastavi. Dobre forice bas.Samo dobro sto kod nas nije dosao, i mene bi slag strefio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, nece Hurtic docekati ni drugu utakmicu protiv Cele. Osim ako vam Dino namjerno ne bude kontru udarao, pa da ga ostavi na klupi sto duze namjerno.joker90 je napisao/la:
Ma nije Slavko gurbet, znalo se da nece kod vas.Nadam se da ce iduce godine 4 puta nasamarati Hurtu, yebo ga Dino u pakas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.